Війна-2

Discussion in 'Війна' started by KARABIN, Jan 31, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kym

kym Well-Known Member

Достовірно Наливайченко знає - але розкаже колись може...
    Багато речей вирахувуються логікою коли відсутня точна інформація. А розпливчаті вирази використовуються бо ймовірність похибки висока

2. kym

kym Well-Known Member

Вся операція напевно була спроектована СБУ і спеціально для захоплення когось або чогось. Рускі прозівали от їх і накрили - а ловушку розставляли на когось кого знали що він там є.
    співпадінь на війні коли є розвідка і контрозвідка не буває.... бувають прорахунки, або удачні операції. Слід ще врахувати фразу Порошенка - ми своїх в біді не кидаєм коли вітав комбрига - а він точно знав що відбулося

3. Centerer

Centerer Well-Known Member

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

В інтернеті є інтерв"ю із бійцями, що взяли в полон цих двох.
    Інтерв"ю беруть в тому місці, де вбили нашого бійця, показують, куди побігли російські лазутчики, куди стріляли.
    Я схильний вірити тому, що було так, як розповідають. Росіяни підкралися дуже близько, а наш бієць випадково їх помітив, почалася стрілянина.
    Один із наших бійців на камеру розповідав, що цих двох берегли, щоб згодилися для обміну на полоненних товаришів.
    Не думаю, що це - постановка, легенда для прикриття спецоперації СБУ.

Інша справа, що цих двох вирішили не обмінювати, а показати усьому світу, показати їх зброю, показати мурло російської влади і т.п.

• Подобається Подобається x 1
  5. kym

kym Well-Known Member

Є ще інтервю з Грушниками коли вони казали що їм поступила інформація що ВСУ вийшла з зони електростанції і іх відправили чи провірити чи захопити....
    Значить були якісь візуальні переміщення наших військ. Значить хтось передав бандитам дезінформацію в яку вони повірили. Все це провести , синхронізувати в часі без якогось плану неможливо

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

В Україні досить самородків, що вміють дезінформувати, і без вишколу в СБУ.
    Згадаймо хоча б того ж Парасюка, сотника Майдану, який попав у полон, возили його в Ростов, потім назад, потім відпустили, але так і не розкусили, що він за один.

ГРУншицьку байку йняти на віру також не слід.
    Я не розумію, як вони ще не сказали, що заблукали.
    То були диверсанти, метою яких було - наблизитися непомітно до наших хлопців, знищити і захопити блок-пост. Оце - більш ймовірно, ніж гашеківське:
    Пішов капітан подивитися, куди це противник подівся. Ага.

7. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, так и я о том же.

8. ollan

ollan Well-Known Member

Странно, что это произошло только сейчас, а не раньше.
    По моему разумению, его должны были убрать сразу же после Дебальцево.

• Подобається Подобається x 1
  9. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Потому что их "вели", скорее всего и знали, что они не отпускники, а действующие военные.

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Про те, що Кремлю наплювати я не маю жодного сумніву. Баби єщё нарожают. Справа у тому, що це просто не реально...

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Да ерунда всё это, чушь про каких-то офицеров ФСБ, которые не знают, что в коробке, но знают, что говорили на той встрече...

Рабинович уже много раз выдавал желаемое за действительное.

Можно и его понять и Бутусова и кучу других людей, которых бесит лживая наглая сволочь узурпировавшая власть и отправляющая на убой толпы людей.

Но веры, к сожалению, им нет.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я Вам і без Рабіновича скажу, якщо Пуйло зайде у Маріуполь, то відімкнення від СВІФТ та надання летальної зброї Україні досить реальний сценарій. А про 100000 я вже писав.

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

А я и без Барака скажу, что "обещать - не значит жениться" :) .

Все эти домыслы прекрасны, но зачем Штатам останавливать эту войну? Что они теряют от неё? Ничего.
    Что они получают, от того, что шизик в Кремле ещё больше увязнет в своей авантюре?
    Многое.
    Он сам делает для них то, на что у Штатов ушли бы большие силы и средства.

Скоро начнётся "распродажа", никакие товары и никакие "политические предложения" кремля не будут стоить практически ничего.
    Возврат в конец 80-х.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. MayorMayor

СВИФТом и "джавелинами" войну не остановить.Но Расею ослабить можно (а ведь это именно то, что нужно США).

17. ollan

ollan Well-Known Member

Да, вроде, давно уже в России находится.

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Якщо Пуйло зробить цей крок, а американці почнуть постачати зброю, та відімкнуть рашенгів від СВІФТУ, то тільки піділлють олії у вогонь.

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

В Афганистане было то же самое, Штаты не вступали в явное вооружённое противостояние, но снабжали понемногу, чтобы и война не заканчивалась и союз победить не мог.

Там хорошие стратеги. Для них выматывающая длительная война чужими руками и чужой кровью гораздо интереснее.

20. MayorMayor

Кроме того- сейчас все интереснее.Ибо тогда США не желали развала России, даже поддерживали ее.Не хотели бесконтрольного расползания ЯО.А сейчас, судя по всему, что-то у них поменялось. Давят Расеюшку не по-детски.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)