Відновивши Справедливість, Можна Повернути Довіру.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SkyLine, 24 лип 2010.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Повністю із Вами згідна. Виникає питання, чому виходить навпаки? Чому євроструктури надали іншим країнам Східної Європи окрім грошей ще й технології розвитку і контролювали виконання правил дуже суворо. Чому ми опинились у цьому плані за бортом?
    Ось стаття із УП, де наведені висловлювання видатних європейців про Україну:
    http://www.pravda.com.ua/columns/2010/07/21/5231133/

2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та щож тут неясного, Ома? Все лежить на поверхні, але ми не бачимо, тому, що ми самі частина цієї поверхні.
    Скажу таке, як на мене. На місці Європи, не можна мати повноформатні справи з країною, навіть з її населенням, половина якого проголосувала за те, щоб їх вів упірьод (а до якого "пірьод", до речі???) чілавєк за плечими якого дві відсидки?
    Зрозумійте мене,- я такий же, як і Ви громадянин, але мені, мабуть, трішечки більше повезло: я забагацько разів у різні роки був на Заході і від Британського парламенту зсередени, до фабрик, шахт, заводів, кабаків, виставок, приватних помешкань побував, як я зрозумів, у зовсім іншому, абсолютно несхожому на наш, світі. Той світ, наприклад, на рівні платників податків навіть не має бажання хоч одну хвилину в місяць медитувати собі, що прямо поряд існує такий сарай... Просто за них там про таке думає справня еліта.
    Для чого цей перелік місць де я був? А щоби Ви, Омо, зрозуміли краще мій висновок щодо можливостей перебування України в європейському просторі.
    Так от, я їх бєс-прє-дєль-но розумію,- я підтримую Європу повністю,- таку прокримінальну країну, її громадян треба, як кажуть, мати на увазі.
    Грабовський написав про Марокко? Ми нижчого, як не прикро мені це говорити, рівня.
    Що зараз робить Європа. А вона вирішила все дуже просто і правильно - так, вибрали,... ну, що вибрали то і їжте, аби все спокійно, а в Україні все спокійно, так якого чорта ми будемо зараз з ними нянчитись... демократія спрацювала ж... а це найголовне...
    Так шо по опрєдєлєнію будемо ми вовтузитися ще довго в своєму гівні бо це ж, здається, наша історіческая срєда обітанію:)

Зразу після Майдану Європа рішуче хотіла з нами мати справу, але як часто бува в історії,- всього одна, підкреслюю - одна людина завалила нанівець справу мільйонів і мільйонів українців на протязі останніх десятирічь. І допоки його не проклянуть діла й далі не буде.

• Подобається Подобається x 2
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Всё верно, но надо чуть, чуть больше чем просто проклянуть и выбрать другого, надо сделать выводы и не допускать впредь. Поставил "кума" или ..., сразу все СМИ на ушах. А не молчать, как это было.
    По принципу: Сукин сын, но он наш. Вот наш и нагадил, по полной.
    А время этих (50 и ...% голосовавших) пройдёт и они уже и сами понимают, что к чему. Ну, а кто не понимает, уже поздно лечить... -метастазы.

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Добре. Перефразую питання. Невже ми такі єдині кримінальні, що нас просто мали на увазі? Росію не беремо до уваги. Якщо так, то напрошується висновок про невдалий нарід.

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Все одно про Росію в порівняльному варіанті я скажу таке. У нас з Росією для Заходу надзвичайно різні формати. Ми різновеликі. Одні енергоносії у росіян чого варті. Та й взагалі Росія там вважається канонічно тисячолітньою державою зі всіма наслідками, а ми поки що для Заходу, на жаль,- "малолєтнє нєдаразумєніє" і останні п'ять років Україна вперто, методично показувала всьому світові, що така вона і є. Могли оці вибори після ющінківського політбандюковського п'ятирічного раздраю щось поправити. Не сталося.
    Росії Захід навіть Чечню пробачає... про що ще можна говорити...

Та не буває невдалих народів. Бувають невдалі керманичі. Не буду приводити приклад, бо й так ясно на кого знову і знову в мене яду танкер, та й бджоли мене загризуть.

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Европа будет всегда приоритетить СВОИ интересы.
    И ожидать обратного..., великая глупость.
    Ничего нового.

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну, во-первых, обратившись к понятию проклятия я конечно же имел ввиду светскую его сторону и только. А она многосложна.
    По СМИ. Политика, а ее ввел в действие еще Ющенко, очень проста - "акулы" пера и эфира могут писать и говорить абсолютно все (это называется кажись "свобода слова"), но никто их за это не будет не только мордобоить до смерти, или там голову отрывать, но даже вообще ниче... Понимаете? Это очень хорошее ноу-хау изобрели у Юща, на фига убивать, только шума валом.
    Все равно на любую публикацию властям ровным счетом начхать, а все по той же причине - нет механизма спроса гражданского общества за действия властей потому, что само гражданское общество в Украине в зачаточном состоянии...

• Подобається Подобається x 3
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Добре, а за часів Кравчука?

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

В мене на це давно є відповідь.

Кравчук легалізував, вивів з підпілля кримінал і дав їм можливість взяти за копійки першу, ще досить дрібну й середню державну власність.
    Кучма дав криміналу можливість взяти під своє крило вже заводи-пароходи, а, найголовне, він його привів до влади.
    Про Юща все і так ясно.

При Кравчуку були перші дні Незалежності, з огляду на цю "зеленість" світ і дивився на нас цілком нормально. До речі, знаєш, що в перші ж дні Незалежності США запропонували, а Україна погодилась створити при ВР "Українсько-Американську дорадчу раду", орган, де американці хотіли допомогти нашим сільповським депутатам хоч для початку мати уяву, як створювати закони, механізми створювання. Одним словом те, що вже в них працювало 200 років. Не знаю з яких міркувань, але цієї ради вистачило на рік, чи два...
    Отакіє наши пірагі

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Що завадило криміналу прийти до влади у Східній Європі? Люстрація? Чому вони чітко дотримувалися правил, висунутих Європою, а ми скотилися у кріміналітет?

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, що найперше, ментальність народу. До речі, яка до цих пір не міняється. І підкормлюється брехнею з Раші.
    Результати останніх виборів свідчать про це дуже ясно.
    Головний результат цього, що ми не мали своїх Валенси чи Гавела, які зламали б хребет комуно-мафії.
    Може б ми їх не мали взагалі, навіть при нормальному голосуванні, але я більш ніж впевнений, що якби першим президентом був, скажімо Чорновіл,
    теперішнього стану речей не було б.

• Подобається Подобається x 4
  12. Мікі

Мікі Well-Known Member

А тому ж, чому цього не сталося в Балтії,- вони були відірвані від Європи всього якихось 45 років, на відміну від України, яка була під вічно скорумпованою, "воровской" Московщиною всі 345 років. Це мало надзвичайно велике значення, інакше чим можна пояснити те, що зразу ж і у нас і в Росіі найвище партійне та управлінське керівництво почало зростатися з криміналом. І зрослись. Що і маємо зараз.
    А що вже говорити про піпл, його ментальність? То я вабше мовчу, як риба об льод...

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це не протиріччя?
    І вічне питання "Що робити?"

• Подобається Подобається x 1
  14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Информация с пресс-конференции в Донецке, октябрь 2001 года: "Это не секрет, что каждый четвертый житель, проживающий на Донецкой земле, - ранее судимый" - сказал на пресс-конференции начальник УМВД Украины в Донецкой области Владимир Малышев, подчеркивая, что по криминогенной обстановке Донбасс –«достаточно сложный регион». Малышев напомнил, что так сложилось, что «в конце 40-х годов сюда направлялись на восстановление шахт люди, которые имели уголовное прошлое». Они здесь осели, и поэтому «в какой-то мере тоже дестабилизируют обстановку», - констатировал Малышев».

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Надо будет об этом парням рассказать, а то... и понятия не имеют.

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Вот и сидят ...(сказано выше)

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

Вот и я им... выходите... капитализм на дворе, а они... Пшелты, иди от сюда, мы тебе скажем когда он на дворе будет.

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

Не..., теперь точно не выйдут.

а де твій аватар? :)