Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Поїхали мої на відпочинок на Миколаївщину з родичами машиною, я поїхати не зміг. Трохи переживав, як там дорога (рік тому дорогою в Крим мав один страх), і для розривки, поки вони їхали, слав їм з нету СМСки вітального характеру: Вас вітає сонячна Одещина, спекотна Миколаївщина, Завітайте на 7-км і ні у чому собі не відмовляйте, Соняч-них Вам доріг (Одеське пароплавство) і т. п. По приїзді спитав як там моб. зв'язок, сказали, що дуже дбайливий. Ся тішив.
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Фото з цьогорічної відпустки, Греція, о.Кріт, Коккіні Хані пляж готель Руїни Кноського палацу Іракліон, фортеця в порті Острів Спіналонга знову пляж захід сонця
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) мама сюди їздила на три дні - Вілково - Одеська область - "українська Венеція". "нульовий кілометр" - зіткнення Дунаю і Чорного моря отак і живуть - тут вода - а тут- городи і хатки. електроенергії майже ніде нема. живуть натуральним господарством. більшість людей - старообрядці. вирощуються виноград і яблука особливого сорту - які дуже ароматні та зберігаються протягом двогого часу.
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Нещодавня поїздка в Карпати: ще один спосіб носіння дитини в горах і ще один спосіб пасемося на чорницях розбили намети зара шось буде! шашлики!
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Які красиві фото! Напишіть будь-ласка про особливості відпочинку в Греції. Як з візами, скільки коштує поїздка, скільки треба крім поїздки грошей? Буду вдячна за відповідь.
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Нарешті ми на вихідних вибралися в Карпати Водоспад Шипіт Озеро Синєвир. Хоча падав дощ, але він додавав ще більшої краси
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Що саме Ви мали на увазі? Чи водоспад називається Шипіт чи саме він на фото?
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Шацьк, о.Пісочне, о.Світязь, 23-24/08 Купаємося в холодній воді: Танці в ресторані: 24-го півдня йшов дощ, тому під ногами болото, чоловік мене носив через калюжі Як приємно купатися!
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Теж Синевір в дощі. Чи не в один день ми там були? (батьків з дитинкою в кенгуру пам"ятаю)
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Может дело в том, что Шипотов два в Закарпатье. Вы были в Межгорском районе, а есть еще в Перечинском, возле Воеводино
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) В один день і навіть час. Я Вас бачила уже внизу на виході, але ми були за річкою, тому до Вас би не докликалася, а коли звідти вилізли то Вас уже не було. Коли були біля озера то там були дітки, але не Вас не бачила.