Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Еге ж) Уявляєте щоб у львові у такому вигляді. в центрі? а в Одесі то нормальне явище! Тещін міст Чому "тещін"? скоріше закоханих!
Одеса. памятник Дерибасові, Одеса-мама Вечірня опера морвокзал...... море.........пляж...... Московія Москва-ріка. нульовий кілометр вечірня Москва Храм Василя Блаженного Памятник Пушкіну та його дружині.
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Севастополь 1. вони таки існують... 2. американський "Даллас" з Грузії 3. велика рідкість - напис українською мовою зміст - .... 4. набережна і парк біля набережної 5. просто...
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Хероснес 1.базиліка 2. монетний двір. йому - 24 віки 3. мозаїка з храмів та глек для вина 4. шторм на морі був невеличкий 5. цей дзвін певний час висів у соборі Паризкої Богоматері. а в Херсонесі слугував замість маяка - в нього робили попередження кораблям 6. говорять, що тут приймав хрещення князь Володимири Великий 7. античний театр
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Маленькетаке затишне польське містечко на сході, де варять пиво вже 200 років.
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) і я їх бачив.... ті бабульки цілий день грають у карти, а як тільки клич - прапори в руки і на площу.....
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Хм. Интересные фотографии. Я всё это своими глазами видел. Тогда это было достоянием всех советских людей. А сейчас только Украинского народа... Да, дела.....
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Полковник , а що Вам заважає зараз це бачити? Прошу , приїзжайте і насолоджуйтеся.Які проблеми? Хоча є дві ...Перша це гроші , а друга - суперхамство до України На "другу" Ви недотягуєте. Ви не Лужков , не має в Вас стільки злості і хамства... , так що це відпадає. Та із "першою" , думаю , теж проблем не має. Дорога відкрита!
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Пиво було пізно ввечері - і ті фотографії вже втратили ту чіткість і гостроту, яка була вдень
Термальні купальні в Мішкольц-Тапольце (Угорщина) "Живі фігури" у Відні, Австрія Кольоровий будиночок у Відні (Австрія) Вигляд на Дунай (Будапешт) Площа Героїв (Будапешт) Місто Егер (Угорщина)
Вчора були в Самборі в зоокутку маєтку Білаків. Враження – чудо для міщанина. Вже добрий кінець жовтня, а надворі поруч страуси, буйволи, олені, леви, ведмеді, вовки, єноти, лисиця, екзотичне птаство; коні, вівці, ослики, кізки само собою. Одним словом за яких 60 км від Львова така зоонасолода. Там вхід безкоштовний, не сприйміть за рекламу. Як оброблю фотки, викладу.
Виставлю фотки.Мій рідний Тернопіль... То не поїздка,ну але відпочинок (єдине - шкода, що мобілкою,тому фото не вельми якісні):
Обожнюю Будапешт! На ваш погляд красивіший Будапешт чи Відень і чому? Бо я була лише в Будапешті, а так хочу у Відень!
Особисто мені сподобався як і Будапешт так Відень... В Будапешті в мене зявляється якийсь романтичний настрій і ще якась духовна благодать...Від відвідин Відня я була в захваті...це місто - де переплітається і сучасність (модні бутіки і т.д і т.п.) і античність...особливо захоплює дух, коли відвідуєш зали, де відбуваються справжні Віденські бали...