Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Іруню, молодчинка!!! прекрасні фотографії) отримала масу задоволення від пеергляду.
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Шановне панство, а ніхто не їздив на відпочінок до Грузії? Бо тягне туди: краєвиди, люди, музика -- усе зачаровує :o То хто бував -- відізвіться, пліз, є купа питань
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Дякую, дівчатка! Мені дуже приємно Ось ще трохи фоток з Кам'янець-Подільської фортеці: Такі сходи там: Певно, такі великі колись хом'ячки були :D А це я ловила повітряні кулі з автобуса, тому фотки не вдались:
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Підземелля. Там було дуже темно, дуже холодно і на голову капало.. Брр..
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) "Пахлава, желающіє!..." "Халодноє піііво, сушоная риба..." "Прілєтаю я как-то на Таіті..." "Поєхалі кататся..."
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) Така краса,що неможливо очі відвести! А скільки гарних замків у нас в Україні. Шкода,що такі занедбані. А від узбережжя вздовж океану біля гір з пальмами я просто у захваті! Нездійсненна мрія - там побувати.
Відповідь: ВІДПОЧИНОК_ПОЇЗДКИ=) точно, поки що нездійснена (з наголосом на "і" ) мрія і думаю, що нездійсненна (з наголосом на "е"), а шкода...бо дуже хочеться.. Кудись всі їздять,таку красу бачать, а я сиджу в тому офісі і лише мрію...Та ще й погода така невесела..