Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

А у нас з Вами співпадає розуміння повної Перемоги ?
    Для мене повна Перемога - це знищення рф, а до цього створення поважної Держави з точки зору комфорту проживання, економіки, екології і як це не нажаль могутньої армії, якщо так, то турчиновим з порошенко я згоден поступитися.

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А КНДР в список не бажаєте включити?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну якщо головнокомандующий втік до ворога, то хто здав?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але то вам школяр розкаже: хто втік до ворога - той зрадник.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А за совком у вас сльози не течуть?

6. VasMT

Програма мінімум у нас з Вами однакова.
    От якби на нашу сторону перейшли професійні славаукраїнці, яких привели до влади виборці, то був би повний консенсус.
    Наразі наші з Вами прагнення не збігаються із прагненнями влади. Їм не потрібна Держава.

Який вихід? Ви втечете до Америки, а мені що робити? Пригнутись чи піти партизанити проти влади? Чи щось в консерваторії змінити?

7. VasMT

Хіба я це заперечую?
    Але зрадником є і той, хто шкодить в свому тилу, натягнувши личину патріота-українця. Це Вам теж школяр розкаже...

8. Gron

Gron тафгай

А що таке кндр без рф ?
    Я 3,5 тижні витратив на вивчення причин ,наслідків та самих бойових дій з 50 по 53, нє, ну авіаційні бої були прерогативою, но то моє особисте.

9. VasMT

Ні, а у Вас?
    Кого будете призначати винуватим, коли не буде ні пам'ятників, ні язика, ні компартії, ні символів, ні совків...?

10. VasMT

А те, що ми з Вами не ті два вуйки, що війну Мутіну об'являли.
    Для знищення РФ потрібні величезні гроші. Отут нехай Обама рєпку чухає. Ну а ми поможемо.

• Не подобається Не подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Держава непотрібна була Янеку. Тому він її залишив. А самому захудалому олігарху - потрібна держава, хоча би заради бізнесу і влади. Це перше.
    Друге, якби Пороху непотрібно було України, він би її давно вже просто здав. Думаєте то важко? Так він робить помилки і то на мій погляд, на погляд тьоті Соні і на думку глупого Ляшка, відьми Тимошенко, але то ще питання! Хто з нас володіє інфою в повній мірі, щоб судити?
    Аде факт є фактом: Поки москаля втримуємо.

12. Gron

Gron тафгай

Ну от і домовились.
    Я "втечу" до гамерики, щоб допомогати обрати потрібного президента, наставляти внука щоб у Вест Пойнт вступив, а Ви тут тримайтесь, я все одно до коханої на цвинтар кожні два-три місяці приїзджатиму, якщо потрібно залишусь, допоможу

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. VasMT

Фактом є то, що:
    - віддали Крим, задурно. З людьми, майном, морем.
    - віддали частину Донбасу. З людьми, майном, промисловістю. І заплатили за це кров'ю наших людей.
    - відступаємо по "по всх фронтах", гублячи людей, зброю, техніку.
    І це називається гордим словом "втримуємо".
    Я наводив цифри експертів щодо кількості сил і засобів противника на сході. Щось пузлі не складаються. Або ворог такий вправний, або нам брешуть.

14. VasMT

По рукам.

15. Hase

Hase зайчик

Я це також розумію, лише української еліти не було створено, що і далі не робиться. Відповідно вибирати прийдеться і надалі між нечистю.
    Миху революції не є чимось позитивним, в основному революції приводять до громадянських війн і різних заворух в країні. Крім того, через такі заворухи приходять часто всякі "наполеони" до руля. Тобто в основному це зміна шила на мило.
    За Василя , хоча він цього і не потребує, хочу заступитися. Дарма ви всі на нього гоните. Він в першу чергу ПАТРІОТ. І він направду любить свою державу. Хоча бачення Василя я не особливо розумію, наприклад, чому януковичі кращі за оранжоїдів... кого він бачить керуючим держави...але то таке, ворог виглядає зовсім інакше.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я згідний, більше того, шкода тих жертв. Але з іншої сторони, що робити, коли влада просто нагліє?
    Ходити, зігнувши шию? Нема нормального механізму волевиявленню. Був би закон про відкликання і механізи при цьому, хто б воював?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

в як можна бути патрітом і поважати Януковича? Я того не...

18. Gron

Gron тафгай

Хто сказав (с)

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні. Всі державні устрої в світі що існують на даний момент утворені за участі революцій.

• Тупо Тупо x 1
  20. kym

kym Well-Known Member

Відомості з південних рубежів росії

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)