@VasMT, попустіться трохи. Ваша ненависть шкодить вашому здоров"ю. За часів самого лігітимного президента армію остаточно роздягнули...тільки ви тоді чомусь не дуже тим переймалися. А ми обов"язково викарабкаємось ,щоб наші діти жили краще нас і наших батьків.
Ви говорите зі слів таких самих брехунів, як і вся ота шахрайська влада професійних українців. Найбільшої шкоди армії України принесли пАмаранчові уроди. Я служив до вересня 2009-го року і все це бачив на свої очі. Самий тупий міністр - Гриценко (це якщо не брати Парашенківських алкашів і мусорів). Викарабкаємось. Як тільки розвісимо на ліхтарях славаукраїнців. Оте чмо шоколадне три дні тому сказало, що, - Станом на серпень 2015 в ЗСУ - 60 тис. солдат-контрактників і 45 тис. офіцерів. Сто тисяч, Карл, сто тисяч!!! А в ці сто тисяч входять артурчики, які бухають другий рік, аби їх звільнили, русланчики, які ходять на службу раз в десять днів, аби не посадили, саньки, яким важко живіт підняти від стола і інші унікуми. І виникають питання: А куди діли решту військових, що була в армії на початок 2014-го? А чому не зрозла чисельність контрактників за ці півтори року, хоча таких, як я, підписавших контракт, тисячі? Чому на східному фронті тільки 60-ть тисяч військ? Так що ви викарабкаєтесь... Коли ішак здохне.
Треба пояснити: Як тільки почалась т.з. АТО, зі Збройних Сил перестали звільняти офіцерів, прапорщиків і контрактників за всіма статтями. Не звільняють і все. Хоч пий, хоч гуляй, хоч на вухах стій - НЕ ЗВІЛЬ-НЯ-ЮТЬ! А люди не хочуть, не бажають, не люблять служити. І їх вальцман причислив до "костяку" нашої армії...
Мені все рівно хто. Розвал армії почався давно як в матеріально-технічному плані так і в морально-патріотичному. Зараз потихеньку все відновлюється.Ясно, що все і зразу не може бути як нам та вам хотілося б. Але ж зрушення є ? Чи все так само залишилось? А чи Порох винуватий в тому ,що артурчик забухав, а петро краде? Порох далеко не ідеальний Президент і питань до нього багато. Але я вважаю, що на даному етапі він далеко не найгірший варіант. Кого потрібно було вибрати? Яроша чи когось з гасконців? Викарабкаємось. Якби вам не хотілося зворотнього....і ішаку не дамо здохнути раніше сроку
Не все одно. Ви, як папуга, повторюєте брехливі вигадки про владу Януковича стосовно армії, закриваючи очі на злочини помаранчових, які знову сіли у владу. Сказати Вам, що є, сказати неправду. Сказати ні - теж покривити душею. Тому скажемо так - наша армія стоїть на порозі початку реформування. Бєрци від Бірюкова, Варан-ВСУ - це не реформа, це обгортка. Відчувається вплив одного нашого спільного знайомого... Під копірку написано... А що Ви скажете про Сталіна? Йому ж теж альтернативи не було. Гітлеру, Мао, Піночету... Російською: Незаменимых людей нет. Есть вовремя незаменённые.
Не хаміть. Я разом з Вами в тій самій задниці і не бажаю залишатись в ній через вальцмана і його фанатів.
Ви так і не сказали кого б хотіли бачити на посаді Президента замість Пороха. І чи ті гарячі голови не наробили б ще більшої шкоди Україні та не був би пуйло вже в Києві та втопивши країну в морі крові? Так. Він справжній Тільки я добре пам"ятаю одного фермера в якого віджали дАнЄцкІЄ урожай разом з життям. І це тільки один приклад. А в нас на меморіалі стоїть техніка досить в гарному стані типу списана, а насправді куплена за ящик горілки. Це ті берці які на Краківському за 1400 грн. продають? Якщо ви знаєте як зробити краще - вносьте пропозиції, добивайтеся, щоб вас почули. Навіть і не думала хамити. Завжди є вихід.
Ні, ні і ні. Так зване перемир'я - слідування принципу "великі гроші люблять тишу". Це барижне нутро вальцмана оберігає свої статки, як в Україні, так і в Росії. Тому всі бариги це гімно і пітримують. Ви читати вмієте? А тримати нитку розмови? Мова про нашу Армію, а не про фермерів... Я не знаю. Я ношу ті, в яких звільнився в 2009-му. Ви смутно розумієте структуру армії. Тому те, що я роблю якраз і є тим вкладом в реформування ЗСУ, який від мене залежить. Ги...
Поверніться на рік, півтора, пів року назад... Я вже не раз обговорював ці питання. І про кухарок, і про свинарок, і про депутатів. Валєнса, Гавел, навіть Обама теж не професійні політики... Президент - посада адміністративна. Його задача визначати курс. А папірці писатимуть чиновники.
Та ти шо! У мирний час бажали і любили служити, а тепер розлюбили? Нема всім теплих місць на полігоні "типуінструкторпомінам"?
Пожарний розказує про свою роботу: - Робота ніби і непогана, можна миритися. Але якщо десь пожежа - то хоть розраховуйся
З тим боєм під Білокамянкою не все так як Чорний розказує. Піхота ДУКУ не підтримала танкістів - звідси і підбитий танк.Танк побачив що піхоти немає і пішов назад і підірвався на міні. Боюсь що там з двох сторін що з сторони ДУКу що з сторони ЗСУ є проблеми. А те що чим дальше тим краще будуть вороги і озброєнні і будуть воювати то і так відомо. Просрали минулий рік от тепер і розхльобуєм
Взагалі нічого не зрозуміло. Прочитав чотири різні розповіді і не розібрався хто на кого наступав і навіщо. По-моєму наші почали кудись наступати і не наступили, і тепер плетуть шось таке шоб сліди замести. Ну це ж якийсь анекдот, а не наступ. Проблеми? На план часу не було, те не готове, те не пристріляне, того не бачили, цього не знали. З такими "проблемами" прекрасно зрозуміло чому головнокомандувач усвідомлює що краще залишатися на місці. Це хіба шо по системі Червоної Армії - нефіга не готували, не знали, погнали три роти, одна на мінному полі підірвалася, другу артилерія поклала, третя заняла село. Тоді без проблем.
проблема не в тому чи там щось пристріляне чи не пристріляне - по тій інформаціїщо маєм ми не можем визначити що там було які плани були чи небули перемогли чи не перемогли. проблема у відсутності взаємодії між ДУКом і ЗСУ. Бо Дуковці по одному трактують події а 72 бригада по іншому - а цепогано