Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mike

Mike Well-Known Member

Иногда я вспоминаю старую актерскую байку (слышал в исполнении Буркова).
    Гримируются два актера, и один другому говорит - снился мне сон ночью, что будто ты давно умер и я тоже преставился. И встречает меня у врат Рая апостол и молвит, что меня в ад, ибо в Рай актеров не пускают. А я вижу там, за вратами тебя и возражаю "А как же вон у вас там есть актер!". Апостол смотрит на меня и махает рукой - "Да какой он актер..."

Ось так дивлюсь я на цей допис та теж перефразуючи - "Та який він українець..."
    Ви поганий українець, пане Ігоре, те, від чого треба якомога швидше відійти.
    Українці ці землі збирали докупи та на щось сподівалися, а ви допомагаєте все це зруйнувати, навіть не цікавлячись що тут коїться.
    Лікувати треба усіх, примусово, але ліки вам не сподобаються. Це зветься один закон для всіх.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я з вами погоджуюся - закон один для всіх.
    А в тому-то і справа, що ДНР/ЛНР хоче жити по якихось своїх законах в складі України. Не важко здогадатися, хто ці закони буде їм нашіптувати ;)
    Нахер

• Тупо Тупо x 1
  3. ІгорМ

@Mike, @MayorMayor, ось ви критикуєте мою позицію.

А який вихід із ситуації пропонуєте особисто ви?

• Тупо Тупо x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

http://life.pravda.com.ua/columns/2015/07/16/197337/
    Ось питання чому уряд не почав масово позбавляти подібних типів громадянства? І раніше і тим більше тепер.

6. Mike

Mike Well-Known Member

Якщо стисло - здатися , і здатися негайно західній цивілізації. Самі ми вже нічого не зможемо - точка неповернення вже пройдена, і далі самі можемо тільки розкладатися на очах у світу. Кінець українському велосипеду - почали палити свою хату, це вже діагноз. Потрібна свіжа кров, чужий досвід, чужий закон. Так, чужий, тому що самі ми до цього не дійшли і не дійдемо, і цей закон повинен стати нашим, силоміць.
    Неважливо "укроп" ти чи "колорад", ти віддався війні, віддався міфу і почав нищити свою країну. Чим відрізняється людина зі зброєю зараз від себе колишньої мирної? Їй вклали у голову дещо (-ізм якийсь черговий, мало їх було...). Оце воно і є, те зло, що нищіть залишки країни. Що укропське, що колорадське. І люди дичавіють, борючись за чиїсь статки. Це людська природа - без влади людина дичавіє.
    Питання лише як технічно це зробити, а у самому факті сорому нема - айфонам давно вже і так здалися.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я цього чекав майже 30 років.
    Тепер японська армія почне збільшуватись і озброюватись. Опісля 70 років встановленого американцями конституційного ліміту який дозволяв тільки т.з. "самооборону". Це шанс який Україна не повинна пропустити. Поясню чому. Японія досі знаходиться у стані війни з Росією. Тому стратеґічно вона вже є партнером. Для розвитку ВПК Японії необхідна сировина і космічна індустрія що має Україна. Україна може виробляти майже все але в електроніці вона безнадійно відстала. Японія ж є одним із двох лідерів в електроніці хоч зрештою не тільки електроніці. Японці можуть бути надзвичайно надійними партнерами якщо український уряд буде працювати в тому напрямку. Можлива модернізація українського ВПК з допомогою Японії. В майбутньому можлива співпраця з розробки атомної зброї для України і Японії. Хоч починати потрібно з меншого, зараз ще зарано.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Для Японії це не оптимістично. Для Японії це буде. Я з ними виростав і добре знаю їхню психолоґію. Вони знайдуть як це зробити з Україною чи без. Якщо українці далі планують всиратись ніхто їм не винен окрім них самих і їхньої рабської психолоґії.

9. Hase

Hase зайчик

Оприлюднено відео, зняте бойовиками відразу після краху Боїнга
    У Мережі з'явилося відео, яке бойовики зняли відразу після краху Боїнга на Донбасі 17 липня минулого року.

Відео оприлюднило видання News Corp Australia.

Відзначається, що бойовики знімали дане відео, коли думали, що збили військовий літак ЗСУ.

"Фільм відображає їх тривогу, коли вони хвилини потому зрозуміли, що літак є комерційним авіалайнером", - пише видання.

View: https://www.youtube.com/watch?v=j4zQKUVPfAQ

http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/17/7074744/

• Інформативно Інформативно x 1
  10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Пожалуйста:
    Украина наиболее обтекаемо и с текстом "определяются отдельными законами" (их просто поменять) прописывает в Конституции "статус Далбаса".
    Отдельным законом дается амнистия за "участие в событиях на Далбасе".
    Жестко увязывается с контролем над границей.
    Потом, в течение пары лет, "амнистированные" выдергиваются по одному и сажаются за деяния, НЕ СВЯЗАННЫЕ с "действиями на Далбасе" (воровство и нецелевое расходование бюджетных средств, грабежи населения, переход улицы в неположенном месте, да мало ли).
    Тексты "отдельных законов" изменяются.
    Это "на коленке", по-быстрому. Лягушку варят медленно.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

бабка шо цілий день сидить біля під'їзду знає більше ніж наша розвідка..

• Смішно Смішно x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Саме формулювання придуркувате. Вторгнення на територію України відбулось більше року назад. На Крим опісля майдану. Це потрібно вміти цього до цих пір не зауважити.

• Подобається Подобається x 1
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

15. bayard

bayard Дуже важлива персона

согласен. тем более, что этот последний может быть и через 1-2-5 лет.

• Подобається Подобається x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 2
  17. kym

kym Well-Known Member

вони там постійно щось десь перетягують зо дного місця на друге.
    Фактом залишається прогнози що активні бойові дії почнуться липень серпень.
    Наші вибрали тактику потихенького просування вперед... Під Горлівкою майже впритул просунулись.
    Як на мене найкращий варіант - спроркувати щоб москалі перші пішли у широкий наступ - а потім ми подивимось чи Порошенко з Генштабом добре підготували армію чи дурять нас

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це добре якщо так...

19. ІгорМ

@Mike, ви щось так багато і мудро написали, а по суті питання - що нам робити з днр-лнр - ні слова ;)

• Тупо Тупо x 1
  20. ІгорМ

Що ж, щось в тому є... :scratch_one-s_head:

Але все ж було б краще послати їх подальше, нехай поживуть в незалежних і окремих республіках ;)

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)