На вихідних їздив з друзями до Манявського водоспаду (Івано-Франківська обл. біля Надвірної). Ось і фото:
Оскільки це недалеко від моєї батьківщини, то виставлю і я кілька фоточок. Це ми їздили до Манявського скиту. Ось можна побачити його шматочок. (Правда я тут така кумедна вийшла) . А це ми трошки піднімаємось вгору. А це такі особи водяться в горах.
Вчера вернулись из Осмолоды (Горганы) Покорила свою первую высоту 1723м - гора Молода... Счастью нет предела! Было тяжело, но я справилась, особенно трудно давались последние метры... Снег на вершине покрылся настом и был сильный ветер, отчего казалось что на мне совсем нет одежды... Урааа! Альпийская сосна, до вершинь метров сто... Соседняя вершина горы Грофа... А так мы развлекались... На лыжах за машиной катается спасатель МНС - и по совместительству приютивший нас хозяин домика в Осмолоде... На машине - спелеологи из Киева... Хорошие ребята, с юмором )))
ото моя любима плавальня в Польщі, недалеко від кордону, в Устриках Долніх... чомусь у Львові часу поплавати нема, а як виїду в Польщу, то мушу заглянути...
Яка краса ! Були там декілька разів,катались на лижах, дуже приємне містечко.А ,от поплавати ,так і не вдалось.
спуски їхні дуже мій брат любить, а я вибираю безпечніший спорт особливо приємно бігати в купальнику, коли за вікнами такий от краєвид... однакові смаки у нас
Ну...щодо античності це ви трошки "загнули" - Відень звичайно старовинне місто, але поки що не настільки
Пригадала собі один кумедний випадок. Колись, ще у ліцейські часи ходили ми регулярно на прощі до Унева. Ось при завершенні нашої першої прощі, на підході до лаври ми побачили, як пасуться корівки, а товариш (Р.Р. ) і каже: - Це монастирські корови (і хреститься) Ну, очі у всєї банди округлились - ото, думаємо, побожний хлопець - навіть на корів монастирських хреститься, переглянулись усі між собою і побачили, що за деревом хрест стоїть. Ми трішки позаду йшли і Роман його першим помітив, а про корів - так співпало Правда, ми поки до Лаври дійшли добряче нареготались - ото Ромцю дивись вівці монастирські, а он паркани монастирські etc.