Відпочинок в Криму

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Nadin, 24 лип 2007.

1. Natusechka

Natusechka Member

Вам не угодишь. Ну ведь при регистрации не запрещено указывать страничку. Я и указала. Кому интересно посмотрит, а кому нет, тот и не будет.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шось я не знайшов вашої сторінки, тільки якийсь кєросін виліз :scratch_one-s_head::nea::dntknw:

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не поїдете в Крим?

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нєа,:nea: дорого......особливо пиво

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якшо пиво і макарони з собов взіти - то нічо.

6. Skazlazhop

Skazlazhop Member

Зовсім не дороге там пиво).
    Там є таке чудове пиво, яке називається "Крим" і коштує як в нас "Львівське"

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тогди одне пиво. А з твердих сортів теж не любите?

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

розумні люди, коли їдуть відпочивати, везуть з собою необхідний мінімум речей (дівчата ше беруть вечірні плаття на кожен день, туфельки і сумочки до них) і купку бабла,так з чемодан розміром, ну то так, шоб не везти з собою мішка макаронів чи бульби

10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Никакого негатива против Крыма не имею, давно очень, правда, там был, в детстве. Воспоминания прекрасные. Но отзывы тех, кто побывал сейчас - не радужные. Что-то, видно, у вас не так.

• Подобається Подобається x 1
  11. Natusechka

Natusechka Member

Ну не знаю, керосина у меня точно нет. Попробуйте так, если можно http://vk.com/club39881089

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

Да цены у нас не намного выше, чем у Вас. Ну может, только чуточку. Те, кто на машинах едут, везут с собой картошку, яйца, колбасу и т.п., а потом выясняется, что из-за такого груза они топлива спалили больше, чем бы эту разницу потратили бы на те же самые продукты.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вибачте,але одному пообідати за 50 гривень в столовій з совковим сервісом якось задорого виходить

13. NorthWind

Ладно вам ругаться. У нас в задрипанном Зеленогорске пообедать в 2 раза дороже, чем в Питере. Курорт, как говорит Джеко, йопть!

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А як же "і купку бабла,так з чемодан розміром, ну то так, шоб не везти з собою мішка макаронів чи бульби"?

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

16. Natusechka

Natusechka Member

В Крыму уже весна, абрикосы зацветают. Пора задуматься о летнем отдыхе:)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вже задумусь, поїхати в Францію.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Був в Криму пізньою осінню...Дуже сподобались гори. Тільки на ПБК краще не тикатися, таке враження що там всі думають тільки як з тебе гроші витрясти і нічого не дати взамін...(принаймні так було 2 роки тому)

19. NorthWind

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я і на фоні вихідців з Росії вигідно дивлюся.

а де твій аватар? :)