Відпочинок у Єгипті

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем bora, 15 лис 2007.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А чого трапилася аварія, не знаєте? Не місцева тварючка була винувата?

2. та може десь і є...але в більшості готелей, ні в Туречині,ні в Єгипті свинини не дають!

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

шо, верблюд?о_О

4. Interferon

Interferon Well-Known Member

З транспортом там взагалі пісня!
    Нас як транспортували до готелю то водій і екскурсовод по дорозі під-час руху !!! помінялися місцями.
    Ще вони дуже полюбляють їздити по три машини по однополосній дорозі в одну сторону, а вітатися водії пасажирських!!! автобусів - лупити дальнім світлом.
    Як заїжджаєш в Каїр, то до автобуса з усіх боків чіпляються велосепедисти, які на голові везуть різні продукти, хоч відкривай вікно і пригощайся(що і робили наші північні сусіди)
    Тому в готелях які розділяє дорога дуже часто стоять регулювальники

• Подобається Подобається x 1
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так, в БІЛЬШОСТІ - не дають. В великих готельних мережах міжнародного класу - дають. Але я не думаю, що спожити пару тижнів яловичину-телятину-пташатину замість свинини - для когось - така вже проблема...:dntknw:

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Ага, він. :)

6. та не справа в свинині,я порівнюю,що краще харчування в Туреччині!
    рибу там давала кожний день,по 5-6видів(серед них форель...і т.д)
    і це не в одному готелі супер-пупер,бо так попало а в Аланьї готель GYPSOPHILA-дуууже класний рекомендую,як для дітей так і для дорослих!сервіс СУПЕР!!!!
    цей готель 5*.також були у Antik 4*+ розваг не було,але харчування,та обслуговування на вищому рівні,чистота номери!
    і не вважаю ці вимоги,якимись придирками до готелей,чи ще щось,ми не їдемо за "бесплатно"і тому все має бути так,як цього бажає клієнт!

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Скажу так: у готелі високого класу ви отримаєте добру їжу та сервіс і там, і там. :)

• Подобається Подобається x 1
  8. вже писала про це!
    добре,тоді яка ціна має бути для готелю в Єгипті,щоб було класно???
    за 2-хосіб?:)
    може порадите готель в якому ви були самі?

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Де, в Шармі?
    Я з родиною був 2 рази підряд в Ібертотель Гранд Шарм. Подобається. І ціна була не захмарна. Єдине, що хотів би зауважити... Туди їздять багато італійців, і їх гм..., темперамент трохи стомлює. Я маю на увазі, що вони невпинно верещать і створюють хаос, де б не знаходилися. :haha:
    А ще там багато товстеньких і спокійних подруж-пенсіонерів з Німеччини, які дещо урівноважують італійців. Мої діти тих і інших називають "астерікси" і "обелікси". Вгадайте, кого як. :haha:

Останнє редагування: 6 бер 2010
  10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Можу від себе рекомендувати готель Мірабель джаз біч, були там двічі, все нормально, всього досить, чисто, єдине останніч часом побільшало росіян, сказується на умових ефектах та рівню екстраординарних вчинках, ну і поселяти стали за 50 у.о. в номери для "білих" людей, чого ще 2 роки тому не було.

• Подобається Подобається x 2
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

В зв"язку з кризою на дешеві курорти (а Єгипет - вважається дешевим) стало більше їздити європейців. Економлять. Тому Єгипет почувається непогано і починає потроху "перебирати харчами". Тому навіть в "несезон" - "аншлаги", і ціни відчутно підросли, у порівнянні з минулими роками. А сервіс може знизитись. Я так думаю.
    Що стосується разгуляй-контингенту... Ну, це взагалі... Не хочу навіть коментувати... Набачився. Я не знаю, чому, але громадяни України російської національності у більшості випадків не ведуть себе так, як їх брати з Росії.
    Пам"ятаю, відпочивав з нами "правільний пацан" з Горлівки, з коханкою. :) Його жінка про це не знала. То він їй пару раз при мені дзвонив з пляжу і казав - "Да вот, лес никак не оформим, придётся ещё поторчать!". :haha:
    Так навіть він ховався від компанії "своїх туристів" з Росії... Казав - "да ну их @#$ - они придурки!".
    Бо це дійсно жах... Я - просто крізь землю провалювався, хоч я і не з їхньої "пісочниці"... Коли п"яна баба повзає за барменом при людях і кричить "налей ещё стаканчик, урод"! о_О
    Або - 14.00. Спека під 50 по Цельсію. На пляж майже ніхто не йде. Басейн. Багато людей дрімають, читають, лежать під парасолями біля басейну, особливо літні німці та родини з дітьми... Тиша... "Різнокольорові" :) діти інтернаціонально ляпаються у водичці... Раптом - нелюдські крики!!! Всі з переляку схоплюються, щоб вияснити, що трапилось... о_О А трапилось ось що:

високо підкидаючи ноги і верещачи матюки, до басейну біжать БОСОНІЖ зигзагами, по страшенно розпечених сонцем камінних плитах, п"янючі, як чіпи, "старші брати". А їх п"янючі подруги триповерхово кричать з вікна на весь готель - "сланці @#$ (тобто тапки) надєнь, @#$!!!" :haha:

Один з них підбігає і ляпається "рыбкой" в міленький дитячий басейн, бо це найближча вода на його пекельному шляху... Звичайно, ляпається носом в кахляне дно. Чи варто казати, що тільки компрес з льоду, допита пляшка і півгодини матюків на повну потужність його нарешті, заспокоюють, і він засинає в шезлонгу, з чудовою гулею на лобі і опухлим синім переніссям. :haha:

Я вже не кажу про те, що страви на шведському столі ними щодня голосно обговорюються, виказуються припущення, що підступні араби смажать їм "тараканів" та "черв"яків". З відповідною мімікою і звуками ригання. Потім один з них зробив так: переклав із загального блюда випічку на інше блюдо, а його використав як персональне, наклавши на нього СТІЛЬКИ різних наїдків, що все це в процесі траспортування "к століку" падало на підлогу! :haha:

Їх "боевые подруги" - такі самі, як вони... Майже отакі. Самі гляньте (відео не моє, це, схоже, Турція, але 100% схоже на "моїх" туристів: (обережно - дуже нецензурна лексика!)

http://www.youtube.com/watch?v=CqfFIwWUkx0

• Подобається Подобається x 5
  12. GirlWind

GirlWind Well-Known Member

"Club Golden Five"(golden five city), суперовий готель, вірніше там їх декілька від 3 до 5 зірочок здається, ми були в 4, і харчувались там же, але можна було і в 5 ходити. За 10 баксів бакшишу нам дали номер, з балкону якого відкривався вид на танцюючі фонтани, то було щось...
    До речі, щодо правил дорожнього руху. Немає в Єгипті правил дорожнього руху)))) Їх абсолютно ніхто не дотримується, жодного світлофора я так і не побачила, переходити дорогу то щось страшне, водії гонщики ще ті, єдині більш-менш безпечні місця для переходів, то там де "лежачі поліцейсьці", причому вони доволі жорсткі, або насип з асфальту, так що легковушка тільки по діагоналі може проїхати, щоб не запороти дном, або декілька метрів таких пухирців зі сталі (чи що то таке), то переважно біля готелів. Машини всі побиті іздять, капєц одним словом)))

• Подобається Подобається x 2
  13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

є один світлофор в Хургаді, в уцентрі, встановлений два роки тому, але ним ніхто не вмів користуватись, тому там встановили жовте світло і народ інадалі їздить як хоче :) в Каїрі, здається, теж бачила світлофор, але точно не пригадаю.
    Коротше, ми таки побували в Єгипті! ура! готель 1000 і 1 ніч. Казка! харчування супер, все супер. Єдиний мінус, що через вулкан на день затримали вильот, але то нічого :)

14. - да, с территорией они там неплохо придумали, а подвесную дорогу на пляж при Вас запускали?

15. deva

deva Well-Known Member

Все дуже добре ы Эгипет( туда я ыздити быльше не хочу, в них нема рызницы де дочка де мама, звичайно "дякуючи" нашим дывчатам,сподобалось дуже в Туреччины в райомы Сарагерме готель КАРЫЯ Холыдей Ресорт-СУПЕР!!!!, а цього року выдкрила для себе Балтыйське море-казка була в Нымеччины, Росток- 4 незабутны дны за258 евро за двох з сныданком, былий чистий пысок, море-нема слыв ы просто насолода.Гарного всым выдпочинку ы приэмних вражены, лыто тыльки почалось Якщо когось зацыкавить готова надати консультацыю

16. Полковник

Полковник миється в бані

Бывал.
    Понравилось.
    Вы где ходили с дочкой-то???

17. deva

deva Well-Known Member

на рынок ходили в Щерман Шейхе, рынок маленький был через дорогу от отеля ы одеты были как надо-закрытый верх, руки ы ноги за колени.

18. Ruslik

Ruslik New Member

Навіщо їхати кудись у Єгипет якщо у нас така ж температура - ЛІТО 2010

19. GirlWind

Вже працювала коли ми були, але нею не користувались, просто сама територія дуже цікава, багато насаджень, міні-статуй всяких, щоразу знаходили щось нове...

20. GirlWind

Ось подаю однакові звіти на посиденьках і тут.
    Вже тиждень як повернулись з Єгипту. Основний відпочинок був у Хургаді. Оскільки минулого разу були в цій країні в лютому, то маю з чим порівняти. З великих переваг те, що цього разу було дуже тепле море, але ішли великі хвилі, я ниряла до коралів, то мене просто "штовхало" на них, рибки були настільки різномантні, що я інколи забувала виниряти щоб хапнути повітря. Побачила навіть декілька видів медуз. Ввечері плавати було легше, море спокійне, проте швидко сідає сонце.
    Температура повітря була в районі 30-ти градусів, проте жарко не було, постійний вітерець. Я б сказала що так само як в лютому.
    Падав дощ. Той дощ, що буває раз на рік)) Ішли темні сірі хмари, загораючи на березі Червоного моря відчула десяток краплинок. Хмаринка пройшла, знову сонечко, дощик здавався міражем...
    Про сувеніри, торгівлю, сервіс, готель, та методи обдурювання туристів писати не буду, то заслуговує великої статті, зберусь з думками, напишу. Згадаю лише один яскравий випадок: вже коли нас везли в автобусі в аеропорт (летіли додому), по дорозі завезли в великий магазин, де все "дешево", на додачу роздали ще карточки знижки додаткової, як подарунок від нашої турфірми. В цьому магазині до прикладу халва, яку ми купляли по 19 фунтів, коштувала 55. Думаю дальше продовжувати не потрібно.
    Найяскравіші спогади від поїздки в Каїр, Александрію та по пустелі Сахара.
    Каїр.. надзвичайно брудне місто. Наш номер в Каїрі був з видом на піраміди. Я майже фізично відчувала сором тих чудес світу від того, що біля них такі трущоби. Знову міраж?
    Піраміди. Гіза. Вхід у піраміру Хеопса коштує 100 фунтів, 150 грн, нам пощастило, бо коли ми приїхали, то людей практично не було, але встигли зайти лише всередину маленької піраміди, здається матері Хеопса. Туди вхід 1 фунт. Дуже важко дихати. Задушливо, вузенькі проходи. Якщо в когось проблеми з диханням, не заходьте в піраміди. Порівняно з гробницями в Луксорі, нема на що дивитись..
    Взагалі зі всіх поїздок по Єгипту раджу перш за все поїхати в Луксор. Храми надзвичайні...
    В Каїрі також прокатались на кораблику по нічному Нілу. Нічний Каїр зовсім інакший, принаймні якщо пливти по Нілу і дивитись на берег. На кораблику нам показали декілька національних танців і всю "ширину руської душі". Коли перша партія туристів чи то з росії, чи російськомовної України хлинула що шведського столу, там нічого не залишилось))) смішно...
    Александрія. Не вірилось що Каїр і Александрія в одній країні. Враження "європи". Місто дуже красиве. Хоча вглиб мабуть такі самі трущоби...Різні моря, різні люди...Я б сказала, що в Середземного моря бунтарська душа, зайшовши в нього хочеться пригод, туди, за горизонт.. в Червоному морі лише розслабитись і ловити хвилі..
    Сахара. Співчувала дівчаткам, які на таку поїздку оділи короткі спіднички і сандалі без шкарпеток. Починаю розуміти стиль одягу бедуїнів.. без арафатки і повністю закритого одягу дуже важко. Бачили справжній міраж, здавалось що на горизонті море... Покатались на квадроциклах по пустелі, подивились зоопарк, де крокодилів тримали в воді мені по коліна, мені було дуже шкода тих тварин. Потім бедуїн, чи то жінка чи чоловік зробили хлібчик і запекли на верблюжому посліду. Туристи на такі фішки вже не куплялись, і бакса ніхто так і не дав. Найбільше враження від всієї поїздки це такий собі ресторан-бар-клуб посередині Сахари. У центрі того приміщення (якщо можна так сказати, бо даху немає) велика кругла сцена, де нам показали танець живота, станцювали "танець з юбками", хоча насправді то танець дервішів, дуже цікаве видовище, всім раджу подивитись при можливості. Потім мене посадили на спину арабу, який лежав спершу на цвяхах, потім на битому склі.. потім було ще багато видовищ. Можна було покурити кальян, попити каркаде, поїсти смачного шашличка. Оскільки тільки танець живота в Єгипті я бачила разів зо 5, то можу оцінити що постановка, танцівники там були найкращі. А ще був дуже якісний чоловічий танець живота.
    Хоча я казала, що двох разів на Єгипет для мене достатньо, але я б із задоволенням поїхала втретє, поїздка вийшла надзвичайно насичена і колоритна. А друзі, котрі їхали з нами, сказали що після після Єгипту тепер поїдуть хіба на Гаваї, так що поїздка удалась!

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)