3 роки тому відпочивали в с. Курортне (біля 20 км. від Коктебеля) - місце супер, тихо спокійно якраз для батьків На той час знайшли невеличкий котедж на горбочку просто суперового рівня (з кухнею) з дуже хорошим господарем.Плюс курортного - ціни на порядок нижчі аніж в Коктебелі, ну і на Карадаг можна зранку бігати Якщо цікаво скину контакти, не впевнений які зараз ціни тому писати не буду.
Загугліть "мис Фіолент" - справді чарівне місце... краєвиди такі, що словами не описати, та і море чисте, прозоре.. а деякі хазяї навіть місця під палатки здають в себе на території (та і зручно це, бо і душ є, і кухня)
хочу відправити маму з сестрою цього літа в Крим, але не орієнтуюсь, що там і по чому.. може, хтось щось підкаже? і мені скиньте, будь ласочка!
В Криму в Білогорському районі відкрився новий сафарі-парк "Тайган". Леви, тигри, жирафи, антилопи, лами, хижі птахи і ще багато всякого різного звєрйя Мабуть, хто буде цього літа в Криму, варто відвідати. З того, що вже знаю: 1. Вхід 100 грн. 2. На території парку чи то доріжки, чи то навесні мостики, по яких ходять відвідувачі. Будуть також машинки їздити прямо у вольєрах серед хижаків (за окрему плату). 3. Можна годувати звірів - їжа продається там же. 4. Буде оглядове колесо і ще якісь атракціони. 5. Також буде "дитячий" зоопарк, де можна погратись з маленькими левенятами. Сафари-парк «Тайган»
В Судаку не була. Але була у Новому світі, це неймовірно!обов'язково відвідайте це місце, тим більше Новий світ знаходиться зовсім недалеко від Судака
Сейчас в Крыму настоящий бархатный сезон. море теплое, днем жарко, вечером прохладно, цены самые приемлемые, народу значительно меньше, чем в разгар сезона. Приглашаю в Крым.
нагла реклама і спам заборонені але як ви напишете напр. готель, з видом на море, до моря 3600 секунд маршруткою номер. двомісний, ліжкомісць 8, вартість проживання 100 американців/год вигоди на вулиці, до горшка пішки 15 хв, бігом 3 хв харчування- підножний корм, до найближчого супермаркету 3 год електричкю в один бік ну і т.д.
Тогда, чтобы не было наглой рекламы, я предлагаю Вам посмотреть под аватаркой, там есть ссылка на страницу в контакте. Там все написано подробно и с фотографиями. з.ы. про подножный корм и электричку улыбнуло