Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

@VasMT, попустіться трохи. Ваша ненависть шкодить вашому здоров"ю.
    За часів самого лігітимного президента армію остаточно роздягнули...тільки ви тоді чомусь не дуже тим переймалися.

А ми обов"язково викарабкаємось ,щоб наші діти жили краще нас і наших батьків.

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви говорите зі слів таких самих брехунів, як і вся ота шахрайська влада професійних українців.
    Найбільшої шкоди армії України принесли пАмаранчові уроди. Я служив до вересня 2009-го року і все це бачив на свої очі. Самий тупий міністр - Гриценко (це якщо не брати Парашенківських алкашів і мусорів).
    Викарабкаємось. Як тільки розвісимо на ліхтарях славаукраїнців.
    Оте чмо шоколадне три дні тому сказало, що, -

Станом на серпень 2015 в ЗСУ - 60 тис. солдат-контрактників і 45 тис. офіцерів.

Сто тисяч, Карл, сто тисяч!!!

А в ці сто тисяч входять артурчики, які бухають другий рік, аби їх звільнили, русланчики, які ходять на службу раз в десять днів, аби не посадили, саньки, яким важко живіт підняти від стола і інші унікуми.

І виникають питання:
    А куди діли решту військових, що була в армії на початок 2014-го?
    А чому не зрозла чисельність контрактників за ці півтори року, хоча таких, як я, підписавших контракт, тисячі?
    Чому на східному фронті тільки 60-ть тисяч військ?

Так що ви викарабкаєтесь... Коли ішак здохне.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. VasMT

Треба пояснити:
    Як тільки почалась т.з. АТО, зі Збройних Сил перестали звільняти офіцерів, прапорщиків і контрактників за всіма статтями. Не звільняють і все. Хоч пий, хоч гуляй, хоч на вухах стій - НЕ ЗВІЛЬ-НЯ-ЮТЬ!
    А люди не хочуть, не бажають, не люблять служити.
    І їх вальцман причислив до "костяку" нашої армії...

• Інформативно Інформативно x 2
  4. Alias

Мені все рівно хто. Розвал армії почався давно як в матеріально-технічному плані так і в морально-патріотичному. Зараз потихеньку все відновлюється.Ясно, що все і зразу не може бути як нам та вам хотілося б. Але ж зрушення є ? Чи все так само залишилось?
    А чи Порох винуватий в тому ,що артурчик забухав, а петро краде?
    Порох далеко не ідеальний Президент і питань до нього багато. Але я вважаю, що на даному етапі він далеко не найгірший варіант. Кого потрібно було вибрати? Яроша чи когось з гасконців?
    Викарабкаємось. Якби вам не хотілося зворотнього....і ішаку не дамо здохнути раніше сроку :)

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. VasMT

Не все одно. Ви, як папуга, повторюєте брехливі вигадки про владу Януковича стосовно армії, закриваючи очі на злочини помаранчових, які знову сіли у владу.
    Сказати Вам, що є, сказати неправду. Сказати ні - теж покривити душею.
    Тому скажемо так - наша армія стоїть на порозі початку реформування. Бєрци від Бірюкова, Варан-ВСУ - це не реформа, це обгортка.

Відчувається вплив одного нашого спільного знайомого... :mocking:
    Під копірку написано...
    А що Ви скажете про Сталіна? Йому ж теж альтернативи не було. Гітлеру, Мао, Піночету...
    Російською: Незаменимых людей нет. Есть вовремя незаменённые.

6. VasMT

Не хаміть. Я разом з Вами в тій самій задниці і не бажаю залишатись в ній через вальцмана і його фанатів.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То шо ти в задниці це давно ясно, лиш за всіх не розписуйся.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Alias

Ви так і не сказали кого б хотіли бачити на посаді Президента замість Пороха. І чи ті гарячі голови не наробили б ще більшої шкоди Україні та не був би пуйло вже в Києві та втопивши країну в морі крові?
    о_О
    Так. Він справжній :girl_angel: Тільки я добре пам"ятаю одного фермера в якого віджали дАнЄцкІЄ урожай разом з життям. І це тільки один приклад.
    А в нас на меморіалі стоїть техніка досить в гарному стані типу списана, а насправді куплена за ящик горілки.
    Це ті берці які на Краківському за 1400 грн. продають?
    Якщо ви знаєте як зробити краще - вносьте пропозиції, добивайтеся, щоб вас почули.
    Навіть і не думала хамити.
    Завжди є вихід.:)

• Подобається Подобається x 2
  9. VasMT

Я вже змучився повторювати.
    Будь-кого, хто ні разу не був депутатом.

10. Alias

Тобто Ви ваажаєте, що керувати країною, розвивати міжнародні відносини і т.д може люба кухарка?

11. VasMT

Ні, ні і ні.
    Так зване перемир'я - слідування принципу "великі гроші люблять тишу". Це барижне нутро вальцмана оберігає свої статки, як в Україні, так і в Росії. Тому всі бариги це гімно і пітримують.
    Ви читати вмієте? А тримати нитку розмови? Мова про нашу Армію, а не про фермерів...
    Я не знаю. Я ношу ті, в яких звільнився в 2009-му.
    Ви смутно розумієте структуру армії. Тому те, що я роблю якраз і є тим вкладом в реформування ЗСУ, який від мене залежить.
    Ги... :blush:

12. VasMT

Поверніться на рік, півтора, пів року назад...
    Я вже не раз обговорював ці питання. І про кухарок, і про свинарок, і про депутатів.
    Валєнса, Гавел, навіть Обама теж не професійні політики...
    Президент - посада адміністративна. Його задача визначати курс. А папірці писатимуть чиновники.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ти шо! У мирний час бажали і любили служити, а тепер розлюбили? Нема всім теплих місць на полігоні "типуінструкторпомінам"?

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Пожарний розказує про свою роботу:
    - Робота ніби і непогана, можна миритися. Але якщо десь пожежа - то хоть розраховуйся

• Подобається Подобається x 2
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Баян Баян x 1
  16. VasMT

Ось як треба здобувати Перемогу!

17. kym

kym Well-Known Member

З тим боєм під Білокамянкою не все так як Чорний розказує. Піхота ДУКУ не підтримала танкістів - звідси і підбитий танк.Танк побачив що піхоти немає і пішов назад і підірвався на міні.
    Боюсь що там з двох сторін що з сторони ДУКу що з сторони ЗСУ є проблеми. А те що чим дальше тим краще будуть вороги і озброєнні і будуть воювати то і так відомо. Просрали минулий рік от тепер і розхльобуєм

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі нічого не зрозуміло. Прочитав чотири різні розповіді і не розібрався хто на кого наступав і навіщо. По-моєму наші почали кудись наступати і не наступили, і тепер плетуть шось таке шоб сліди замести.

Ну це ж якийсь анекдот, а не наступ.

Проблеми? На план часу не було, те не готове, те не пристріляне, того не бачили, цього не знали. З такими "проблемами" прекрасно зрозуміло чому головнокомандувач усвідомлює що краще залишатися на місці.

Це хіба шо по системі Червоної Армії - нефіга не готували, не знали, погнали три роти, одна на мінному полі підірвалася, другу артилерія поклала, третя заняла село. Тоді без проблем.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. kym

kym Well-Known Member

проблема не в тому чи там щось пристріляне чи не пристріляне - по тій інформаціїщо маєм ми не можем визначити що там було які плани були чи небули перемогли чи не перемогли. проблема у відсутності взаємодії між ДУКом і ЗСУ. Бо Дуковці по одному трактують події а 72 бригада по іншому - а цепогано

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може взагалі у взаємодії. Назви підрозділів можуть бути які завгодно.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)