Вот, смотрите, фигня какая вышла. Спасибо, что нашлись люди, которые обеспечили Відновлення історичної справедливост: Мы продолжаем выяснять, как 90-летний Сергей Маслов, три года воевавший в карательных подразделениях гитлеровской армии, умудрился больше 30 лет выдавать себя за участника боев с фашизмом. http://www.kp.ru/daily/26083/2986437/
Романе, я сотні разів чув, що треба осудити комунізм, чи то пак большевізм... Навіть із Вами погоджуюсь. То що Вам заважае? Москалі, поляки, жиди? Он чуваку треба було - він осудив сталіна за голодомор. Ви чого чекаете? Чи суди в Рясному позакривали? Тося зробе...
То якого милого ще хочете? Чи Ви хочете, "чтоб в мировом масштабе"? Якщо так, то прапор в руки і до суду... А якщо ні, то не треба тицькати всюди своі захцянки, аби хтось то за Вас зробив. Мені треба було засудити владу Йущенка, я подав позов до суду і виграв справу. А не волав світом, що то совок смердючий.
На ГІВНО кажеться - ГІВНО. І про це треба казати вголос. А подавати ГІВНО до суду - фе. А за себе я постояти можу,не сумнівайтесь.
Стійте, ніхто ж не боронить. Зауважте, я ніколи Вам не перечив, коли Ви "клеймили позором" большевізм. Але мене шляк трафляе, коли починаэться лемент про засудження. Ну хочете засудити - подайте до суду. А не хочете - ціхонько сидіть, і не відсвічуйте. Йушч захотів і подав в суд на мертвого Сталіна. Рішення суду знайти не важко. Молодець? Так. Решта - звіздьож на користь бідних... З Йущенківською владою я судився через порушення моіх конституційних прав.
Виникло 2 запитання: 1. Ви насправді вірите в справделивість і незаангажованість українських судів? 2. Ваші конституційні права перестали порушувати з приходом до влади Януковичів?
1. Вірити чи не вірити справа особисто кожного. Знаючи наш менталітет не важко знайти продажного суддю, який за хабарь визнае комунізм злочинною ідеологіею. В решті решт можна подати в будь-який міжнародний суд. Але це варто зробити, аби назавжди вирішити це питання і ніколи до нього більше не повертатись. Читаючи наш форум можна начерпати хмару доказів. То в чому тоді проблема? 2. Так. Моі права поки що ніхто не порушуэ. Принаймі я завжди добиваюсь іх дотримання.
Дійсно...хіба ж савєцький режим злочинний? Подумаєш,зруйнували кількасот церков,знищили парумільйонів людей. Хіба це злочин? Идеология октябрьской революции Відомий письменник Корнєй Чуковський з умілєнієм згадував ці доленосні роки:
Запитання: Відповідь: Так я ж особисто вас питав. Не хочете відповідати - так і скажіть. Бо від цього я себе відчув на брифінгу українського нардепа
А Ваше питання безглузде. По-перше я не знаю і трьох суддів, аби робити висновки про всіх. Але знаючи цих трьох можу зробити припущення, що більшість наших суддів чесні. Але всім відомий колядник Зварич, що дае змогу засумніватись в чесності судів. Так що із вірою, то не до мене. 'В наше время никому верить нельзя. Даже себе. " (с)