Ну чому тварь? Які ви всі зрадники!!! Він вчив москаликів спвати у протигазах... Чим зле? Хто тепер проведе культурну програму?
На саміті у Варшаві зібралися порохоботи: Обама, Меркель, Камерон, Дуда, командуючий НАТО, президенти інших світових лідерів в товаристві з українським президентом. Не було Хуйла.... Притихли Пріус, Василько зі Стрия та інші ненависники українського президента. Де ви? Цвіт нації? Чому жовч не кидаєте, а жуєте? Прально! Я б теж мовчав. У нас найсильніша армія за всі 25 років незалежності. Наш президент на рівні спілкується зі світовими лідерами і вони його вислуховують і допомагають Україні.... вперше, за всю історію і при цьому неповажають Хуйла. Слава Вальцману, нє?
Підсумки саміту: Україна отримує найбільшу в історії НАТО допомогу Підсумки саміту: Україна отримує найбільшу в історії НАТО допомогу | Інформаційні війська України Підсумки саміту: Україна отримує найбільшу в історії НАТО допомогу 20:43 09/07/2016 Поділитись на Facebook Твітнути у Twitter Извините, этот техт… i-army.org|Інформаційні Війська
Порошенко рассказал, что на заседании комиссии Украина-НАТО обсуждались «средства давления на Россию»: Порошенко рассказал, что на заседании комиссии Украина-НАТО обсуждались «средства давления на... Участники заседания комиссии Украина-НАТО достигли договоренности, что должны совместными усилиями изменить агрессивное поведение… bykvu.com|#Буквы - все важные и свежие новости. Аналитика, интервью, фото, обзоры.
Саме так @Мих - це все заслуга Порошенка.Його і тільки його.І більше нікого ( не треба іншим примазуватися на халяву) Не було би Порошенка , не було би самиту НАТО , ...а може вже і самого НАТО. Він був самою головною особою на самиті.І все що там проводили і говорили перед тим узгоджували з Петром Олексійовичей. Порошенко перший бачив листки виступів Обами і всіх решта. Ви маєте його портрет в хаті? Якщо ні , то Ви зовсім не свідомий.А якщо так , то він повинен висіти на самому видному місці. Я думаю , що Порошенко буде наступний Генеральний Секретар НАТО.
не являюсь ни сторонником ни противником Порошенко.Скорее "отстраненный наблюдатель".Но собью накал патриетизьмы.Пока что из этих встреч я вижу один реальный позитив- ВОЗМОЖНЫЕ поставки оружия.Непонятно пока какого.Непонятно в какие сроки и на каких условиях.Все остальное нас касается мало- хоть разворачивание обороны НАТО на восточном и южном направлениях, хоть размещение бригады в Балтии, хоть ПРО в Польше и Румынии.
Та ви шо-о-о? А то, що Порошенко з ТАКИМИ людьми поряд стояв і навіть САМОГО Обаму за руку тримав - це, по вашому, мєлоч?
Я прикинув з грубшого - разів десять написали тої ночі про таке велике свято - Порошенка впустили за стіл НАТО
Не зрозумів... А чого тоді москалі плачуть, що Хуйла не пустили? І взагалі, я не розумію, чому деякі українці не радіють успіху України у її визнанні серед світового товариства? Ні при Кучмі, ні при Ющенко, ні при Януковичі такого не було!!! Чи же жовч уся не вийшла? Невже ви думаєте, що всі і отразу повинні знати: скільки, коли і що? Я думаю, ваше зауваження є упереджене. І його також. І то велика. В роки агресії в Грузії Саакашвілі, як не старався, таки не зумів досягнути такої підтримки в НАТО і у світі, як Порошенко. Це є незаперечний факт.
@Мих, ви шось не в настрої... Та я ж кажу, шо успіх величезний - Порошенко з ТАКИМИ людьми поряд стояв і навіть САМОГО Обаму за руку тримав
Дай-то Бог.Но ПОКА (подчеркиваю- пока) я не вижу особых прорывов.Тем более, не вижу, с чего кацапьо должно выместись с территории Украины, как говорил Министр обороны Польши перед саммитом.
Передрайхав вім трохи маскальських ресурсів - не знайшов, шоб москалі плакали, що Хуйла не пустили @Мих, якщо можете - будьте ласкаві, штихніть пальцем, де москалі плачуть, що Хуйла не пустили за стіл НАТО