До чого тут Україна? Людина явно з психічними відхиленнями, якщо називає країну спокійною, в якої наприклад кількість зброї менша ніж в американців на душу населення, але кількість вбивств на 600% більша ніж в них. Так "вмєняєма людина" думати не може, тільки або наркоман, або хвора на голову людина. ---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ---------- Покажіть будь-яку не африканську, південноамериканську і арабську країну, в якій рівень звіздєца буде хоч до половини дотягувати до рівня Росії.
Вы привели пример... на мой взгляд, абсолютно не уместный (как образ) для любой страны. Уже давно доказано и 100 раз говорено и переговорено о том, что кол-во оружие не влияет на преступность. Вы первый раз, от меня, слышите подобное? Просто пример: За 10 лет в Афгане около 18 тыс советских солдат погибло. А в это время на дорогах совка за год погибало около 15 тыс.
Вузький у вас взгляд, що є характерним для більшості російськомовних цього форуму. Ким доказано, де доказано? Росіяни це бехарський і деградуючий народ, вот що доказано. А що робить недорозвинута і буха людина, коли їй дають зброю?
В світовій історії, що я зауважив... є багато так званих коників, на підставі яких формується загальна картина, яка далека від правди. От наприклад: монголо-татари. При чому тут татари? Була монгольська орда, але отой додаток татари висмоктано з пальця. "До пари, щоб не зїли татари"
Ну хіба що.... А от ще один міф. Переїзд центру православія з Києва - до Москви. На питання "чому", чуємо ще одного коника: У Києві було небезпечно, а в Москві - надійніше і спокійніше. Хоча не зрозуміло. Коли це християнство втікало від тривоги взагалі? І чому православіє втікло на схід? Поближче до монголо-татарської орди, чи як?
На північ по ходу, а не схід. Всілякі Гундяєви і інші православні в законі - то і є татарва. Там єкшо пройтисі по родам, то одні монголоїди, починаючи з Івана Грізного, родича Мамая.
На північний схід, як бути точним, але все-таки... є факти, а є коники і їх тре розрізняти. Ще один з фактів для порівняння: Тризуб з монет Великого князя Київського Ярослава Мудрого, 11ст. Двоголовий орел з монет Сарая Нового – другої столиці Золотої Орди, середини 14 ст. А що говорить коник? А коник говорить про якесь єдине коріння, про словян... фігня якась, нє? Бачите, скільки часу пройшло, а символи залишилися... Не було в Русі двоголових орлів, а тризуб був.
А я думаю що це трольська тема. Улюбленне зайняття місцевих тролів - звинувачувати у брехні. Одна величезна тема "Українці - це міф, стереотип і візуальна іллюзія, так шо заткайтесі і робліть єк вам старший брат каже".
Миху, я без висновків... І мовою оригіналу 5 – каменный рельеф из Маркова монастыря, Сербия, XIII век. 1 – подвеска из клада 1867 г. в Гнездове, 950 – 1000 гг., Смоленская область; 2 – изображение на подвесках из Киева и Белгорода, Х век; 3 – наконечник ножен меча с поселения Крутик, около 950 года, Вологодская область; 4 – булавка из Неревского раскопа, XIII век, Новгород Великий; 5 – костяная подвеска, XIV век, Новгород Великий. Прорись фрески церкви Спаса Преображения на Ковалеве. Новгород Великий, 1380 год.