Відпочинок в Криму

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Nadin, 24 лип 2007.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Джона?

• Подобається Подобається x 1
  2. Natusechka

Natusechka Member

Референдум был настоящий. И на нем не было вопроса о бандеровцах. Мы не считаем всех украинцев Бандеровцами. Сейчас отдыхающих в Крыму немного, не в курортных городах, конечно, в Ялте полно, Севастополь просто полон людей. Не хочу говорить о политике, это не та тема, и правды всегда как минимум две. Мы готовимся к сезону, работаем с 1 июня. У нас не стреляют, и, более того, не стреляли. Поэтому отдыхать к нам ехать можно и нужно. Но это, естественно по желанию. Уж простите, если что не так.:blush:

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

- Прієзжайте к нам на Колиму.... )))

• Подобається Подобається x 4
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це шо, прикол? Їхати де за українську мову розпорюють живіт?

• Подобається Подобається x 7
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ФСБ-шників?

Гроші не пахнуть,так?
    Бандерівців ненавидимо, але за гроші полюбимо...
    Нехай кримнашівці самі там відпочивають.

• Подобається Подобається x 5
  6. prius

prius Well-Known Member

Аха,так вибірково любимо українців,а якщо референдум був справжний то ходіть і їздіть самі друг до друга в гості

• Подобається Подобається x 2
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Типу ми ваших вебок не бачили:) Пустота і тішина, ага:) Якісь міфічні туристи до вас приїжджають;)

• Подобається Подобається x 3
  8. Forpost

Forpost Стоїк

ич як доляри вочі застлили з великої літери і жопотом

• Подобається Подобається x 3
  9. prius

prius Well-Known Member

Най там зелені чєловєчкі відпочивають

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякуємо за зворушливе запрошення, але ніхто з числа здорових на голову українців до вас на приїде. Бо українці у першу чергу поважають себе, свій герб на обкладинці паспорта, свій прапор на номерних знаках і свою мову, якою ми звикли розмовляти вголос.
    До того ж українські банки на вашій території закриваються, страхові компанії повідомляють про припинення підтримки КАСКО і медстрахування.
    Тож... тримайтеся. Ми можемо бути з вами лише подумки, дистанційно.

• Подобається Подобається x 6
  11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Хай кримнашівці з Росії до вас їдуть, повели себе як підлі зрадники власної країни, а тепер на відпочинок кличете. Севастопольський форум прочитайте, де списки складають людей, які за Україну, щоб їх нищити. Ось таким людям, які не бояться в Криму відстоювати свою українськість, і має належати ця земля. А їхати до тих, хто слиною бризкав за Росію і Путіна...Спасибі, не треба.

• Подобається Подобається x 7
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Египт наш!!!

13. Boris_Kiev

Оговорочка по Фрейду? Мы считаем Бандеровцев истинными Героями. А не театральных "героев севастополя" или садиста генерала Ватутина.
    Нет уж, пусть наши гривни, конвертированные в евро, пополнят казну дружественных Украине стран: Турции, Греции, Хорватии, Испании.
    Там и небо синЕе, и помидоры вкуснее, и люди любезнее. И к украинцам уважение. Главное - найти Russians-Free места.

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я думаю -- мешканці "вільного від бендер Крима" уже зрозуміли, що до них ніхто не поїде)
    чи будемо ще кілька сторінок це повторювати?)))

• Подобається Подобається x 4
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пані просто контрольний допис зробила, а такий ажіотаж. Вона офлайн.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я інколи бавлюсь сайтобудуванням.

Зацікавив мене один шаблон, наінсталювала. Дивлюсь джерело, а там <a href="http://******.com" target="_blank" title="недорогой отдых в ялте">недорогой отдых в ялте</a></div>

Настільки популярний відпочинок, що лінки на нього вже зашивають в свіжі шаблони і роздають даром. )

17. Boris_Kiev

Нічо, інші почитають. У першу чергу - зАйди із СФ.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та дай людям виговоритись!:)))

19. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А все таки сумно, що в Крим не поїдем як свій, хоч для них западенці ніколи небули своїми, але хотілося дітям якраз попідростали, того літа показати мальовничу Україну!!! Ех!! Хоч думаю вони там ще в Криму проситися до нас будуть що хочуть назад!!

20. Boris_Kiev

Та плюньте на той Крим! Мені й раніш впадло було платити гроші будь-де в Криму. Їздив лише через забаганки дружини, в конкретну точку. Останніми роками, щоби не бачити той дефективний Сєбаздуполь і не контактувати з тамтешніми таксистами, палив бензину щоразу на 2000 грн в обидва боки. А потім їхав на сервіс промиватися після кримського бензину.

а де твій аватар? :)