Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ладно, может выгодно и Москве, но то что выгодно Киеву несомненно

• Тупо Тупо x 1
  2. ollan

ollan Well-Known Member

А шо, армия? Шо я несу, то всё моё.
    Ваш патриотический запал и желание кого-то куда-то посылать оставьте при себе. Лучше назовите хоть одну правильную причину, почему армию подменяют ментами?

3. ollan

ollan Well-Known Member

В Калуге (Российская Федерация) к 9 мая вывесили баннеры, где перечислены героические битвы с участием россиян, в числе которых упомянуто Дебальцево Донецкой области от 19 февраля 2015 года.

Соответствующие фотографии на своей странице в соцсети Facebook опубликовал российский блогер Рустем Адагамов.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

мені теж вигідно шоб побільше вати грохнули..

5. kym

kym Well-Known Member

От крім фрази "вигодно несомненно" якись серйозний аргумент можна.
    Розпил бабок -не аргумент - в мирний час вони ще більше крали

• Подобається Подобається x 1
  6. metallic

metallic Well-Known Member

Я достаю из широких штанин х*рню непонятного цвета:
    Смотрите, завидуйте, я гражданин Государства, которого нету

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. kym

kym Well-Known Member

урок історії.

View: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=laAgndDRUEw

Хто не знає польської - то коротенько так. в результаті всяких бойових дій поляки відсунули руских від Варшави, але Вільнюс залишився під литовцями - большевиками. польський уряд зафіксував перемиря і не видав офіційного наказу про наступ на Вільнюс. Начальник Генерального штабу Польщі порекомендував польовому генералу щоб його бійці збунтувались і захопили Вільнюс без наказу Генштабу під приводом того що у Вільнюсі 90% поляків. Польовий генерал очолив "бунт" і захопив Вільнюс. І Європа сприйняла це як факт. Бо насправді це був хитрий політично-військовий хід.
    Не розглядаєм того чи були праві поляки чи ні в політичному сенсі.
    Так само без офіційного наказу можна вернути Донецк чи Луганськ... Тільки чи здатний наш головнокомандуючий і нач Генштабу сотворити щось таке. Для цього треба бути дуже великим патріотом держави де ти живеш.

• Подобається Подобається x 2
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

В двох словах: Росія б"є по мирній демонстрації Донецька, звертає на ВСУ і починає масовані військові дії "возмєздія".

На мою думку, з українського боку ефективним був би "контрудар" - відвести війська із Пісків (все одно лишній десяток кв. кілометрів території погоди в нинішній ситуації не робить), заявивши при цьому, що "українська сторона, прагнучи досягнення миру і спокою в зоні конфлікту, вирішила відвести тимчасово свої збройні сили від передмість Донецька, щоб надати можливість жителям обласного центру в спокійній обстановці відсвяткувати знаменну річницю перемоги над німецько-фашистськими загарбниками".
    Хай тоді Путін доказує своїй ваті і всьому світу, що "киевская хунта первой нарушила перемирие".
    Хоча, з іншого боку, якщо Пуйло вирішило все-таки воювати, то жодні хитрощі його не спинять.

10. ollan

ollan Well-Known Member

Похоже, не Вас одного такая мысль посещает.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@ollan
    .

Щоб ще і їх Градами поливали?
    Зрозуміло, що задача - складна.
    Але вона полягає не в тому, щоб утримати Піски чи взяти в лоб штурмом Донецьк, а в тому, щоб виграти війну.
    Я, звичано, не воєнний стратег, але якщо не вдасться звинуватити Україну в порушенні перемир"я, а окупанти просунуться на кілька кілометрів за лінію розмежування, то стратегічно це нічого не змінить (це - не здача залізничного вузла, не відступ за велику ріку і не здача панівної висоти). Проте вдасться ще виграти час, наростити сили, зайвий раз переконати весь світ в тому, що саме Росія є порушником домовленостей.
    Росія повинна почати руйнуватися зсередини. Зруйнувати Росію ззовні на даному історичному етапі Україні не під силу.

А тим часом я вже не з одного джерела чую, що в Росії спадає ейфорія, яка мала місце ще рік тому.
    Підвозив на свята одного уродженця України, який зараз є громадянином Росії.
    Так він розповідав, що ті з його родичів, які ще рік тому боготворили Путіна, зараз дещо поміняли свої оцінки стосовно подій, що відбуваються.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  12. ollan

ollan Well-Known Member

Поживём - увидим, как всё выруливаться будет.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Да кого Вы слушаете?
    Свинарь слышал звон...
    Каких инструкторов? Девятьсот инструкторов из состава ментов... :facepalm:
    Это полк. Да у нас столько спецназа нету, вместе с десантами и морпехами, чтобы их инструктировать...

• Тупо Тупо x 1
  14. kym

kym Well-Known Member

Ефективним був би контрудар не відійти а підійти і стати за 50 м від місця де щось робиться бо тоді по своїм би нестріляли. Якщо відійти від Пісок -то рзначає що через місяць рускі літаки будуть сідати на донецькому аеродромі. Це те саме що в Дебальцево - відійшли і пішли рускі ешелони з зброєю по Ж/д дорозі що в рази покращило постачання рускої зброї на українську територію

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В чому проблема?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На кого? На Надю?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А те що вигідно Києву не вигідно вам? Як ваша столиця називається?

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Не придирайтесь, Киевом назвал власть которая там сидит и рулит Украиной

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Проект Постанови про затвердження Заяви про відступ України від зобов'язань, визначених Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод, Міжнародним пактом про громадянські і політичні права та Європейською соціальною хартією (переглянутою)

Будуть вводити воєнний стан?о_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)