Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Елисеев: Россия дала согласие на размещение вооруженной миссии на Донбассе

Взагалі якась незрозуміла задумка. Як місія ОБСЄ може бути озброєна? Вони ж не поліцейські і не військові. Якщо озброєна - то чим, як? Якщо озброєна - то в кого має право стріляти? Що як після цього і в них почнуть стріляти? :wacko:

2. zet

zet Дуже важлива персона

Я послушала Арестовича и, похоже, это попытка Запада решить патовую ситуацию на фронте за счет Украины...

View: https://www.youtube.com/watch?v=o5z21e9cOK8

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіщо?

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Centerer

Centerer Well-Known Member

Власне, так повинна бути підготована уся армія, якщо уряд держави (будь якої) піклується про безпеку країни. Але, наскільки знаю, такий рівень вишколу був тільки в єдиній армії - німецькому Вермахті. Готуючись до війни, Оберкомандо ЗС поставило задачу: досягти такого рівня підготовки, щоби кожен рядовий міг стати мінімум командиром відділення у час розгортання армії під час війни. В наших умовах і одна бригада вже досягнення.

7. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Он свистит очень много и разное.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Україна має достатньо сил, щоб зупинити будь-які наступальні операції російських військ

«Росія використовує схід України, агресію і військові дії як полігон для випробування своїх найновітніших видів озброєння, засобів радіоелектронної боротьби і засобів комунікації, які не пеленгуються, засобів подавлення наших систем артилерійської розвідки. І ми теж уже навчилися з цим боротися, у тому числі за допомогою наших партнерів.

Ви знаєте, що я зібрав Воєнний кабінет, була розроблена шифрограма, були посилені розвідка, засоби захисту, технічне оснащення. Реакцію ми вже бачимо. Але ми не допустимо, щоб гинули українські воїни.

Водночас я вам наголошую і як Президент, і як Головнокомандувач: Україна має достатньо сил, аби зупинити будь-які наступальні операції будь-якої кількості російських військ. Оборона є ешелонованою, і всі наші частини не можуть знаходитися на першому рубежі. Ми вже кардинально інші, ніж у 2014 році, – я на цьому наголошую».

Читайте більше тут: Що є і що буде: 10 основних тез з прес-конференції Порошенка

• Тупо Тупо x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. Centerer

Шкода, що немає оцінки "Не вірю!"

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

13336034_1118657608156794_2250359403438474826_n.jpg

• Подобається Подобається x 2
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В результате артиллерийского обстрела боевиками Авдеевки в ночь на 12 июня погибли 4 украинских бойца, еще 13 получили ранения. Об этом сообщил координатор батальона «Киев-1» Евгений Дейдей на своей странице в Facebook.

Подробнее на InfoResist: Украинская армия понесла большие потери в результате мощного артобстрела Авдеевки

• Інформативно Інформативно x 2
  17. kym

kym Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Порошенко поручил подготовить план всеобщей мобилизации на случай полномасштабного вторженияhttps://www.rbc.ua/rus/news/poroshen...465908019.html

Тобто до цього часу у нас навіть плану не було? о_О

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Centerer

Вони, висловлюючись табірною мовою, "доходяги". Пуйлу зовсім не всміхалося, щоб вони померли в його таборах.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)