Елисеев: Россия дала согласие на размещение вооруженной миссии на Донбассе Взагалі якась незрозуміла задумка. Як місія ОБСЄ може бути озброєна? Вони ж не поліцейські і не військові. Якщо озброєна - то чим, як? Якщо озброєна - то в кого має право стріляти? Що як після цього і в них почнуть стріляти?
Я послушала Арестовича и, похоже, это попытка Запада решить патовую ситуацию на фронте за счет Украины... View: https://www.youtube.com/watch?v=o5z21e9cOK8
Отрубили пальцы... [выкололи] глаз... Комендант лично отрезал часть мизинца. Сажали на стол и били молотками по коленям, — з рапорту про злочини путінців на Донбасі
Власне, так повинна бути підготована уся армія, якщо уряд держави (будь якої) піклується про безпеку країни. Але, наскільки знаю, такий рівень вишколу був тільки в єдиній армії - німецькому Вермахті. Готуючись до війни, Оберкомандо ЗС поставило задачу: досягти такого рівня підготовки, щоби кожен рядовий міг стати мінімум командиром відділення у час розгортання армії під час війни. В наших умовах і одна бригада вже досягнення.
Україна має достатньо сил, щоб зупинити будь-які наступальні операції російських військ «Росія використовує схід України, агресію і військові дії як полігон для випробування своїх найновітніших видів озброєння, засобів радіоелектронної боротьби і засобів комунікації, які не пеленгуються, засобів подавлення наших систем артилерійської розвідки. І ми теж уже навчилися з цим боротися, у тому числі за допомогою наших партнерів. Ви знаєте, що я зібрав Воєнний кабінет, була розроблена шифрограма, були посилені розвідка, засоби захисту, технічне оснащення. Реакцію ми вже бачимо. Але ми не допустимо, щоб гинули українські воїни. Водночас я вам наголошую і як Президент, і як Головнокомандувач: Україна має достатньо сил, аби зупинити будь-які наступальні операції будь-якої кількості російських військ. Оборона є ешелонованою, і всі наші частини не можуть знаходитися на першому рубежі. Ми вже кардинально інші, ніж у 2014 році, – я на цьому наголошую». Читайте більше тут: Що є і що буде: 10 основних тез з прес-конференції Порошенка
КОМАНДИР ТАНКОВОГО БАТАЛЬОНА ДМИТРИЙ КАЩЕНКО: "МНЕ СТЫДНО НАДЕВАТЬ ОРДЕН БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦКОГО, ПОТОМУ ЧТО ТАКОЙ ЖЕ ОРДЕН У ПОГИБШЕГО САШИ ЛАВРЕНКО, НО МЫ ЗАПЛАТИЛИ РАЗНУЮ ЦЕНУ"
В результате артиллерийского обстрела боевиками Авдеевки в ночь на 12 июня погибли 4 украинских бойца, еще 13 получили ранения. Об этом сообщил координатор батальона «Киев-1» Евгений Дейдей на своей странице в Facebook. Подробнее на InfoResist: Украинская армия понесла большие потери в результате мощного артобстрела Авдеевки
Порошенко поручил подготовить план всеобщей мобилизации на случай полномасштабного вторженияhttps://www.rbc.ua/rus/news/poroshen...465908019.html Тобто до цього часу у нас навіть плану не було?
Путин помиловал Солошенко и Афанасьева Сепаратисты, которых обменяли на Афанасьева и Солошенко, прибыли в Москву Ось чому я радів звільненню Савченко. Кацапи почали звільняти українських заручників.
Вони, висловлюючись табірною мовою, "доходяги". Пуйлу зовсім не всміхалося, щоб вони померли в його таборах.