Може температура зависока? Спробуйте при нижчій. От мені, наприклад, комфортно при 70-75, не більше. А дехто любить і до 100 градусів
В мене то щєстє завтра... Пра сауну і баню не лю... більше Римську парну... від евкаліптових випарів аж друге дихання відкривається. Не люблю ходити зимою, але як запросили, то відмовлятись не хочеться... Так фо... завтра три кубіти будуть відриватись. От тільки мати б впевненість що воду в басейні міняли після валових відвідин букетників..., а то я не залізу в воду.
Баня або сауна Привіт! Порадьте, будь-ласка, баньку у Львові або околиці (район Галицького перехрестя), не дуже дорого, але нормальну. Я так думаю, то може бути чи приватна, чи в якомусь мотелі, що їх понабудовували вздовж напрямку по Київській трасі... Може хтось щось знає чи чув... Буду дуже вдчяна!
Порадьте будьласка хорошу недорогу бажано на дровах сауну в районі податкової це від нестачі кисню попробуй сауну на дровах з нормальною вентиляцією в електричній сауні тени зїдають весь кисень
Та мені і в ванні погано стає від пари навіть незначної, а в сауні то воообше... такшо тому до сауни стараюсь не ходити тепер...
Я вчора була в родичів під Дрогобичем. Вони торік восени збудували поруч біля хати гарну фінську баньку.Враження суперові. Найбільший кайф - це босоніж вибігти з парної відразу на сніг( звичайно, не на голяца, а в гречеських одєяніях).Зовсім не чути холоду. Справді кайф!
Я теж так пробувала Ходила по подвір"ї по снігу в купальнику - холод не відчувається, і дуже легко дихати.