Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

23 апреля двое военнослужащих минометного взвода 9 отдельного штурмового мотострелкового полка морской пехоты (Новоазовск) 1 АК, выполняя указание командира полка полковника ВС РФ Д.Бондарева (фамилия прикрытия Коваленко) по расширению скоромного пасхального меню, совершили обстрел частного пруда с миномета для отлова приглушенной рыбы, сообщает Главное управление разведки Минобороны Украины.
    Возмущенные рыбаки Новоазовска замотали российских военных мародеров в рыболовные сети и пытались их утопить.Российских морпехов чуть не утопили новоазовские рыбаки | CRiME

• Смішно Смішно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Alias

Дмитрий Витов
    6 хв. · Kyiv ·

А тем временем из Волновахи сообщают:
    "Павлопольское водохранилище полностью наше. Передовые позиции ВСУ уже давно на на той стороне. Орков оттеснили далеко на восток."

• Оптимістично Оптимістично x 1
  3. zet

zet Дуже важлива персона

Народ, не в курсе что там в Одессе?
    А то зарулила на российский демократический форум, а там всерьез опасаются организации еще какого-нибудь одессГандона...
    p.s. И еще информация. Был анонс, что в инете выложат информацию 9 мая в 21.00
    о еще 200 000 офшорных предприятий.
    https://meduza.io/news/2016/04/27/v-seti-poyavitsya-baza-dannyh-iz-panamskogo-arhiva

Останнє редагування: 27 кві 2016
  4. Alias

Правоохоронці уповноважені відкривати стрілянину на ураження у разі агресивних дій з застосуванням зброї на заходах в пам'ять про загиблих в Одесі 2 травня. Про це в середу, 27 квітня, заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.Независимое бюро новостей | В Одессе силовики будут стрелять на поражение, в случае провокаций на 2 мая

5. zet

zet Дуже важлива персона

Я бы, на месте местных, лучше бы дома в этот день пересидела, а то мало ли что....:facepalm:о_О

6. Alias

Сергій Стерненко
    2 ч ·
    Отже. 2 травня цього року. Доводиться повертатись до цієї теми через новини, які з'являються чи не щодня довкола цієї дати.
    Що ми маємо?
    - Суд дав дозвіл сепаратистам провести "траурний" мітинг в центрі міста. (а як же "курортний сєзон"?)
    - На Куликове поле прийдуть не тільки проросійські колаборанти. Очікуються також депутати Європарламенту. Проросійські депутати, які хочуть розказати нам про фашизм, хунту та інших мальчиків в трусіках.
    - Крім європейців збирається приїхати опоблок. В концертній програмі - Бойко, Королевська та недобитий Шуфрич. Ну і Скорик.
    Що ця вся шобла буде робити? Здогадайтесь.
    Така висока концентрація москвофілів на одну площу може призвести до самих непередбачуваних наслідків. Як я і казав раніше, ніхто не сподівається на силовиків.
    Тому ваша присутність в цей день у місті важлива.
    А, ще, просто хочу нагадати. У нас тут війна 2 роки вже, Крим окупували, Донбас також. Росія вбила тисячі наших громадян. А ‪#‎2травня‬ 2014 року одесити захистили своє місто. Ну, ще тут в Одесі російські ДРГ часто теракти влаштовували, вибухів було багато.
    Але хай проросійські ідіоти мітингують. Так хоче апеляційний суд, який відхилив позов міськради про заборону заходу сепарів.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Так и просится на язык...
    "А судьи кто?"
    Может начать нужно с привлечения к ответственности за накал страстей самих членов апелляционного суда?

8. Alias

Немає політичної волі. Хто буде їх "привлекать"?

9. iso

iso Well-Known Member

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 2
  11. zet

zet Дуже важлива персона

12. VasMT

Кх, кх... Вешать.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

ну які там вибори, дайте спокій...Я от одного не розумію якщо б кацапи хотіли там виграти вибори, то це можна було зробити і два роки тому, як і в Криму доречі, і хто зна яка б ще рада була якби Крим і Лугандон в голосували, зараз якщо б їм потрібні були вибори, потрібно б було просто припинити вогонь, результат буде прокацапський біля 90%, то якого хрина?

14. VasMT

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

18. zet

zet Дуже важлива персона

Может таки выкрутили Порошенку руки и он согласился на псевдовыборы в луГандоне, для узаконивания всех этих кремлевских шавок захарченков, вот и затихли пока...

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

20. zet

zet Дуже важлива персона

Видела я уже творчество этого индивидуума. Больше читать ничего не хочу. Гавнюк-с...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)