Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Нет, они просто проиграли. И Британия, и Австро-Венгрия, и Германия, и Россия в 1-й мировой войне. Германия пыталась подняться во ВМВ, Россия после Победы. По этому нужно большое поражение, чтобы Россия поняла, что время великих империй закончилось

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А який розвиток подій сподобався би особисто вам?

Мені би сподобалося, якби Україна послала нахер ДНР/ЛНР. Хай незалежно живуть собі як знають, нафік вони нам, шо нє? ;)

• Тупо Тупо x 1
  3. UNIA

UNIA Well-Known Member

А почему "проиграли"?

Потому-что затраты на поддержание власти в колониях стали превышать возможные доходы и возможности...

Для существования империи необходима пропасть между уровнем развития экономики, военного дела и науки у колоний и метрополии. Без этого выгребать ресурсы из колоний невозможно.
    А без грабительского выгребания ресурсов смысл империи отсутствует.

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Даже не хочется спорить

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я смотрю вы этот как его...сепаратист! :blush:

6. ІгорМ

Нє, я этот как его... реаліст :)

Якщо вже люди так сильно хочуть жити в окремих республіках, і якщо це вже так далеко зайшло, то найкращий вихід для всіх - нехай живуть собі самостійно. Тому що із "новоросєйца" все рівно примусово не получиться українець. Так що мій вердикт - ампутація ;)

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. tanna

tanna Дуже важлива персона

Чисто теоретически, а практически Порошенко не пойдет на это. Ведь тогда ему придется уйти в отставку, а разве он туда хочет?

8. kym

kym Well-Known Member

Ви про кого говорите - про 30-40 тис сепаратистів, які вели себе активно і лазили всюди з прапорами і без них А як бути з міліоном донецьких які виїхали в Україну, к бути з другим міліоном чкий тихо на кухні сидить і чекає манни з неба. Що 30-40 тис бандюків віддати 2-3 міліона українців тільки через те що вони себе не вели дуже активно. Я уже не говорю про землю яка є українська незадежно від того хто на ній тимчасово проживає.... А ми з новороса українця робити не будемо - ми зних зробимо громадян без громадянства

• Корисно Корисно x 1
  9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Вообще-то, сохранение территории это базисная функция государства.Ибо Бог больше землю не создает.

• Смішно Смішно x 1
  10. ІгорМ

Я то говорю про теперішній час і теперішню ситуацію. Україна не змогла захистити свої землі минулого року і не може їх відвоювати і тепер. Маємо те що маємо ;)

Для мене всі донбасівці одинакові. Пам"ятаєте, в Трускавці переселенець-східняк показував факи пам"ятному знаку Небесній Сотні? А в Н.Роздолі переселенці зозвісили на балконі прапор чи то новоросії чи то днр/лнр? А в Тернопільській обл. донбасівці тоже розмахували прапором днр?

Також мені по барабану той другий міліон, який тихо на кухні сидить і чекає манни з неба. Значить їм так добре, то нехай собі сидить.

Про землю ви добре кажете. Але на ній живуть люди. І якщо держава не може заставити їх жити в складі держави, то треба їх відпустити.
    А ось тут я з вами згідний :good:
    Але таке найкраще робити тоді, коли вони самі попросяться в Україну ;)

• Тупо Тупо x 1
  11. ІгорМ

Держава не змогла забезпечити свою базову функцію ;)
    Так що впало, те пропало, а на майбутнє зробити висновки.

• Тупо Тупо x 1
  12. ІгорМ

Порошенко щось придумає ;)

• Тупо Тупо x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

14. MayorMayor

ВВХ открыло ящик Пандоры.Весьма неосмотрительно с его стороны, учитывая Сахалин, Курилы, Карелию, Калининградскую область и прочая, и прочая, и прочая.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. MayorMayor

При таком подходе можно бежать "до канадской границы"(С).Где останавливаться собираетесь?

16. ІгорМ

Нє, нікуди бігти я не думаю. І я за єдину і неділиму Україну.
    Але на даний час моя думка, що найкраще для України буде повністю відректися від захоплених сепаратистами територій. Той чиряк повинен дозріти і прорвати самостійно. У нас і без днр-лнр клопоту вистарчає.

Кремль якраз того і хоче - нав"язати нам своїх маріонеток. Нахер ;)

• Тупо Тупо x 1
  17. Mike

Mike Well-Known Member

18. MayorMayor

Либо не прорвет, а будет использоваться как плацдарм для дальнейшего продвижения "узкога мира".И что тогда?

19. ІгорМ

Народ, який покликав війну на свою землю, який кричав "расєя" і "путін прійді" завжди буде плацдармом для руского міра. І їх треба лікувати. Найкращі ліки - повна ізоляція з боку України, залишити їх наодинці з рускім міром - нехай хлебчуть повними ложками.

Всі інші варіанти договорів з днр-лнр теж не гарантують, що вони не будуть використовуватися як плацдарм просування руского міра. Так що краще зразу нахер ;)

• Тупо Тупо x 1
  20. ollan

ollan Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)