Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ше до кінця не відомо хто кого вбивав..

• Подобається Подобається x 2
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

все правильно сказано..
    від данбасят треба позбуватись всіма доступними методами..

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мусора всі однакові.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А в Росії кажуть що ДНР і ЛНР американці створили. Невже Ви за Омєріку з лопаткою під снаряди і міни побіжите? о_О

На звільнених територіях щось особливих проблем не було.
    Але по великому рахунку там не буде миру ще дуже довго. Не варто на це сподіватись або чекати. Все що було до війни того вже ніколи не буде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

На Луганщині "професійні" вояки із Бурятії, вивчаючи установку «Град», запустили ракети біля складу паливно-мастильних матеріалів та боєприпасів. У результаті "високоточної" військової операції склад злетів у повітря разом із двома сотнями бойовиків. Про «помилку» в навчаннях, яка трапилася ще у квітні, стало відомо тільки тепер.

За словами письменниці та юриста Олени Степової, коли у місті Суходольськ прогриміла канонада, місцеві мешканці подумали, що в місті розпочались бої. Та вранці виявили, що на місці дислокації бурятського батальйону, розташованого на занедбаній фабриці, була випалена порожнеча. "ЛНРівці" три дні збирали фрагменти тіл і встановлювали причину інциденту. Коли зясували, що саме призвело до цього, оприлюднили версію, що базу підірвали партизани. За словами Олени, після цього і росіяни, і місцеві терористи категорично відмовляються розташовуватися або “служити” спільно з бурятськими "шахтарями".

Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Патріоти України.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Сначала решила поместить в религиозную тему, но передумала, ибо РПЦ уже давно никакого отношения к религии и веры точно не имеет. То брали деньги у правительства РФ на всякие русские миры с православным оружием в поповских руках, а теперь вспомнили, что они отделены от государства... [​IMG]
    Как прокомментировали на российском форуме "сначала съедим твое, а потом каждый своё".

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В новинах як завжди, "Експерти назвали 6 сценаріїв...", "Експерти назвали 8 сценаріїв...". Прикольно Пукен влаштувався, все безкоштовно прорахували, лишається тільки вибрати сценарій.

12. kym

kym Well-Known Member

Пропоную кращий сценарій. До кожної кульки привязати коробочку. В коробочку поставити гранату. Збив кульку і має гранату на голову

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Глава Луганской ВГА Геннадий Москаль решил больше рассказывать о преступлениях, совершенных добровольцами на подконтрольной Украине территории. В частности, о деятельности отдельных бойцов батальона "Торнадо". Об этом он написал на своей странице в Facebook.

"О «другой стороне» деятельности «Торнадо» Луганская областная военно-гражданская администрация начала говорить еще в январе этого года. Но сказанное не выходило в публичную плоскость. Длительная переписка с прокуратурой, МВД. Если бы областная военно-гражданская администрация информировала население о всей преступной деятельности подразделения МВД «Торнадо» еще с января этого года, то, наверное, не было бы такого резонанса", - считает Москаль.

Геннадий Москаль подчеркивает, что он постоянно вынужден ездить и извиняться перед родственниками погибших и искалеченных из-за преступлений, совершенных некоторыми бойцами.

"Хочу поехать в город Счастье и извиниться перед родителями расстрелянной молодой пары (1974 г.р), мужчины и женщины, которые из Счастья выехали на автомашине «Фольксваген Кадди» и домой не вернулись, пропали. На днях их нашли расстрелянным в лесу неподалеку от Счастья. Автомобиль похитили и, нацепив номера с названием АТО, на нем разъезжал житель Яворова Львовской области Ельнес Роман Романович 1973 года рождения, который именно из-за машины и расстрелял супругов. В городе Яворов все думают, что он уехал воевать, защищать Украину. Он совершил преступление еще в августе и даже после убийства записался в один из добровольческих батальонов, но быстро оттуда сбежал. А затем фактически как дезертир совершил еще кучу преступлений", - рассказал Геннадий Москаль.

По словам главы ОГА, сейчас Роман Ельнес задержан и находится в следственном изоляторе. Его будут судить. Из какого конкретно он батальона, Москаль не назвал.
    http://lastnews.com.ua/voyna-v-donb...u-v-schaste-chtoby-otobrat-u-nih-mashinu.html

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не вірю жодному слову Москаля. На верху ідуть силові ігри і Москаль підігрує на чиїйсь стороні. Вже були "великі злочинці" Айдару які пекли хліб. Політичне пустомельство. Верх весь потрібно вичистити бо саме в Києві сидять найбільші злочинці. Натомість йде імітація боротьби. Області повинні знаходитись під одним армійським командуванням і одною військовою прокуратурою. Натомість маємо цивільних губернаторів, МВД, армію і СБУ і війну цих сил на горі. Я б не радив приймати на віру будь-які заяви. На 80% брехня на 10% емоційні вигуки і ще на 10% перекручені факти. Дебіли можуть догратись до того що їх всіх ґудзом каструють і втоплять у ставку поблизу.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Депутати готують законопроект про відновлення смертної кари

Нардеп і командир полку спеціального призначення “Дніпро-1” Юрій Береза та група депутатів вже готують законопроект про легалізацію смертної кари на території України.

Також, голова підкомітету з питань воєнної безпеки та оборони Комітету ВР України з питань національної безпеки і оборони відзначив, що закон про легалізацію смертної кари буде діяти тільки на час ведення бойових дій.

“Ми ще не внесли законопроект, адже моя група ще пише. Там є декілька спірних питань. Як тільки він повністю буде готовий — відразу зареєструємо у Верховній Раді. ” — розповів Береза.

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Находясь в Японии можно не верить, верят те кто живет в Донбассе на украинской территории. Я понимаю что идет война, что в рядах ВСУ есть преступники, мародеры, насильники. Киев уже не контролирует их

• Смішно Смішно x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Знаходячись на окупованій території Ви далі від України чим Японія або навіть Антарктида.

Тут не йдеться про наявність злочинців а про політично вмотивовані вияснювання стосунків. Якщо Ви мені серйозно намагаєтесь довести що корупція і подібне відбувається без участі міністерств і урядовців в Києві то я Вам буду доводити що Японія створила ДНР.

Якби ввели військовий стан з першого дня як належно то не було б багатовладдя на прифронтовій зоні. І порядок легше було б навести. Тепер ж вітаю всіх із черговим бардаком і срачем.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)