А я так не думаю...просто нереально порівнювати відпочинок в Одесі з Кримом.Кожен мав своїх потенційних відпочивальників.....Тим більше з теперішньою ситуацією в Одесі,думаю мало хто захоче туди їхати...
Та люди не порівнюють насправді, просто "їдуть на море", взагалі пофігу шо там - аби море. Не забувайте шо в нас 80% країни без закордонного паспорта, а "побачити море" хочуть всі. Думаю буде наплив в санаторії в прибережних областях.
Звичайно є і такі...Але зараз люди теж мають досить великий вибір куди поїхати і думають краще заплатити більше і щось побачити нове...хоча є і такі,які їдуть як ви кажете "побачити море",кому фінанси не позволяють їхати за кордон.
Ось якби якийсь кримчанин написав: "Я - симпатик Бандерівців. Мій міні-пансіонат знаходиться у глухому місці. Жодного триколора і колорадської шмати з території не видно. Персонал ввічливий, знає українську мову. Зустріну вас на кордоні з трейлером, в який в"їде ваше авто, доставлю на місце, а потім назад." До такого мабуть і поїхали би затяті "кримофіли". Але не до "наташечки". "Мєчталі умєрєть в росії"? Ловіть шанс - від голоду.
Борисе, я деньгами не озабоченый. Мне хотелось хоть раз в году не тайцев или индусов лицезреть, а одесситов. У меня это сейчас украли. Плохо и девочке - риэлтерше, плохо мне, плохо экономике Украины. Всем плохо. Куда я поеду в отпуск - не знаю. Не хочу я в Испанию.
Який зв"язок? І не дивно. Мабуть неприємно буде почути у кав"ярні, що "певний контингент" не обслуговується. Чиї ж то проблеми? Вчіть іспанську.
Boris_Kiev, всі одесити пам'ятають 70-й рік, рік визволення від москалів. Це сталося завдяки холері. А зараз, завдяки чуми. Рашко-чума небезпечніша за холеру 70-х. Чим меньше цієї погані тут буде, тим краще. А гроші Одеса заробить на українцях, хто не має нагоди відпочити в Європі.
Я думаю Одеса того року пролетить як фанера над Парижем.Буде без відпочивальників,бо мало хто хоче їхати і наражатися на небезпеку і думати застрілять чи нє...Моя подружка мала їхати 11 червня в Одесу,але відмінила,бо боїться не тільки за себе ,а й дитину,яка має скоро народитися.Хотіла відпочити в Україні,бо за кордон на такому терміні вагітності вже не випускають.Але....(
дуркуваста риторика (уж вибач) 1. місцеви колороадорашисти в сто разів гірші за будь якого росіянина 2. росіянин який приїхав відпочивати з родиною до Одеси, який за це платить, це гість і ставитись до нього потрібно відповідно ... 3. якщо вже блокувати туристів з РФ то, тих хто суходолом до Криму їде .... 4. будь який "патріот" який хоча б плюне в бік росіянина який просто приїхав до країни - це ворог України, бо він дискредитує країну, національний рух і т.і. - будь яка ідея без адекватності нічого не варта ... ---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ---------- того? чи цього ? якщо цього то думаю що Одеса як і Миколаїв захлинеться від колишнього Кримського бомонду ...
і куди поїде ? я маю на увазі Українську частину бомонду, россіянє може через затоку ще перпливуть а ось нашим в крим засць ... ...
ви праві. Я власне із заядлих "фанатів Криму" ( причому власне ПБК). Щороку- туди обов язково їздила на протязі багатьох років. Ніяка Одеса чи Херсонщина мені цього не замінить. Це- "не моє" ( хоча тут теж колись відпочивала).Відповідно, не поїду ні на Одещину, ні на Херсонщину. Навіть якби там було усе спокійно.
Як треба себе не поважати щоб іхати до ворога на окуповану ним територію щоб віддихати та розважатись
Їдьте на Миколаївщину) Насправді важко сказати як цього року буде з відпочиваючими у нашім краю. Але у мого батька працює дві бригади в Коблево на ремонтах та реконструкціїї баз відпочинку. Досить пристойні комфортні номери., до речі. Замовник не скупиться на зарплати робітникам аби добре і швидко робили. Роботи багато. Замовник з Києва. Не думаю, щою стільки вкладали в не вигідне діло.
Поїду в Шацьк, дешево і сердито))........От тільки в клуб СССР більше не піду, в світлі останніх подій погані асоціації.