Війна-2

Discussion in 'Війна' started by KARABIN, Jan 31, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ollan

ollan Well-Known Member

Так хто-ж с этим спорит?
    С той лишь только разницей, что имеется масса видео-доказательств таких обстрелов славной армией лугандона (последнее видео - танк специально расстреливающий многоэтажку в Углегорске), а вот за ВСУ такого не числится.

• Подобається Подобається x 3
  2. Gesser

Gesser Well-Known Member

З персоналом важко, це правда. Спеціалістів, які б могли витримати шалений темп воєнного часу, не вистачає. Але маємо триматися, бо люди потерпають від війни. Про події у Донецьку не чув, бо не маю змоги активно спілкуватися з безпосередніми учасниками, а чуткам я себе привчив не вірити.

• Не подобається Не подобається x 1
  3. Gesser

Gesser Well-Known Member

Так я ж про те й кажу!

4. Hase

Hase зайчик

Ви говорите завуально (і шифруєтесь українською), на всяк так випадок... можуть засікти?

• Подобається Подобається x 1
  5. Gesser

Gesser Well-Known Member

А навіщо мені відео? Я ж у Новосвітлівці жив. Я все бачив на власні очі. Гатили відважні ЗСУ по селу, як за Боже ж мій!!! Водночас, таке ж саме мав нагоду спостерігати і з іншого боку, наприклад, у Хрящуватому. Тут навіть брехати не буду - ЗСУ тут не при чому, без них справилися. Але кому від цього легше?

6. Gesser

Gesser Well-Known Member

Та якто кажуть: береженого Бог береже))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Фосфорними чи касетними?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. ollan

ollan Well-Known Member

Это Вы летние события описываете? А с Новосветловки никто тогда не пытался загнать ВСУ в котёл? Там тогда серьёзные котлы организовывались.

9. Gesser

Gesser Well-Known Member

Перепрошую, але я до цього відео не маю відношення, і запостив його ollan, здається!!!:hi:

10. Gesser

Gesser Well-Known Member

А це має якесь значення? Особисто для мене - ніякого! Чи те, що я залишився без хати - це є привід для Вашого сарказму?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну як не маєте, так жваво висловлюєте думку. А можете описати як буде розвиватися ваша республіка коли стане незалежною і мирною? Бюджетоутворення цікавить насамперед.

• Тупо Тупо x 1
  12. ollan

ollan Well-Known Member

Опять из пустого в порожнее.
    Не знает Гессер как.

13. Gesser

Gesser Well-Known Member

Як жеж так виходить, що всьому є виправдовування?! Ну, мабуть, Ви маєте рацію: кожен робить свій вибір. Я його зробив, коли вирішив залишитися у Луганську, а всі, хто загинув і продовжує гинути саме зараз, теж отримують обране.

14. Gesser

Gesser Well-Known Member

Я ж для цього сюди і зайшов. Ви волієте менш жвавого спілкування?

15. Hase

Hase зайчик

виправдовувань нема. Кожна війна це злочин, де найбільші жертви становлять цивілісти. Згадайте ХТО є заказчиком, організатором цієї війни? Причина -наслідок...пане Ґессер

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Як на мене, то навіть не уявляю як це можливо! Але я цього не уявляв і раніше, тому й не мав бажання за це голосувати. А що це змінило? Да нічого! Невже Ви продовжуєте вірити у якийсь там "демократичний вибір народу", чого б він не стосувався і якою б політичною силою він не був проголошений?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, навпаки, більш жвавого. Цікавлюся перспективами розбудови ДНР-ЛНР. Можна почитати економічну і соціальну програму цих держав?

• Тупо Тупо x 1
  18. Gesser

Gesser Well-Known Member

Саме у визнанні першопричини протистояння і полягають витоки війни!

19. ollan

ollan Well-Known Member

Почему Вы решили, что у меня есть оправдание всему?

Как бы это цинично не звучало, но это так.
    Люди, которые вызывали войну, должны были понимать, чем могут закончится такие призывы - это их выбор.
    Люди, которые не имели к этим призывам начать войну никакого отношения, но увидевшие её начало, тоже сделали свой выбор: или уехали, или остались.
    А сделать свой выбор, и после этого обвинять кого-то в своих бедах, это как минимум, не разумно.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Gesser

Gesser Well-Known Member

Я ввавжаю перспективи вельми примарними, а існування - вкрай проблематичним. Щодо програм, то я про них не знаю, бо не цікавився, але напено якісь є. А навіщо Вам, шановний, така інформація? Маєте намір переселитися до більш неординарних міст? Так ласкаво просимо...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)