Відпочинок у сауні(бані)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Bodyk, 18 гру 2008.

1. Bodyk

Bodyk Member

Ну якщо він скільки ходить, то можливо йому це нешкодить...

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Согласен.
    Раньше ходил каждую пятницу.
    Потом раз в месяц.
    Сейчас вообще не хожу - "шкодить"!
    Эхха!
    А как хочется......

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Накаркав...:pardon:

• Подобається Подобається x 4
  4. Alka

Alka Member

Я з своїми дівками якось вибрались у парну.... Перед нами там парили свої д... порядного віку пані, і не просто парили, а певно святкували день народження, бо одна з тих пань вихотила з віником квітів :) Так от у зоні відпочинку, де стояли гарні дубові столи, око милував приємний інтер"єр.....так смерділо перегаром... :bad:Той запах прямо бив по носі і відпочивати у "зоні відпочинку" було нереально.
    Так от, хтось активно відпочив зі спиртним, а хтось після чийогось релаксу "насолоджувався чистим повітрям":)))

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

видно зекономили на випивці, бо дорогий алкоголь не смердить, а пахне :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

і я люблю, навіть більше ніж люблю)))) тільки дорого, зараза...
    якби дозволяли гроші -то ходила б кожних вихідних, а якби і гроші і час - то кожний день...
    поговорили тут, а мені запахло деревом, парою... хоцю в баньку))) ...

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

а чим то так дорого? то просто треба велику і дружню (інтимну) кумпанію... як відомо - на десятьох і таксі дешеве(с) :)))

8. Ascorbinka

та я то знаю , але так склалося що велика і дружня компанія завагітніла :haha:
    уявіть, з 5ти моїх коліжанок 4м народжувати в березні:preved::preved::preved:

автоматично відпадає і дівішнік і похід сім"ями, хоча...:crazy: можна піти в баню з їх чоловіками:sorry:

• Подобається Подобається x 4
  9. fuxx

fuxx Member

То після походу в баню? ))

• Подобається Подобається x 5
  10. bora

bora Well-Known Member

Сауна сприймається нами як звичайна оздоровлююча процедура. На камені ми доливаємо завжди відповідних олійок для імунітету або проти простуди (чи для прочищення шкіри, чи антицелюлітних, кому треба.) Кажуть баня добре солі виводить. Та багато чого виводить))) - є жінки, які з метою похудіння до сауни приходять - після неї замовляють відповідний масаж. Загартовуємося після сауни у прохолодних басейнах. Ходимо сім"ями (в купальниках), наші друзі беруть з собою дітей. П"ємо там смачні чайки. Не уявляю чим її можна ще замінити в житті - жоден крем краще на шкіру не вплине ніж парна (як різновид).
    А от повії в мене асоціюються тільки з певними людьми, які їх можуть привести будь-куди, і то вже суто їх проблема і проблема такого оточення - нас якось воно на щастя не обходить.:)

• Подобається Подобається x 2
  11. Ascorbinka

все може бути)))

в похудання після сауни не дуже вірю, хіба за рахунок втрати води.

А шкіра і справді супер!!! осболиво відчутно по шкірі на руках, вона в мене завжди суха, а після сауни - як в маленької дитини, гладенька...

Ще дівчата мед беруть, мазюкаємся ним з ніг до голови)))

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Сегодня утром в Киеве вследствие пожара в сауне на Троещине погибли мужчина и женщина.

Как сообщает официальный сайт пожарно-спасательной службы г. Киева, пожар случился в 05.24. Пожарно-спасательные подразделения прибыли на место события через 8 минут. На этот момент в помещении сауны было очень большое задымление, которое распространялось из парильной комнаты.

Во время тушения пожара спасатели обнаружили тела погибших мужчины и женщины 25-30 лет.

Как выяснилось, в момент возникновения пожара в двух отдельных помещениях сауны отдыхали две пары, на месте находилась и администратор.

Пожар возник именно в парильном отделении, дым сразу начал распространяться по всем помещениям. Почувствовав запах дыма, первыми выбежали из сауны мужчина и женщина, которые находились в помещении, расположенном ближе к выходу, а также администратор. От доступа кислорода из-за оставленной открытой двери пожар приобрел еще больший размах, и через считанные секунды вся сауна была охвачена огнем.

Другая пара, который находилась в дальней комнате, так и не смола спастись. Их тела спасатели нашли в коридоре по направлению к выходу.

Причина пожара выясняется. Одна из основных версий - нарушение правил эксплуатации электропечи.

13. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

Сауна то файна штука, у батьків дружини є така-сяка сауна, то ми як їх відвідуєм, нам її обов’язково напалюють, тому буючи будинок, запроектували в ньому маленьку сауну)))

14. Myrka

Myrka Member

Вже на двух таких веірках була, свято просто супер виходило!:good:

15. Lika20

Lika20 Well-Known Member

I я хочу в сауну:cry:

16. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

А я довго в сауні не витримую... зразу тяжко дихати стає, і голова крутиться...:dntknw:

17. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Така погода паскудна та й спина болить......зараз би масаж i сауна,i пропасти десь на тиждень часу:sad:

18. Myrka

Myrka Member

Давайте хотіти разом!
    :preved:

19. Myrka

Myrka Member

Знаю модного мачажиста , Маркіяна, його пів Львова знає. Во пацан :good:, всех излечити исцелит, добрій и магучий маркиян. Со спиной и бронхитами надо к нему!
    Тілько йому на днях бідолазі аппендицит вирізали :)

20. Lika20

Lika20 Well-Known Member

:)Буду мати на увазi

а де твій аватар? :)