Відновлення історичної справедливості

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 3 січ 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: "Восстановление историческая справедливости"

Чому Ви Кеп всюди за мною слідкуєте?:D
    Ви все хочете з мене прикольнутися, подратувати Вам чомусь здається що маєте на це моральне право? А самі майже не пишете на українській мові. Але визнаю ви в Психові:) краще володієте мовою, та дякую якщо будете мене ловити на граматичних помилках. Хоч яка користь буде з Вас.:)
    Хоч раз Ви відкрили гілку, відстояли свою думку? Ні. Тільки підгавкувати здібні?
    Якого біса Ви знущаєтесь над такими як я? Хто Ви що б судити про патріотизм? Ніхто!:ireful1:

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Данило, расслабтесь, вдохните в свои воинственние легкие побольше воздуха, подержитесь за весло... Полегшало? :)
    А теперь слушайте: сдались Вы мне 100 лет, чтоб я за Вами следил. Если честно, то просто от безделия и хорошего настроения решил Вас подколоть. Вот так :)

3. Ivan

Ivan Well-Known Member

Ну, особисто я про бєздєліє і хорошеє настроєніє давно вже все зрозумів... Саната-Барбара, панімаєш... :D :D :D

4. Капітан

Капітан Well-Known Member

Опять эти намеки? Зачем?

5. Ivan

Ivan Well-Known Member

Чорнобильцю, у мене немає слів. Такий примітивізм навіть не потребує, здається, коментарів... Можу лиш повторити діагноз: ти таки невіглас, русскій (не генетично чи етнічно, як тобі б хотілося, а саме ментально) і полум"яний віртуальний поборник тобою ж надуманих кровожерних "националистических" бабаїв. Дєдушка Фрейд, ау-у-у-у!!!! :D :D :D

Вперше чую, шо бєз разніци. Логіка кульгає вже навіть не на обидві ноги, а починаючи з тазобєдрєнних суставів... Хто, цікаво, проводить (чи проводив колись?) цілеспрямовану політику розбудови етнічної нації? Прізвища, будь-ласка! Знову дєдушка Фрейд клавіатуру з рук рве - ну д-у-у-уже ти йому сподобався... :D :D :D

І знову глюки... Є така державна політика? Серйозно? І в офіційних документах вона якось фіксується? Це з серії фантомних болей типу насильницкої українізації в Криму. Нема того й близька, а єслі? Психологи це називають"фєномєн опєрєжающєго отраженія". ;)

Я вже не ловитимуся, братику, на ці твої "інтелектуальні" прийоми... Давав-давав визначення на гілці про Хмельницького, аж поки не зловив себе на думці, що роблю. це сам-один і для себе ж. А мої всі питання так і провисли - опонєнт потерял інтєрєс к діскусії...;) Зате я дізнався багато нового про семантику смайликів "Львівського форуму" :D :D :D Мабуть завершу цей спіч таки твоїми ж словами: "всі ваші думки починаються, але не закінчуються логічно". І тут знову рве клавіатуру дєдушка Фрейд - йому справді є про що з тобою поговорити. У вас з ним набагато більше спільного, як на мене... :p

6. Ivan

Ivan Well-Known Member

...бєздєліє і хорошеє настроєніє... на роботу аж 9-го... :D :D :D

7. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Згоден.
    Про відновлення історичної справедливості починають говорити коли комусь хочуть пригадати старі гріхи, виставити рахунки за існуючі, чи не існуючі прегрешенія, коли когось хочуть потіснити із займаних позицій. Одним словом, це чисто прийом пропагандистської/психологічної війни і не більше того.

8. Ivan

Ivan Well-Known Member

Не згоден. І прийом теж, звичайно. Але є й реальний суспільний зміст у цього поняття. Причому, об"єктивний. Поняття пагатозначне і багатоаспектне - у цьому вся фішка. Але не фантомне.

9. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

[/QUOTE]

респект!!!

10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

:D :D :D
    Даже первый вопрос был элементарный. Отдам должное - ушел от ответа. Отмечу некоторую вежливость, хоть кацапом не назвал. :) :) И остальные ответы понравились не меньше.

Так отмечу.
    1. На первое. Ссылка на Фрейда :D
    2. Тазобедренные суставы.:D
    3. Третий. Психология "опережающего отражения" :D
    4. Опять Фрейд. Хотя хотел понять вашу теорию "политической" нации. Звучит красиво, может и смысл есть. Но Фрейд видно больше нравится. :D :D

Удачи небратику ! :D Если на все мои вопросы и мысли только отсыл к Фрейду и тазобедренным суставам говорить мне с тобой не о чем. Так слов много, а за ними ни одного законченного определения и логической мысли. Всегда имел проблемы с лириками. Слов навешают много, а смысла нет.

11. Salata

Salata Well-Known Member

"Прогуглив" слегка "розбудови етнічної нації", натолкнулась на много интересного. Волшебное словосочетание, ежели интересно о степени кровожерливости наших уважаемых националистов:

"ДЕМОКРАТІЯ

ДЕМОКРАТІЯ – влада народу
    ...

Тут для нас зараз очевидна проблема в тому, що проста електоральна більшість в Україні не є також більшістю свідомих українців (хоч у значенні етнічної, хоч політичної нації) та відповідальних громадян, до того ж політичний та культурний спадок дуже забруднений візантійщиною.

Category: Словник
    Article Discussion Edit History"

http://maidan.org.ua/wiki/index.php/ДЕМОКРАТІЯ

и еще:

"Передвиборна програма кандидата на пост Президента України, Козак ...
    Тільки особистість, яка відносить себе до титульної нації може працювати на благо ... українських національних принципів розбудови державності і друге, ...
    www.cvk.gov.ua/pls/vp2004/ WP009?PT021F01=66&PT001F01=500 - 2k -"

12. Чернобылец

Кстати, про Пятую колонну. Неоднократно этот термин использовался Ющенко в бытность Президентом. Пока он не понял, что начинает терять рейтинг на этом. А до выборов в ВР, частенько повторял. А это не Жирик. Вот одна из ссылок. Это как бы означает принятие этого термина в качестве официального. :)

"У нас есть свое национальное государство. Хватит ездить за советами...У нас это стало предметом спекуляций пятой колонны", - сказал Виктор Ющенко.

http://www.korrespondent.net/main/146893

Ющенко рассказал о спекуляциях пятой колонны

13. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Помню такое. За одно это уже нужно лишать президентского поста! Ну я так считаю.....

14. Полковник

Полковник миється в бані

Несколько раз уже спрашивал, а ответа так и нет.
    Откуда есть пошла фраза "пятая колонна????"
    Притом, знал ведь раньше..., а теперь забыл и вспомнить не могу...:confused:

15. Чернобылец

Термин "пятая колонна" пришел из времен гражданской войны в Испании 1936-39 годов , когда генерал Франко заявил перед штурмом Мадрида, что его армия войдет в город четырьмя колоннами при поддержке пятой колонны внутри города, состоящей из его сторонников и переметнувшихся на его сторону бывших республиканцев . Так что пятая колонна с тех пор означает тусовку предателей и сторонников неприятеля.

• Подобається Подобається x 1
  16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

До ПЯТИ ?

17. Полковник

Полковник миється в бані

Семён Семёнович (про себя)!!!!!:)
    Спасибо, Чернобылец!
    Теперь, думаю, правильно, наверное, что спросил. Вот, и Иван, и Мих, и Данило узнают.
    Правда, эдОрово получилось????;)

18. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Вы не поняли смысл слова "считаю" в данном контексте? Подучите лексические значения слов русского языка, а считать до пяти мы с Вами поучимся потом.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

П'ята колона
    П'ята колона, у широкому значенні - диверсанти, саботажники і внутрішні вороги.

П'ята колона, в вузькому значенні - найменування агентури генерала Франко, що діяла в Іспанській республіці під час Национально-революционной війни 1936-1939 років.

Термін «п'ята колона» належить іспанському генералу Е. Мола, який командував контрреволюційною армією. Ведучи наступ на Мадрид, він, в жовтні 1936 року, передав по радіо звернення в якому заявив, що, крім наявних у його розпорядженні чотирьох армійських колон, він має ще п'яту колону в самому Мадриді, яка в вирішальний момент вдарить з тилу. «П'ята колона» сіяла паніку, займалася саботажем, шпигунством і диверсіями. Під час 2-ї світовий війни 1939-45 «п'ятої колоною» називали нацистську агентуру у різних країнах, яка допомогала захопленню цих країн військами нацистів.

Колабораціонізм - це ж саме значення.

20. Монархист

Монархист Well-Known Member

А можно вопрос это где украинские школы закрывали? К примеру в Одессе до второй мировой войны русских школ было единицы, в основном украинские (с учётом что город русскоязычный). А в Российской Империи также украинские школы не закрывали так как в плоть до начало 18 века были только польские, которые и переделали на русские. :p

а де твій аватар? :)