Війна-2

Discussion in 'Війна' started by KARABIN, Jan 31, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не буде. Якщо не визнали порушенням Дебальцево не визнають і наступне. Український уряд загрався в дипломатичні ігри. Насправді тільки успіхи на фронті можуть принести успіхи в дипломатії. І стратеґія українського уряду на разі провальна а кадрові призначення в армії жахливі. Можна для порівняння подивитись скільки кадрових змін робила Північ під час громадянської війни у США. З верху до низу. Постійно. Аж поки відповідні ґенерали і нижчі чини не знайшлися. Ті які ефективно вели бойові дії.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

А кто менять будет? Петя не хочет, я так понял. Все, из Дебальцева выводят войска в Артемовск. Заипись перемирие, спасибо, петя. Спасибо.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Петя сам і не може бо думаю слабо знає офіцерський склад але мусів створити команду яка б цим займалась. І мусить бути правило що якщо вищий офіцер допустив помилку тоді знімати і призначати нового. Із попередніми з часом можна визначити чи їх на щось ще призначати чи краще ні. Я особисто офіцерського складу не знаю і невійськовий щоб дуже щось радити. Але навіть я знаю що ґенерал СБУ чи поліцейський армією командувати не можуть. Можна з таким же успіхом призначити журналіста або художника. Королевську можна. Театр абсурду.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Разом із Вальцманом&Co

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А от відповідь:

Путіну потрібно було все обставити так, неначе жодного вторгнення Росії не було.

"Незадоволення шахтарів-трактористів київським заколотом хунти, а Росія тут ні при чому."

Основна лінія моєї думки: "Відсутність на Сході імунітету проти руського міра рік тому і стійкий імунітет - тепер".
    Українській армії (точніше, того, що від неї залишилось) значно важче було б воювати на повну силу рік тому, ніж зараз.

Зараз уже не спостерігається того перекриття "шахтарями та мамами з дітьми" переміщень українських збройних сил, як це мало місце минулої весни.

Тоді була б масова підтримка "ополченців" місцевим населенням всієї Донецької та Луганської областей, а також Харківської, чого немає зараз. Проти ЗСУ стоять значно менші сили із місцевих, ніж могли стояти тоді. Научені.

6. kym

kym Well-Known Member

президента на жаль найближчим часом рухати не можна. цього якраз і добивається Путін. В момент зміни влади він ще активніше почне наступати. в нас парламентсько - президентська республіка і треба використовувати цей механізм. Депутати мають заставити президента робити те що треба -

7. VasMT

Це чмо зараз вякає по ТБ про "організований" відхід наших військ із Дебальцева...

8. medwedo berlogsoni

Не погоджуюсь. Між Дебальцеве і, скажімо, Артемівськом, принципова різниця.
    Наші казали, що лінія розмежування проходить по "стінках" котла, а сепаратисти - що по "шийці".

Тобто, на момент підписання Мінських угод з точки зору Європи Дебальцеве було спірною терититорією.
    Сепаратисти стверджували, що котел закритий повністю, а в Дебальцеве знаходяться оточені війьскові ЗСУ.
    Для Європи обидва твердження, - України і Росії, - до лампочки, лиш би не докотилось до них, лиш би перемир"я, а Меркель вручити нобелівську медалю.
    Але наступ за межі лінії розмежування, навіть признаної на момент підписання сепаратистами та Росією, уже є очевидним порушенням домовленостей, які просто так не забалакаєш.

Інша справа, як Європа далі реагуватиме, якщо сепаратисти намагатимуться просунутися далі. Це скоро побачимо.

Last edited: Feb 18, 2015
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

10. medwedo berlogsoni

11. VasMT

О!
    Нова мулька від Ссєні - "Європейський вал"... :facepalm:

12. muravey

muravey Well-Known Member

13. medwedo berlogsoni

У сепаратистів своя логіка
    "Коли наш ворог почав видихатись, що - настав час для миру, ми повинні скласти зброю? Наші товариші що - полягли даремно?"

Сепаратисти мотивовані по-своєму, а Росія постачає зброєю та боєприпасами від душі, підрозділами керують військові з Росії.

14. medwedo berlogsoni

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Rodion Shovkoshytnyi додає 2 new photos.
    байтесь, идите спокойно. За нами солнце было, они нас плохо видели. Мы махнули, типо свои. Подпустили ближе и взяли в плен 15 человек. Вот такие три хреновины забрали. Танк херячит с одного выстрела, что-то типа мини-птурса. 2014 года выпуска, РФ"

17. kym

kym Well-Known Member

всі ці перекриття були організовані рускими спецслужбами - це уже доказано. Місцеві це робили за гроші. Ідейності там було ноль. Не боялись це робити бо весь час жили в системі кримінального паханату і і думали що потім витягнуть відкуплять, відмажуть і т.д. тобто жили по законах криміналу... а організовували все це через кримінальні структури. Тепер за це дістають градами і так їм і треба і це добре. Фактично зараз іде очищення України від всякого шламу, з яким тяжко б було жити дальше. і це відноситься до всіх не тільки східняків. До тих хто косить від призову, до тих хто далі дає/бере хабарі, до тих хто не на свому місці у державному управлінні і . т.д.
    Інше питання з цією війною. Україна маючи всі ресурси - людські, військові плюс фінанасова допомога заходу не може зорганізуватись шоб розбити інтервентські рускі війська. вперлись рогом в Дебальцевський котел, а толку ніякого. А якщо подивитись на карту то вся окупована рускими територія є котлом для руских. по факту це є зона на 100 км в глибину і 200-250 км в ширину. Для армії в 100 тис - це не повинно бути проблемою. Зараз українська армія напевне буде під 200 тис. а на сході воює десь 15-30 тис. (це по вислову одного з депутатів) Рускі змогли зорганізувати інвазію маючи гірші умови ніж українці, бо не мають цільної інфраструктури плюс весь той зброд з козаків моторол і кадрових військових не так просто зорганізувати для успішних дій. але по факту або рускі це зробили , або ми українці взагалі нічого не робили. Кількість зброї, її якість майже однакова. Судячи по всьму то таки наші керманичі майже нічого не зробили. Авіаремонтний завод коло мене уже дано не гудить двигунами на стенді - це значить літаки не ремонтуються. Маю пару знайомих офіцерів, які звільнились з армії за Януковича - повісток не отримали, а в Дебальцево не можуть розбити руску блокаду. Так далі бути не може бо все просраєм

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

19. Коньъ Пегий

Петя и Куйло - два брата-акробата по бредогенерации. "Дебальцево - это пример эффективности командования, силы АТО в Донбассе заняли новые рубежи и посрамили Россию". Поправочка напрашивается - ОТОШЛИ на новые рубежи. Доказали России, что котла нет - просто отдали город. Звиздец.

20. Коньъ Пегий

Нет никакой разницы абсолютно. Европа тоже воюет против нас, только на дипломатическом уровне.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)