Якийсь костел: Приклад того, як були прикрашені будиночки в районі Закопаного з нагоди беатифікації Івана Павла ІІ: Такий корок був на трасі від Закопаного. Ми в ньому 2 год стояли. А це в районі Ченстохови зима прийшла: Дякую за увагу!
Я А я навпаки - більше люблю вниз спускатись.. Але тоді вже просто сил не було, хоч і лишилась майже пряма дорога. Просто дуже довга (1,5 год пішки). На щастя, були ровери!
шо я тобі скажу сестричко, молодець!!!!! розповідь+фото - шикарні!!! який же то кайф))) гори кльові, ех би мені туди......
до речі, забув дописати - в цій поїздці є все: ліс, поляни, озеро, річка, гори - прості і засніжені, скали, велосипеди, підйомники, печера, і олень мрія кожного мандрівника!!!
Куди ж без нього Якщо чесно, побачила його, згадала про мафію і подумала "зафоткаю, може пригодиться" А поїздка дійсно активно-насичена вийшла! Хоча ми нічого не планували. Просто прокидались рано і вирішували куди йти. На щастя, серед нас були ті, хто знав місцевість. Вони власне і пропонували куди цікавіше і легше дійти. Було важко, сидяча робота далась взнаки, але воно того вартує!
вирішив ще додати невеличке відео з того самого міста http://www.youtube.com/watch?v=icHe3TBQgIE до речі це теж площа Ринок