Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зелений змій на службі "бандерофашистів"

Пьяный комбат «ДНР» заблудился и попал на украинский блокпост
    6 августа 2015, 07:12. [​IMG]
    Версия для печати 62.ua
    Теги: батальон бурко волонтер днр
    Согласно радиоперехвату сепаратистских каналов, бывший комбриг "Козырь", который командовал 1 батальоном в 7-й бригаде "ДНР", находится у украинских силовиков.

Об этом в Твиттер написал волонтер Роман Бурко.

2. zet

zet Дуже важлива персона

Сейчас в РФ массово уничтожают продукты. Палят, раскатываю катком. Полный идиотизм, хотя бы потому, что еще с прошлого года в РФ все продают только со 100%-й преддоплатой.
    Я же вспомнила, как мама рассказывала о снятии Хрущева. Тогда сначала с полок пропали продукты, а после снятия Хрущева снова появились, только были очень просрочены и часть испорчены (например, пряники с червями).
    Так что не готовит ли ближайшее окружение ВВХ ему мягкую отставку?

• Подобається Подобається x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 4
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На Донбассе против сил АТО воюет порядка 50 тысяч боевиков, больше половины из них - российские наемники. Вместе с тем, у РФ начались проблемы в связи с нежеланием ее граждан ехать на войну. Об этом в интервью "Апострофу" рассказал военный эксперт, координатор группы "Информационное сопротивление" Дмитрий Тымчук.

О численности боевиков на Донбассе:

"Порядка 50 тысяч человек. Около 60% из них - это российские наемники. Но это всего лишь массовка, потому что основную ударную силу представляют собой российские регулярные силы, прежде всего, БТГ и РТГ (батальонно-тактические и ротные тактические группы, - "Апостроф") российских войск. На сегодняшний день их численность порядка 10-15%. Но они в основном работают в формате ДРГ, инструкторов, специалистов и, что немаловажно, офицеров в органах управления. Мы наблюдаем, что созданная россиянами система управления формированиями ДНР или ЛНР — это централизованная система управления. Она насыщена кадровыми российскими военными и действует довольно эффективно.

Порядка 30-35% - это боевики из местных жителей"

Сил АТО - 60 тисяч.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прапор, а ви не злили інфу ворогу?

6. VasMT

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В асфальті викопали бліндаж?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Mikheil Saakashvili
    Вподобана сторінка · 41 хв. · Змінено ·

Звернення грузинською мовою у зв'язку з 7 - річчям вторгнення 100 - тисячної російської армії в Грузію.

Пізно ввечері 7 серпня 2008 року після отримання неспростовних даних про проникнення масових колон російської бронетехніки через Рокський тунель на територію Грузії і після багатьох днів обстрілу з контрольованою російськими офіцерами та їх місцевими найманцями мирних жителів, я прийняв рішення направити грузинську армію для перехоплення російських сил і зупинки їх просування. У перші ж години бійці 4-ої бригади під командуванням генерала Каланадзе підбили колону російських танків і важко поранили командуючого російської 58-ої армії, генерала Гурулева. Після цього росіяни підняли в повітря більше 200 літаків і вертольотів, і стали масово бомбити всю територію Грузії. Завдяки поставленої Україною ППО, ми підбили 14 літальних апаратів, після чого запас ракет системи Бук вичерпався. Після кількох днів героїчного опору, і щоб уникнути оточення, наші війська почали відходити на захист столиці, а росіяни отримали наказ рушити на столицю для повалення мого уряду. У цей час сотні тисяч тбилисців вийшли на вулиці та в умовах загрози розбомбити мирний мітинг в центрі Тбілісі відмовилися залишати вулиці і безперервно протестували проти агресії. Кличем тих днів стало: «Грузія ніколи не здається». У Тбілісі прилетіли лідери європейських країн, включаючи Президента України, і встали з народом. В результаті такої єдності і загальної міжнародної підтримки, особливо після оголошення США військової гуманітарної операції в підтримку грузинської демократії, Путін був змушений зупиниться біля кордонів Тбілісі. Не дивлячись на захоплення додаткових шматків нашій території, Росія не могла вирішити жадне зі своїх стратегічних завдань. Грузія продовжувала розвиватися, Євросоюз оголосив про створення програми "Східного партнерства", практично ніхто не визнав захоплення території.

Сьогодні ця боротьба продовжується в Україні. Начальник штабу 58-ої арміі воює на Донбасі, а генерал Каламадзе допомагає готувати українських захисників. Спільними зусиллями ми доведемо цю боротьбу до перемоги.

9. VasMT

Начальник Генерального штаба ВСУ Виктор Муженко подчеркивает, что оборона передовых рубежей на Донбассе – является задачей армии и в настоящее время "по всей линии соприкосновения нет ни добровольческих формирований, ни подразделений Нацгвардии - только ВСУ".

"Национальная гвардия должна выполнять свои функции, а вооруженные силы - свои. Оборона передовых рубежей — это задача ВСУ", - сказал начгенштаба, отметив, что это также связано с наращиванием боевых возможностей вооруженных сил.

І правильно. Війни ж нема. Якась АТО, яка триватиме години...
    Тай городина поспіла. Мусорів не хватає бабок по ринках і правосеків по горам ганяти.

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Точно, ганяти бабок на базарі - мрія Муженка. Василю, вам пора в депутати, з такими пророчими мислями нема що в окопах сидіти.:)

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Години це якшо терористів тисячу чоловік (як було на той момент). Зараз тижня зо два.

Організація під назвою "мусори" в нас закінчує своє існування протягом трьох місяців.

А коли він в окопах сидів?

12. Centerer

Centerer Well-Known Member

Так воювати з внутрішнім ворогом та терористами це якраз і є прямі функції Нацгвардії! Мабуть Муженкові лаври Жукова спати не дають.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Баян Баян x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви хочете військовий стан замість АТО?
    Я - не хочу.

• Тупо Тупо x 1
  15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Бо гешефти тазіком ся вкриют?

• Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чуєш, ти, гешефт, бери стоматолога і скоро в військомат.

• Тупо Тупо x 1
  17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ти вже рік як лугандон переміг, півроку як безвізовий ввів і Стіну давно побудував - ми з стоматологом ще трохи почекаєм і на всьо готове приїдем, коли ви цукерочку з купи гімна построїте.))

• Подобається Подобається x 2
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Укладає мати
    своїх діток спати:
    Ой синочечки,
    Мої дочечки,
    В вишиваночках...
    У трунах лежать.

Проводжає мати
    В небесні палати:
    - любий Боженька,
    Зцілуй вавочку,
    Зціли раночку
    В діток ув очах.

Чи ж думала діти
    Я вас хоронити!
    В росах купаних,
    Вітром люблених,
    Молоком з грудей
    Воленька текла.

Душами й тілами
    Росли коло мами,
    Цілувала я
    Бочі п"яточки,
    Босі душеньки
    Знов не зберегла.

Знову вибирати
    Кому помирати...
    Маму спинами
    Затулили ви
    Крівці крапельки
    я всі зібрала.

Замовкли зозулі,
    Кладуть діток в люлі
    Я периночки
    І простиночки
    Стелю чорнії,
    Буде м"яко спать.

Біда згине, вірю,
    Вернетеся з вирію
    Вродить діточок
    як мачиночок,
    Збережу я вас,
    Смерті не віддам

Яна Яковенко

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну то не свисти. І так на десять років вперед ясно шо ти свистанеш. Фантазії нуль. Як і всієї вашої бригади. Впріус оно відригнув як завжди шось про свинарник і знов сидить як овоч, в "тупо" тицяє.

• Тупо Тупо x 1
  20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А в цьому, Миху, ніхто не сумнівався. Вам то що, що там хлопці гинуть не за цапову душу. Ви собі бабло клепаєте. Навіщо вам чути про якусь війну, смерті, звірства. Серун також проти. Батьки від армії відкупили, тепер можна штани перед компютером протирати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)