Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну чому тварь?

Які ви всі зрадники!!!

Він вчив москаликів спвати у протигазах... Чим зле? Хто тепер проведе культурну програму?

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Інформативно Інформативно x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

На саміті у Варшаві зібралися порохоботи: Обама, Меркель, Камерон, Дуда, командуючий НАТО, президенти інших світових лідерів в товаристві з українським президентом.

Не було Хуйла....

Притихли Пріус, Василько зі Стрия та інші ненависники українського президента.

Де ви? Цвіт нації? Чому жовч не кидаєте, а жуєте?:))):))):)))

Прально! Я б теж мовчав.

У нас найсильніша армія за всі 25 років незалежності. Наш президент на рівні спілкується зі світовими лідерами і вони його вислуховують і допомагають Україні.... вперше, за всю історію і при цьому неповажають Хуйла.

Слава Вальцману, нє?:)))

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підсумки саміту: Україна отримує найбільшу в історії НАТО допомогу

Підсумки саміту: Україна отримує найбільшу в історії НАТО допомогу | Інформаційні війська України
    Підсумки саміту: Україна отримує найбільшу в історії НАТО допомогу 20:43 09/07/2016 Поділитись на Facebook Твітнути у Twitter Извините, этот техт…
    i-army.org|Інформаційні Війська

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко рассказал, что на заседании комиссии Украина-НАТО обсуждались «средства давления на Россию»:

Порошенко рассказал, что на заседании комиссии Украина-НАТО обсуждались «средства давления на...
    Участники заседания комиссии Украина-НАТО достигли договоренности, что должны совместными усилиями изменить агрессивное поведение…
    bykvu.com|#Буквы - все важные и свежие новости. Аналитика, интервью, фото, обзоры.

6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Саме так @Мих - це все заслуга Порошенка.Його і тільки його.І більше нікого ( не треба іншим примазуватися на халяву)
    Не було би Порошенка , не було би самиту НАТО , ...а може вже і самого НАТО.
    Він був самою головною особою на самиті.І все що там проводили і говорили перед тим узгоджували з Петром Олексійовичей.
    Порошенко перший бачив листки виступів Обами і всіх решта.
    Ви маєте його портрет в хаті? Якщо ні , то Ви зовсім не свідомий.А якщо так , то він повинен висіти на самому видному місці.
    Я думаю , що Порошенко буде наступний Генеральний Секретар НАТО.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

не являюсь ни сторонником ни противником Порошенко.Скорее "отстраненный наблюдатель".Но собью накал патриетизьмы.Пока что из этих встреч я вижу один реальный позитив- ВОЗМОЖНЫЕ поставки оружия.Непонятно пока какого.Непонятно в какие сроки и на каких условиях.Все остальное нас касается мало- хоть разворачивание обороны НАТО на восточном и южном направлениях, хоть размещение бригады в Балтии, хоть ПРО в Польше и Румынии.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Та ви шо-о-о?
    А то, що Порошенко з ТАКИМИ людьми поряд стояв і навіть САМОГО Обаму за руку тримав - це, по вашому, мєлоч?

:)

9. MayorMayor

колоссальное событие.очень значимое для Украины и для порохолюбов.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. ІгорМ

:)
    Я прикинув з грубшого - разів десять написали тої ночі про таке велике свято - Порошенка впустили за стіл НАТО :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зрозумів...

А чого тоді москалі плачуть, що Хуйла не пустили?

І взагалі, я не розумію, чому деякі українці не радіють успіху України у її визнанні серед світового товариства? Ні при Кучмі, ні при Ющенко, ні при Януковичі такого не було!!!

Чи же жовч уся не вийшла?

Невже ви думаєте, що всі і отразу повинні знати: скільки, коли і що? Я думаю, ваше зауваження є упереджене.

І його також. І то велика.
    В роки агресії в Грузії Саакашвілі, як не старався, таки не зумів досягнути такої підтримки в НАТО і у світі, як Порошенко. Це є незаперечний факт.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну дааааа, "класно" було, як Кучма - невиїзний, тільки в Москву. Отоді було добре....

13. ІгорМ

@Мих, ви шось не в настрої... :scratch_one-s_head:
    Та я ж кажу, шо успіх величезний - Порошенко з ТАКИМИ людьми поряд стояв і навіть САМОГО Обаму за руку тримав ;)

• Корисно Корисно x 1
  14. MayorMayor

Дай-то Бог.Но ПОКА (подчеркиваю- пока) я не вижу особых прорывов.Тем более, не вижу, с чего кацапьо должно выместись с территории Украины, как говорил Министр обороны Польши перед саммитом.

15. MayorMayor

даже санкции- подтвердили существующие, но не усилили их.

16. ІгорМ

Передрайхав вім трохи маскальських ресурсів - не знайшов, шоб москалі плакали, що Хуйла не пустили :scratch_one-s_head:

@Мих, якщо можете - будьте ласкаві, штихніть пальцем, де москалі плачуть, що Хуйла не пустили за стіл НАТО

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Рада НАТО-Росія пройде 13 липня.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блін, помилився.

У Москві теж пройшов саміт у форматі G1

• Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто чому тішиться....