Я доросла людина, у мене є робота, дівчина і плани на майбутнє. Ви сильно помиляєтеся, якщо вважаєте, що я так відверто ризикував би щоб відкосити від армії. Хоча спокуса велика А ваша необгрунтована злість з приводу поста про яника лише показує, вашу сильну любов до лідера світлосиніх, вашу нестриманість в судженнях, образливість, і суб'єктивність. Чому ж вас армія цьому не навчила? А, точно, вона ж вчить не думати, а виконувати... До речі, я не місцевий і не знаю, що таке "пся крев". Я ніскільки не сумніваюсь, що це було підтвердження вашої вискоморальності та культурності, але (якщо можна) я хотів би почути що воно таке. Дякую. По факту. Я чув що якщо ти збираєшся переїжджати в іншу країну, то в військоматі можна отримати квиток на руки. Але я точно про це не знаю. Комусь відома детальніша інформація?
Ну Вас не интересует и ладно ,писали,что не будете отвечать-не отвечайте, что вы возмущаетесь. Мне понятно, что вы хотите откосить и от этого мнения не отступитесь, лично Вас я не собиралась переубеждать! Но увидев эту тему сюда зайдет еще сто человек, которые сомневаются идти или нет и если нет, то каким способом и стоит ли в это ввязываться, и если хотя бы одного из 100 мой пост переубедит, я буду рада! Тут можно пол темы в офтоп...но это диалог, как обычно с согласными и несогласными... А говорить что мой пост это много офтопа...не утруждайтесь...на то есть модераторы и если они его таковым посчитают, то перенесут! Зайдя в любую тему вы заметите что иногда от нее отклоняются, есть такое...беседа ,иногда, развивается так, что одна тема, плавно перетекает в другую и сложно резко открывать новую или искать подходящую и модераторы на свое усмотрение что-то убирают в офтоп, что-то оставляют... И я читала всю темы ,не вам говорить о культуре и грамотности! И тем более об Этике, ваш ответ уже неэтичен!
оце і є не культурність. а я буду радий, що побачать моє оголошення про продаж компа. мені його теж вішати тут, щоб всі бачили? а в кожному місті грабують. але це не означає, що так треба робити. чи не так? а міліція і суд когось саджають, а когось відпускають, але це не означає, що всі злочинці сидять, а в тюрмах нема невинних. чи не так? я бачу у вас відсутні елементарні поняття про офтоп. погугліть, може зрозумієте. Моя відповідь була не етичною, бо я відповідав на неетичний допис.
нЕчего утрировать...и вы обещали не отвечать на офтоп, а все никак не успокоитесь... Повторюсь ...вы утрируете... Слушайте, вам бы драмы писать... Значит плохо видите ,все у меня присутствует и понятие и все остальное, не делайте ошибочных выводов, а то найду вас и отправлю в армию... Я вам отвечу вашей же цитатой..."а в кожному місті грабують. але це не означає, що так треба робити. чи не так?" если вам мой ответ показался неэтичным,зачем мне уподобляться...
Ви щось наплутали (або я плутаю і в Україні все змінилося). Якщо оформляєте виїзд з України на постійне проживання за кордон, то військовий квиток не отримуєте, а здаєте у військкоматі, квиток ж-бо у Вас яко резервіста на руках має бути. А здаєте його, бо при виїзді за кордон знімаєтесь з обліку військовозобов'язаних резервістів.
ну це не принципово, здаю чи забираю. факт в тому, що знімаюся з обліку. то так можна? тобто в нас є таке?
Принаймні так було за моїх часів - зрештою, за логікою речей Ви не можете бути резервістом в Україні і водночас постійно проживати за її межами.
а киньтеся посиланням на закон, де написано, за яких обставин в армію не беруть? і ще таке питання: чоловік поступає в аспірантуру, але наказ про зарахування - в листопаді, а з’явитися у воєнкомат треба раніше. що в такому випадку роблять? невже комусь платить треба буде?
З А К О Н У К Р А Ї Н И Про військовий обов'язок і військову службу ст 17,18 Просто взяти і не з"явитись. Не бійтесь, ні розшукувати, ні з міліцією до Вас не прийдуть. А навіть якщо і прийдуть, то нічого Вам не зроблять. Полякають хіба що...
я вже знайшла: http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=2&nreg=2232-12 тут писали, що треба мати 2 і більше дитини? здається, достатньо 1 дитини до 3-х років.
Угу, нічого не зроблять Мого знайомого вже чуть в трусах з хати не витягували, а ви кажете) ---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ---------- Думаєте встигнете до осені? Сумніваюсь
а з виїздом за кордон проблем не буде? чи штрафів якихось? ну потім же ж він з’явиться у військоммат, щоб показати бумажку, що він вчиться і має право на відстрочку? дякую за відповідь. ---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ---------- нє, але коли дружина вагітна - то відстрочка, а потім дитина до трьох років - і все, від армії відкошено назавжди)) ---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ---------- та можна просто не проживати за місцем прописки, та й все
Хто витягав? Воєнкоматовські? Не вірю... Витягли? І що? Законодавство України настільки недосконале, що якщо навмисне не дражнити гусей, то можна довго і щасливо косити не виходячи із дому... ---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ---------- Питання стоїть у декілька місяців? То проблем не буде. Можна проживати за місцем прописки, але довідку про це у військомат не носити і об"яву в Кузнєцовськовський вісник не давати.
У меня сын месяц назад вернулся со срочной службы. Приятно посмотреть - крепкий, загорелый (а на севере, в Вологде служил). Учиться желание появилось, а ведь раздолбай был, техникум прогуливал, а теперь - в институт хочу! Мозги армия вставляет. Мой через неделю после дембеля на работу устроился. Я пытался подсказать, возможности и связи есть, но хрен - Я САМ! Да и с Богом. Может и хорошо. Кста, о дедовщине. Ни разу не заикнулся. Или гордый слишком, или призыв хороший был, питерские, псковские, местные, да маленько кавказцев, которые, когда их не толпа, даже ведут себя адекватно.