Відпочинок біля дому чи подалі?

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Philosof, 29 тра 2011.

1. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так на шо дивитися? :)

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

@MARTINI мене просто зразу якось шокувало шо можна 100 км. На ровері зараз проїхати, але потім я згадав як ми починали свою шПикуляцію )
    В Червоноград на базар їххали на роверах, я віз 2 мішки ранньої картоплі, то десь 15 км. потім я їхав до дому готавав базар на наступний день, робив ше якусь роботу, і в вечері їхав в Ч. забирати дружину з базару (чого вона сама не їхала до дому тепер вже і не згадаю), коротше десь 60 км. на роверку, 15 км. з грузом, і ше з 6-7годин на городі з лопатою...

Як відпочивати я тоді точно не задумувався :)))

• Смішно Смішно x 1
  3. muravey

muravey Well-Known Member

Думаю, примерно так :) (фото - впп Евпаторийского аэродрома в 2013 году, там иногда приземлялись самолеты, пригнанные на ремонт на ЕАРЗ, и проводился драг-рейсинг... сейчас скорее всего российских вояк еще поналетело).

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

.
    Оперативна інформація

5. manur

manur Well-Known Member

А то ж де????????

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

@manur та ж в Горобкові єродром був, нє?

7. manur

manur Well-Known Member

о_Оо_Оо_ОКоло Горбкова в лісі були ракети СС-20. І на Бендюзі теж. А для ракет, як відомо, єродрому не тре, бо вони є вєщамі єдноразового використання. Плавного приземлення точно не потребують)))

І на місці тих частин таки ваабчє ніц вже не зісталося.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

@manur свято був впевнений шо там еродром був...А де ж тоді аеродром був? Памчтаю при совку винищувачі гасали як дурні, часом аж шиби дзвеніли

9. manur

manur Well-Known Member

Аеродром був колись біля Залижні (Смиківська сільрада). Але, то для "кукурузників" був аеродром, для тих, жи хімію всяку по полях розсипали.

Для ваєнних хіба біля Городка і в Стрию були єродроми. І в Бродах вертальотна частина.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну ви направду мене здивували, :facepalm:

а де твій аватар? :)