Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Gesser

Gesser Well-Known Member

Не смішіть мене на ніч..:haha:.Коли це наявність чи відсутність наукових праць була завадою для політичної кар'єри? Якщо вірити довіднику "Хто є хто в Україні", то не лише пан Зварич нахабно брехав про свої наукові досягнення.

• Не подобається Не подобається x 1
  3. ollan

ollan Well-Known Member

Гессер, Вы, по-моему, смешиваете в один два вектора поведения Порошенко: один - по отношению к жителям Донбасса и второй - к оккупантам из России.
    С жителями Донбасса необходимо перемирие и устаканивание всех вопросов, а с оккупантами никакого перемирия быть не должно.
    Если Вы не заметили, то с начала сентябрьских перемирий Украина только теряла свои территории, поэтому именно из этих соображений, и было построено выступление Порошенко. Страна обязана защищаться от агрессора, а не вступать с ним в очередные перемирия ради очередной потери своих территорий.
    Так что же, по вашему, не розуміє Петро Олексійович?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Gesser

Gesser Well-Known Member

Історія не має modo subjuntivo! Це стосується і минулого, і майбутнього. Балачки щодо того, що буде якщо щось там буде, я відношу до розмов на кшталт: якби бабка була дідом....

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ніколи. Але я не про кар'єру, я про долю регіону. Ну добре, Куба, острів свободи, які там наукові праці, головне Штатам дулю показати. Так в них хоча б банани ростуть і цукрова тростина.

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого помирати? Але й вимагати від життя кращої долі - теж не тре. Сидіти на печі - це вже щастя.

7. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, вначале Вы утверждали:
    Когда я ответил на это ваше сообщение, Вы сказали:
    Исходя из этого, я и поинтересовался:
    В том плане, что имею ли я, по вашему, представление о том, как же всё на самом деле было или нет?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До речі тепер і Куба помирилася з Штатами. Кажуть кубинці почали носити одяг з елементами американського прапора, так приваблюють американських туристів.

• Тупо Тупо x 1
  9. Gesser

Gesser Well-Known Member

Наразі неможливо відділити місцевих мешканців від окупантів. От цього він і не розуміє! Немає вже тут українців!!! Були та всі полягли під бомбами, які не розбирали які в кого політичні уподобання. Тих, хто виїхав, я не враховую: вони рятували хто дітей, хто гаманець. А для тих, хто залишився, зворотнього шляху немає!

• Тупо Тупо x 2
  10. Gesser

Gesser Well-Known Member

Зрозуміло! Якщо у цьому сенсі, то я маю погодитися: Ви маєте уявлення про події. Сподіваюся на Ваше подальше неупереджене ставлення!

11. Gesser

Gesser Well-Known Member

Це Ви до того, що все можливо, якщо довго чекати? :pardon:Так у мене немає стільки часу.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як немає українців. Паспорти чиї? Хто з українським паспортом на стороні сепаратистів - підлягає кримінальному провадженню. Хто не з українським, той незаконно знаходиться на території України.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. ollan

ollan Well-Known Member

Абсолютно голословное утверждение.
    Если, лично Вы, относитесь к оккупантам, как к "ребятам из нашего двора", то есть Вы себя от них не отделяете - то это ваш выбор.
    Лично я, имею несколько знакомых, которые сейчас находятся в оккупации в Донецкой области, и, по мере сил своих малых, что-то пытаются делать для своего освобождения.
    Я поддерживаю их выбор, а не ваш.
    Сорри.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все ясно з вами. Нічого не знаєте, всюди не при чому. Черговий тролінг-вечір. Просто вирішили відмітитися як очевидець військових злочинів української армії.

• Тупо Тупо x 1
  15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Навіяло...:pardon:

• Тупо Тупо x 2
  16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Маете повне право! Але це мало що змінює у їхній теперішній долі. Я так вважаю. Гинуть всі: і ті, хто ЗА, і ті, хто ПРОТИ

17. Gesser

Gesser Well-Known Member

Мені дуже шкода, що мережевий сленг застив Вам очі. Я жодного разу не чув від місцевих аборигенів чогось дотепного щодо вирішення проблеми. Скажені вигуки з галерки - "всіх на ножі" та "здохніть купою", я не враховую. А від мене Ви, шановний, чекаєте рішень рангом не нижче Богових. Я роблю свою справу! І маю Вам сказати, добре роблю. Тим і маю скромну надію, що обрав правильний шлях.

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

Відмитися? А я й не замарався!!!! А злочини таки були!!!

• Тупо Тупо x 1
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще й неграмотний.:punish:

• Тупо Тупо x 1
  20. Gesser

Gesser Well-Known Member

Аргументуйте!

Статус теми: