Відпочинок та робота у Фінляндії.

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем shikov, 6 кві 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Відпочинок та робота у Фінляндії.

Та мабуть бреше той роботодавець.
    Тут фіни в Росії бомжують, а українців на гриби-ягоди запрошують ?

http://www.trud.ru/trud.php?id=200004110660814
    © Mattilainen

• Подобається Подобається x 2
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

За советів фіни мали в себе "сухий закон" тож приїжджали до Ленінграда і там на вихідні напивалися в дошку. Це традиція спорідненого народу - є ще одним доказом мого попередньго закиду.:)
    Це ж не наш Матті,нє?:)

3. Boris_Kiev

Розповідав один ленінградець про будівельників-фінів, які працювали вахтовим методом в ссср (прикордонній смузі).
    Тоді правила були такі: совєтські прикордонники мусили затримувати п"яних, а фінські не дозволяли вносити горілку. Тож щоп"ятниці тверезі фіни перетинали сов. КПП з горілкою в кейсах, потім бухали на нейтральній території і в пополамі доповзали до фінського КПП вже без горілки. Де їх зустрічали родичі з транспортом.

4. Meg

Meg Well-Known Member

Таку ж історію мені колись мама розказувала про фінів.Факт!)))

5. Boris_Kiev

Meg, так і я про фінів ! :)

6. Meg

Meg Well-Known Member

Я так і понялаЯ уважно прочитала пост!)))

7. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Не ходили московиты оттудова. :)

8. Meg

Meg Well-Known Member

Знаєте,я дуже хочу вірити,шо ми зі скандинавами брати.Є ж така версія,шо Ольга була Хельгою-норманкою.Не вірю,щоб вони не мали жодного відношення до нас

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

всьо то файно, але фінннни про це знають, нє?

• Подобається Подобається x 1
  10. Mattilainen

Дуже прошу пана Миха під час написання слова «фіни» дотримуватись правил українського правопису. :)

11. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Фигня-с!!!!!:cowboy:
    Ваш покорный слуга...лично учавствовал в пуске Светогорского ЦБК ..Ленинградской области в феврале-марте 1980 года!
    Финнов привозили и отвозили на автобусах...каждый день!Напивались они...на территории ЦБК..и садились в автобус!И ехали пьяные уже на свою территорию!В город рабочих никто не пускал...только ИТР!
    Процветал бартер...водка - жвачка,пакеты п/э,спортивные шапочки "Карху"....очень ценились...юбилейные монеты к Олимпиаде-80... котировались на уровне трех бутылок водки (по 4,12):clapping:
    Классно видеть было их по утрам...с красными лицами...:D

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мдя... Це був не наш Матті, напевно, наш не п'є так забагато.:)
    Ходили, ходили,:) ба більше я Вам зараз процитую мого улюбленого земляка, киянина В.Белінського:
    "Украинский народ не имел исторических корней происхождения, как-то связывающих его с русским. Это вполне самобытный народ, имеющий свои древние славянские корни. Именно он, украинский народ, является наследником Великой Киевской Руси!
    Нельзя дальше лгать о "великом братстве славянских народов", так как русский народ в своей массе всегда был "преимущественно финно-татарским народом". И в этом нет ничего плохого!
    Последующим скрываемым фактом Империи, который мы исследуем в следующей главе, является время основания Москвы, как поселения, и время появления Московского княжества. Сегодня уже нет необходимости в сокрытии факта происхождения Московского княжества в составе Золотой Орды, как татарского Улуса. Татаро-монголы, действительно, стали "крестными отцами" Московской государственности. В этом явлении нет ничего противоестественного, необходимо лишь признать за монголо-татарами наличие, по тем временам, определенной культуры и государственного мышления. Нет необходимости глядеть на них с высоты XXI века, как на диких и злобных варваров.
    Подобная мысль абсолютно неверна и лжива."

13. Forpost

Forpost Стоїк

а откуда есть пошла земля русская

14. Mattilainen

Оттудова, откель ягоду кличут собирать, не ходили. :)
    А железнодорожных дел мастера мне цитировать не надо. :) Тем паче у него ничего о том, что московиты из суоми пошли, нету и быть не могёт - поскольку некое подобие правдоподобности соблюсти все же потребно. :)

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

А російських академіків Соловьева та Карамзіна? Теж не треба, я можу.:)
    Матті. Ви помітили у моїх постах тут якуюсь неприязнь до фінів? Навпаки поважаю це північний народ, ну а покепкувати над "сухим законом", це сам Бог волів.:) А ягоди ці доречи і в Росії у Архангельскії губернії, ближче до Баренцева моря так само рясно ростуть, тільки літо дуже коротеньке.

16. LapinMarja

LapinMarja миється в бані

Работа за рубежом. Сезонная работа

Пропонується можливість побувати на сезоні збору лісових ягід у фінській Лапландії. Ознайомлення молоді з культурою Фінляндії, перебування в одному з екоглогічно найчистіших регіонів планети, можливість заробляти до 1500 EUR на місяць . Підкреслюємо, що кожнен розподіляє свій час як забажає. Хтось ставить за мету відпочинок у Фінляндії, інший – більше часу приділяє праці.
    Період: з 15-25 липня до 30 вересня 2008 р.(можна поїхати додому і на початку вересня).
    Наші представники перебувають у Фінляндії разом із групою учасників. Учасники можуть звернутися із будь-яким питанням.
    Подробиці участі на сайті ********

На сайте задействованы flash элементы. Пожалуйста, дожидайтесь загрузки. "Полосочка в черном квадратике" -значит что сайт загружается. Спасибо

скажіть. фотогалерея відкріваеться
    сенкс

Останнє редагування модератором: 27 січ 2009
  17. viipurilainen

viipurilainen New Member

фiнляндiя. можливостi.

в Финляндии не принято трудоустраивать через посредника . Вся инфа есть на официальном сайте Министерства Труда www.mol.fi. там же все рабочие места в разделе avoimia tyopaikkoja . Особенно берут в lassila-tikanoja. Им можно отправить резюме.Там есть.

• Подобається Подобається x 1
  18. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

А що за ягоди ???
    бо збирати скажімо брусніку і голубіку то одне, а морошку то інше.

П.С. Ми в Якутії збирали княженіку - ягода казка , напевно найсмачніша зі всіх , але в варенні аромат втрачає і стає схожа на малину, тобто свіжою лише їсти.

Хто знає де можна купити кущики княженіки, голубіки і брусніки , я б на дачу посадила . Зі всіх ягод найбільше скучаю за бруснікою

19. demetris

demetris Well-Known Member

Я з тої мови просто балдю-у-у-у...

20. viipurilainen

viipurilainen New Member

збiр ягiд

Тодi www.arktisetaromit.fi

а де твій аватар? :)