мені ніде не подобається, Коблево - гадюшнік, Очаків - два рази гадюшнік ... якщо їхати то вже на Кінбурн але там надто дике все ...
А дикі пляжі і рАзврат як в Казантипі де шукати? ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ---------- Дзеко, ну хто так знайомиться Вчіться в Самойловича
була я там двічі ( привіт Коблеву ). Нє- я пас. То не моє. Тому, якщо не європейські тепер моря, то буду цьогоріч на гірських "зелених"
Я взагалі не знаю, як в тому ворожому совку ще і в попередні роки відпочивати можна було. Хіба в гори лишається.
Я так розумію там в вас мали б бути прекрасні умови для дешевого "дикого" відпочинку ну там скоростріл куфайка і з тризубом шапка намет, вогонь, гітара, море і все на халяву...
Арабатка, но в сентябре, летом жара и комары. Километры песчаного пляжа, чистое море, рыба, Сиваш с марсианскими пейзажами и озера в которых нельзя утонуть
Відколи в Шацьку дешево? В нормальних умовах я маю на увазі. А я Одесу люблю, і якби не їхала за кордон, поїхала би обов'язково. Просто в знак підтримки )) Може, на якісь вихідні і вирвусь
Можу привітати кримських мрійників, які чекають на мільйони українських відпочивальників. Картинку з веб-камер - в ефір!
Ооо......як то кажуть за що боролись,на то і напоролись)))Хай тепер самі відпочивають))) ---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ---------- А чому зразу Кончіта Вурст??
У меня родычи собираются с двумя маленькими детьми в Крым почти на месяц... как говорится - без коментариев
Якшо забитися кудись на дикий пляж з усім своїм і поменше пересікатися з "цивілізацією" - то куди не йшло.
У нас на Николаевщине самое раскрученное это Коблево. Но там очень шумно и если едете с детьми, то поинтересуйтесь о ближайшей ночной дискотеке. мы отдыхали на базе "Орбита" (два года назад), там тихо но довольно дорого. В этом году осваивали под Одессой п.Затока. Море понравилось очень, лучше чем в Коблево, там лиман. А вот по шуму так же, хотя база для детей отличная, территория закрыта и много детей. Называется "Блик". Все есть в интернете.