Відповідь: Поїздки до Криму небезпечні! знайшов свою санаторну карту- Євпаторія .вул.Київська ,54 тел.380656960547,то бухгалтерія ,якщо без посередника -на 20% дешевше,і про кількість днів мона домовитись ,маленьких дітей з собою мона брати
Відповідь: Поїздки до Криму небезпечні! таки знайшов http://evpagrad.org/lech/sbu.html туть головний лікар і главбух я до них ходив рішати питання ,нормальні мужики
Відповідь: Смачний Судак Да, оттуда хорошо фотки получаются. Был зимой - нормально было. Может, потому что зимой был?
Відповідь: Смачний Судак то є рай для альпіністів... по всіх горах народ звисає а ще там нудистський пляж поруч є, а минулого року чула, що там кілька жінок в морі народжували...
Відповідь: Смачний Судак як памятаю то ближче до Нового Світу. Що там кілька жінок зібралися, а лікарі не могли доїхати, аби зареєструвати факт народження дитини, треба було катер брати... чи то в Коктебелі було???
Відповідь: Поїздки до Криму небезпечні! Мене та панянка теж дістала вже(на іншому форумі)...жах..забанити за таке треба.. он-топ...Люди,по нашому місту теж ходити небезпечно,злодії в маршрутках,балкони падають,водії збивають...
Відповідь: Поїздки до Криму небезпечні! Шо,тепер не їхати?Злодії вони всюди,в нас,на Науковій,аварії через день,каналізаційні люки відкриті,вода тече...Катастрофа!І шо?
Відповідь: Поїздки до Криму небезпечні! В минуломо роц1 НАТОм лякали,в цьому злод1ями.Злод11 може схот1ли п1сля тяжко1 прац1 в1дпочити на курорт1 1 на маеш.:radist: :radist: :radist:
Відповідь: Поїздки до Криму небезпечні! Я теж то1 само1 думки.На цей р1к не получаеться в1дпочити у Крим1,але в наступному роц1 обовязково донечц1 сво1 покажу Крим.Злод1ями нас не залякаеш.
Відповідь: Поїздки до Криму небезпечні! Якщо так жити, тоді сидіть в своїй хатинці- і нікуди ні рип-рип- а то злодії в маршрутках, на базарах, маньяки по вулицях,...... жах.... а взагалі то я тіки приїхала з Криму, відпочила супер))))