Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

И вот еще...
    Намерения неизвестны. Наверное, в Донецке пройдет всемирная выставка тяжелых вооружений
    http://avmalgin.livejournal.com/5366719.html (форум обсуждения)
    http://www.newsru.com/world/12apr2015/natosays.html (первоисточник)

• Подобається Подобається x 1
  2. kym

kym Well-Known Member

Рускі регулярні війська вже давно там. Ви що думаєте там банди проти українського війська воюють... З банд неможливо швидко зробити дійсно боєздатну армію. Те що руска армія є бандою то теж факт. Це напевно псковські десантники з бурятськими танкістами розборки провадять

3. kym

kym Well-Known Member

Цікаві процеси в тилу росії

• Подобається Подобається x 3
  4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так вы хотите своими градами убить оставшихся не выехавших? Так надо понимать?

• Подобається Подобається x 2
  5. tanna

На самом деле нормальных здесь осталось ещё много. Но надолго ли они продержаться нормальными, учитывая последнюю неадекватность Украины - это вопрос.

6. Hase

Hase зайчик

Вибачаюся, а що за остання неадекватність? Вроді, як ОБСЕ кожен день заявляє про порушення договору якраз з сторони рос. найомників. Ну, а kym, він же АТО не керує....

7. tanna

А якби керував, то повбивав би? Мне эта позиция - или отвоевать, или уничтожить по принципу не доставайся ты никому - "приводит в умиление".

А неадекватность я имею ввиду все эти издевательства с пропусками для людей и товаров. Делают вид, что с утра до ночи борются с коррупцией, а сами же развели коррупцию на блокпостах и даже не скрывают. Только кого они за дураков держат не знаю.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

кадырня сняла свои последние минуты

View: https://youtu.be/rlt6o0X5aHw

Евгений Шевченко
    Вчера один безнадёжный россиянин спросил: не снятся ли мне убитые люди?
    На что я ему ответил: нет, не снятся - мне снятся только мои братья по оружию, погибшие в боях с "русским миром".
    И вообще я ни одного человека в своей жизни не убил. Всё, что я делаю на этой войне - это уничтожаю ту падаль, которая приползла в мою страну убивать мой народ.

И это правда. Мне никогда не снились россияне, кадыровцы, казаки, доморощенные сепаратисты и прочие почитатели путинской идеологии - ни разу. Мне всегда снились лишь мои друзья...

Вот и сегодня: мы все вместе выпрыгнули с самолёта, но уже в воздухе стало ясно, что парашют есть только у меня. И как я не пытался схватить кого-то за руку, спасти хоть кого-нибудь, у меня не получилось - парашют мой раскрылся, я завис в воздухе, а они стали стремительно приближаться к земле.
    В следующую секунду они одномоментно воспылали огнём и превратились в чёрные, обугленные до неузнаваемости тела... Такими я запомнил наших ребят, которые сгорели в Логвиново...

Говорят, со временем боль становится воспоминанием..? Может и так. Скорей бы...

И эти сны... Я уже просто не помню, когда ночь моя прошла хотя бы относительно спокойно - кажется это было так давно...
    Каждую ночь я иду в атаку, вытаскиваю кого-то из под огня, несусь на бешеной скорости в больницу, кого-то спасаю, кого-то несу, стреляю в упор и не всегда попадаю... Закидываю блиндаж гранатами, прикрываю отход наших с пулемёта, прошу помощь по рации, пытаюсь выкурить врага из дзота... И я вскакиваю в холодном поту, комом в горле теснится крик, не моргая, долго вглядываюсь в пустоту, ощущая на сердце своём ледник...

9. Hase

Hase зайчик

Я Вас розумію, але Ви зрозумійте і людей на іншій стороні, типу мирній. Це ЇХНІ сини, чоловіки, брати зараз в АТО вмириють і ризикують життям. Відповідно бачучи кожень день зарашні розклади з ватніками на Донбасі і т.д. питаєшся себе мимоволі, "Чого це варта..."
    Що пропонуєте ви? Як потрібно обійтися у зарашній ситуації, яким чином відвоювати? Як буде по-Вашому справедливо?

10. tanna

Вона не типу мирна. Вона мирна. Так, є ті, кого це стосується безпосередньо. Певний вісоток тих, у кого сини і чоловіки воюють. Але на фоні мільйонів - їх не так багато. А іншим все до лампочки. Вони цією війною навть не цікавляться.

Только политическим путём. Если Украина хочет отвоевать Донбасс пусть дипломатическим путем упадет на колени перед Европой и Америкой и заставит их уговорить Путина уйти. Если Европа и Америка ничего не могут или не хотят сделать - значить отказаться от Донбасса. Не отвоюет Украина Донбасс военным путем. Это тысячи жизней мирных и военных и больше ничего.

11. Hase

Hase зайчик

Так це всі знають, що воєнним способом війну ве виграти. Саме тому і проводять зустрічі з мирними договорами.
    Просити потрібно Америку і Європу, щоб Путін пішов? Так ж НЕ Європа і не Америка вас окопувала, а родниє братья. І яким способом вони можуть упросити Путлера? Ви дуже дивні речі говорите...Можливо було би краще самим від імені жителів Донбаса ПРОСИТИ Путлера перестати вас спасати?
    Та відказатися можна кожен день, лише чи зупинеться "братcкая страна"? Адже не раді Донбаса вони туди прийшли, а щоб дестабілізовувати економіку в Україні і мати спосіб давити на країну.
    Ви дуже помиляєтеся, майже кожен день у різних містах щось мінується і взривається, знаходиться зброя... таким ви уявляєте мир?
    Великий відсоток людей у яких знайомі або родичі воюють. У мене ососбисто 11 чоловік в АТО з знайомих, так само на нашому форумі є люди у кого родичі там. Скажу вам серйозно, що не знаю НІКОГО, кому зарашня ситуація по барабану. Люди переживають і живуть новинами, дають гроші волонтерам, пораненим бійцям на операції...навіть ті українці, які живуть закордоном. Не знаю, можливо донбасівці цього просто не можуть уявити, але реальність саме така.

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

Не треба нікого просити! Ніхто й ніщо не зрушить ситуацію в Україні, допоки увесь отой непотріб, який осідлав Майдан та посів у затишних кабінетах, буде керувати у Києві. Невже ви не бачите, що ніхто й не збирається вирішувати проблеми не тільки Донбасу, але й усієї України. Тільки посилення тиску скрізь: від економіки до зовнішньої політики. Ніяких важливих першочергових кроків щодо стабілізації економіки , але натомість гучні пшики, на кшалт заборони святкування 9 Травня, бо інших проблем країна не має...

13. tanna

Минуточку! Когда Украина лишилась ядерного оружия гарантами целостности Украины выступили США, Великобритания и Россия. И тому есть соответствующий документ, подписанный тремя странами. Вот пусть США и Великобритания теперь и спросят с Путина, но они почему-то этого не делают.

14. tanna

А я знаю. И много. По ту сторону.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Тепер це вже ясно, як Божий день, що Україна не має фактичних доказів щодо прямої агресії РФ проти України. Усі балачки у ФБ, ВК, ЛФ чи десь ще - це розмови на користь бідних, не більше. Европа вже зробила дуже багато кроків щодо допомоги Україні, але за нею залишила зобов'язання надати прямі, обґрунтовані докази присутності не просто якихось там "відпускників" чи добровольців (бо таких повним повно з обох боків), а документи, матеріали розвідки, аеро- та фотозйомки. І що я бачу? Тиша! А чому? Не маємо бажання чи політичної волі? Чи там щось інше?

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Як я Вас розумію!

17. tanna

Не хочется верить, что Украине нужна эта война. Вернее не Украине, а Порошенко и Ко. Но когда нечего ответить на очевидные вещи, начинаешь думать, что кому война, а кому мать родная.

18. kym

kym Well-Known Member

По мирному населенню ВСУ градами спеціально без причини лупити не буде - це військовий злочин для любої державної армії. Донецькі бандити не армія і вони стріляють. Приклад Маріупуля. Іх за це будуть судити - рано чи пізно. Якщо донецькі бандити будуть стріляти з житлових кварталів і місцеве мирне населення позволить це то у відповідь отримає таке саме . Значить це мирне населення підтримує стрілянину по українцях і тоді іх доля нікого не цікавить. Відмовки що вони нічого не можуть проти озброєних бандитів - теж брехня. Бо якщо 100 жінок з баняками окружать град в їх дворі - то бандити точно не будуть стріляти. Якщо вони цього не зроблять то отримають град у відповіль і тоді самі винуваті
    ви напено так і не зрозуміли причини війни з росією. Путіну ваш Донбас нафік не потрібний - йому ціла Україна потрібна, як буферна зона між росією і НАТО. За 120 км від Львова є містечко Богородчани куди сходиться три грубих газових труби і де є кран. Якщо перекрити той кран то росія не отримає 400 млрд. доларів в рік прибутків, а значит в росії почнуться голодні бунти і розвал самої росії. Путіну потрібний контроль над цим краном в тому числі.
    З другої сторони поки росія буде існувати у такому вигляді як вона є сьогодні Україна ніколи не стане успішною державою. 24 роки в Україні бардак і розграбування яке контролювалось і створювалось росією. Через Донбас і Крим росія відправляла в українську владу своїх агентів, які не допускали прийняття правильних законів.... Накінець навіть свого маріонеткового злодія президента поставила - Януковича, прикриваючи то все демократією. Яскравим частковим прикладом цього є Львівський автобусний завод - купили рускі власники (скоріше всього за рускі державні гроші) обладнання і документацію вивезли в Ліпецьк а сам завод розвалили. І так по всій Україні де тільки могли. На донбасі цього не робили бо через цю територію впливали на українську владу. Так довго бути не могло... воно і так задовго було.
    Ітого - по факту конфлікт між Україною і росією був тільки питанням часу. Це питання яка з держав виживе в майбутньому - через те питання дипломатичним шляхом не буде вирішене в принципі. Можливий тільки військовий варіант.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ми, рідненька, вже спроможність щость там уявляти стрерли до крові. Що там у вас реально, а що віртуально - це вже не важливо, бо тут вже рік йде війна. І те, що ви там відчуваєте не складає й сотої долі відсотку від того, що переживає народ тут. Я передбачаю початок патріотичної пісні з приспівом "самі заслужили"))) Ну тоді кожна з сторін має омріяне.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У-гу...
    Цю поразницьку хфігню втовкмачували і продовжують втовкмачувати в порожні голови професійні славаукраїнці на чолі із Вальцманом і його мусорським генералітетом, аби навмисно затягнути вирішення Донбаського конфлікту та збагатитись на ньому.

Ось що пишуть мудрі люди, -
    Чуєете, панікьори, ДЕСЯТЬ тисяч солдат плюс т.з. армії ДНР і ЛНР, які, за вашими ж упа-патріотичними висловленнями складаються із алкашів, наркоманів і гопніків...
    Наша ж армію налічує 250 тисяч. Плюс ментогвардія, плюс менти всіх мастей, плюс погранці, есбеушніки і т.д.
    Питання: Чому ми не в стані очистити Донбас від сепараторів і росвійськ?
    Відповідь одна: Слава Вальцману!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)