Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Аж цілий місяць провоювали

"Местные называли нас оккупантами": больше сотни уральских добровольцев вернулись с Украины в Екатеринбург
    http://www.e1.ru/news/spool/news_id-422297.html

• Тупо Тупо x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  3. Hase

Hase зайчик

Ви перегляньте, скільки часу пройшло між революцією і утворенням цих устроїв. У нас же ж очікують ВСЕ і ОДРАЗУ.
    Виявляється можна. Василь любить Україну не менше, чим Ви. Інакше би не був би зараз у армії і не спілкувався б в темах про війну. Просто бачення, що краще для країни, дещо відрізняється. Але він і ви хочете добра своїм нащадкам і майбутньому держави. Я вже не раз говорила скільки населення в Україні, стільки гетьманів існує. До речі, це також проблема, оскільки без єдності і з вічним лозунгом "Ганьба... зрада". Будемо мати те, що завжди маємо - дулю з маком.
    Краще звернути увагу на тих, які тихенько на хуторі жарять баранчика і граються далі у "моя хата з краю", дають далі взяточку, щоб їм було тихо і тепло.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То хай очікують, їхні проблеми.

• Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як призовуть, то йти мус - хош/не хош. Василь ж не пішов добровольцем, чи я помиляюся?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Помиляєтесь. Міг не йти. На законних підствавх міг "відкосити". Мені навіть повістку не виписували.
    А Ви вже зібрались? На цю хвилю на Львівську область заплановано ду-у-уже великий план. І ПеВеОшніки в тому числі...

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Респект і уважуха!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не збирався ще.

9. VasMT

Це те, що я вмію робити.

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це те, що я не вмію робити - воювати.

Нє баві воно мене.

11. VasMT

Не в якостi докору, але для роздумiв: Найбiльшi "фахiцi" в вiйськовiй справi тi, хто про армiю Украiни тiльки чув по телебаченню.

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

они уже проиграли.

13. ollan

ollan Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну я до них неналежу: свої 2 роки чесно відмотав. Хоча то не моє.

Мало того - не моє, то не моє. А є такі, що залишаються в армії - а що робити?
    Десь влаштуватися тре.

15. VasMT

В українській армії?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

радянській

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  18. metallic

metallic Well-Known Member

Ремонт техники сепаратистов

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Видео, на котором запечатлен момент неудачного запуска тактического ракетного комплекса.
    Террористы, которые хотели обстрелять позиции ВСУ, погибли во время запуска ракеты.
    Видео было снято осенью прошлого года, но попало в YouTube только сейчас. На записи видно, как террористы пытаются запустить ракету по позициям сил АТО, но она взорвалась сразу же после того, как боевики нажали на кнопку запуска.
    По словам свидетелей, во время этого инцидента погиб весь экипаж ракетного комплекса.

• Тупо Тупо x 1
  20. Centerer

Centerer Well-Known Member

Може хто з компетентних форумлян пояснить, як казала Катерина-2, "несведущей даме":
    1. Скільки "Квітників", "Буцефалів", нових гармат і "багато зразків іншого озброєння" було передано військам до 2014р.
    2. " у війська почали надходити засоби навігації та зв'язку", " відпрацьовувалося використання перспективних систем управління та зв'язку С2 / С4" - а волонтери чомусь витрачаються на тіж самі "засоби навігації та зв'язку" для АТО - то де ж вони? Мабуть там де і старі радянські аналогові станції ближньої розвідки та станції засічки минометних позицій - на складах. Сподіваюся, система "С2 / С4" хоча б присутня у зоні АТО.
    3. "Прийнята концепція переходу ЗСУ на стандарти НАТО до 2014 року" - то як, перейшли?
    4. "У результаті цього вже в 2012 році кількість літаків у складі авіації ЗСУ було збільшено вдвічі." - цікаво, а скільки це у конкретних цифрах?
    5. " введена система навчання на англійській мові" - це де? У воєнних інститутах, академії ГШ, "курсах підвищення кваліфікації"?
    6. "У грудні 2012 року вперше за багато років в бойовому складі Повітряних Сил України з'явилася повністю укомплектована бойова ескадрилья." - сподіваюся, вона була не в бригаді Мамчура.
    P. S. У Вікі ці факти подаються як особисті досягнення міністра оборони Саламатіна Д.А.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)