Яку ти можеш вести мінну безпеку, якшо ти на передовій не був навіть за гарматний постріл? Ти ж в очі не бачив хто там як мінує. Як ти можеш навчити людей? Ганьба військовому керівництву шо таких інструкторів підбирає. Людей повинні вчити інструктори з досвідом АТО!
В радянській армії охвіцерів не вчили францюзької мови і вальс танцювати. Вчили марксизму-ленінізму і як соляру тирити.
А це у Вас асоціюється з ненавистю? З сумом. З сумом. Коли їх так багато - ні. От я вважаю, що такою кількістю карикатур Василь досягає тільки протилежного результату і люди перестають його читати. Що мою особисто думку про виконання обов'язків президентом не змінює. Ну от випустіть останній приклад, бо тут я з Василем не погоджуюсь, і скажіть, що доброго в решті )
Я вважаю, що ідеальних людей небуває, а тим більше президентів. Не вважаю Порошенка хто зна ким, але з досвіду 25 років України, вважаю його найпозитивнішим президентом України і користі від його діяльності значно більше, ніж тих промахів, що він робить. А повага до нього президентів США, Німеччини, Англії, Франції, Польщі, Туреччини, прибалтійських країн, НАТО говорить само про себе. Україна ніколи не мала такого авторитету у світі, як сьогодні і це велика частка заслуги Порошенка. У нас зараз завдяки Порошенку найсильніша армія за всю історію України (Василь каже, що найсильніша була за Януковича). То є заслуга Порошенка і хто би що не казав.
Знецінення зусиль - головна технологія василів. Це дуже просто, можна за десять хвилин обгрунтувати шо все в що вірять василі не варте виїденого яйця. Але в шо вони вірять?
Миху, це повага до керівника держави, яка протистоїть Рашці. І почалось це протистояння не з Порошенка. І все, що має зараз Україна напрацьованого в політиці, не з нього почалось. І те, що Україна тримає східний кордон, як тримає - це не Порошенко, а уки і тисячі добровольців. Вас послухати, то всі, що проти Порошенка - слуги Кремля.
Правильно пишите - протистоїть Рашці. Я вас підтримую. Порошенко протистоїть Рашці. А от повага до керівника держави... просто, як до керівника... ми вже бачили як світ ставився до Януковича, він також був керівником держави, але він не протистояв Рашці і це був його особистий вибір і тому, саме через його вибір, його у світі не поважали. Я не зменшую заслуги тих, хто воює на фронті. Вони є дійсно герої, хоча серед них є багато й зрадників, а серед добровольців є багато Семенів Семенченків і Вовів Парасюків... ну є, від того нікуди не дінешся...Але ми поважаємо наших захисників. Порошенко так само: то АТО закінчить за 2 дні, то 1000 вдень платитме солдатам... Але... дивимося в корінь.Якщо би він не їздив, не домовлявся з країнами Євросоюзу, НАТО, не було б допомоги як фінансової, так військової. Не було б санкцій проти Раші.
Звичайна істерія, і панікерство, штучно роздмухана, як і війна. І феєричний час для популістів. Точно так само в 1917 році більшовики розвалили царську армію, а потім і країну. Взагалі нового - нуль. А потім коли прибрали владу до рук, то першим ділом істеричок і панікерів поставили до стінки. Була в людей клепка в голові, нічого не скажеш. Більше цікаво шо всі розуміють чиїх рук це справа, але з великим захватом включаються в роль пішаків і шісток. Видно стадний інстинкт дуже затягує. І знову ж таки точно так само знову "Волинська різня" просто на рівному місці постала мегаактуальною проблемою. І заворушення на польському кордоні. І знову всі чудово знають з чиєї подачі. Але все-одно дружним стадом побіжать брати участь.
Десятки тисяч добровольців не зроблять того, що зробилося на дипломатичному рівні. І перемога над ворогом - це сумісна праця від солдата - до президента. Був би зараз Янукович, добровольці взагалі не потрібні. Лягли б під москаля і мір ва всьом мірє.
@Мих, ви трошки попустіть з дифірамбами, бо вже нема ради Я от думаю, що який би Президент файний не був, але якщо він носить рвані шкарпетки - то ніхто його серйозно сприймати не буде
Завдяки Порошенку в Україні збільшились надої молока. Виросло поголів'я великої рогатої худоби, інших парнокопитних та чупакабр і кролів. Через потуги мудрого Порошенка кури в Україні їдять двічі менше а несуть вдвічі більше яєць і з кожного яєчка вилуплюється доросла курочка. А часом півник який відразу голосно славить Порошенка. Куди подивиться премудрий Порошенко - там завод виросте. Або фабрика. Де плюне премужній Порошенко - там виросте рота, або батальйон чи навіть бригада. Де кине чоколядову обгортку там з’являться нові танки, літаки, гармати, патрони, кораблі та підводні човни. Порошенко підпирає своїми плечима Карпати і Всесвіт. Тяжко зобачити обличчя Порошенка бо воно ховається за хмарами. Славапорошенку!
Мені, якщо буде на те ваша ласка, можна дещо детальніше про кролів? Здогадуюсь, що ця тема є набагато ширшою, аніж це може видатися на перший погляд
Інтереси в житті якраз і починаються з свіжих трусів, цілих шкарпеток і не поцямканих костюмів Як казали старі люди "видно пана по халявах"