Чув. І що? Були там? Чули розповіді? спілкувалися з військовими? Армія - 2 роки (клас) флот (там складніше - 3 роки, було) а землекопів і в Китаї не бракує. Відчуття плеча та локтя??? Хм. Дехто в житті ще не через таке проходить. Як казали мудрі люди - кожному своє. П.С. Ті зірочки мені до сих пір ні про що не говорять... ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ---------- Для вас цікаво, чи важливо? Якщо вам важлива моя відповідь - не йдіть, поки не буде хоч трішки професійна армія, якщо просто цікаво - спитайтеся тих, хто вчора звідти...
ой, та десь 1.83 -1.84 А з якою метою цікавитесь? ---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ---------- Так, Ваша думка мені цікава, але я вважаю вона хибна! Зараз в армію не беруть кого попало, тепер навіть вимоги ставлять! Деяких моїх знайомих, комісували, бо там шось трохи не так було! Що Ви розумієте під проф.армією, на Вашу думку, я вам потім свою висловлю!
Просітся в президентський полк. Хоча мені здається туди беруть при зрості 1.85. Але, якщо виструнчитись, то той см дотягнете.
Знаю там дуже зі стройовою ганяють, чи у Вас є плен по ліквідації Я.? Я б радше в погранци просився, думаєте варто?
Serhiy Допустимо Ви "відмазались", а тут Вас взяли і провірили, документи про хворобу, обман виліз! Тоді Вам світить розлучитись з досить пристойною сумою, або як голосить ст. 409 " тоді Ви мабуть захочите служити, нє? ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ---------- Мабуть так буде звучати наступний пост VasMT! Мої знайомі, нормально все мали і стрільби і прижки з парашутом, походи на 90 км. нічого ніхто не нарікав!
Просітся. Раніше погранвійська були в складі КДБ. Зараз окремий департамент. Але набір через військкомати. Мого знайомого сина призвали до ПВ. Відслужив і лишився на контрактну. Задоволений.
Ніхто Вас із строкової служби на сесію не відпустить. З контрактної перші 11 місяців теж. А далі як домовитесь з начальником. На зарплату контрактника вивчитись в універі важко. Точніше неможливо. Але... Якщо потрапити служити на перехід, або ще якийсь тунель між ними і нами то... Про свого колегу я не говорив, але батько його хвалився
Шкода, що за ті сесії платити прийдеться... по іншому не вийде. Попасти би на Краківець, нічого би так було))
Задурно туди не потрапляють... Раджу Вам вчитись. З вищою освітою і строкова менше (9 місяців), і відношення до солдата краще і можна вибрати непогане місце служби. Наприклад на контрактну не через військкомат влаштовуватись, а напряму. Через департамент, або безпосередньо через структурний підрозділ. Розумні (читай освічені) люди зараз потрібні. Почитайте на сайті пограндепартаменту. При всіх рівних умовах з вишкою тепле місце знайти легше (читай дешевше). Так само можна пригрітись і у МВС, у департаменті виконання покарань тощо.
Поки будете вчитись - не треба. А якщо підете на заочну, знайте: в армію призивають одного з семи призивників. Тому попасти в цей список не так вже й легко, а не попасти - не так вже й важко.
Служив. Тому скажу: ДОЛОЙ ВСІ АРМІЇ СВІТУ. До єдиної. Треба залишити лише одну армію на Землі - космічну міжнародну. Для захисту Землі від метеоритів та злих інопланетян. Хоча відмазувати від армії власних синів не збираюсь. Бо є закон, який треба виконувати.
[/COLOR] С высшим мне кажется вообще прекрасно, у меня муж получил первое высшее образование, и пошел служить, отмазаться при желании можно было, но он не стал, и остался доволен, вернулся из армии и пошел получать второе высшее, к 25 годам он у меня был с двумя вышками и с армией, жизнью доволен армией тоже...и не бегает, денюшки не носит, не упрашивает помочь и под больного не косит. А то некоторые в других ветках про законы кричат, за неньку ридну попу рвут, а как в армию так нееет...не пойду... А жизненный опыт есть и будет в армии даже за 9 месяцев, и дисциплине научатся, и несправедливость увидят ,ее то в жизни будет еще ой-ой...и вести себя многие научатся и поверьте смелости и уверенности в себе наберутся, некоторые пуговицы там пришивать научились ,кто-то понял для себя что есть люди, которые в его жизни намного больше значат, чем он думал (разлука, расстояние)... да и физическая подготовка...а то посмотришь ребята-3 курс а у него пузо до колен, не то что родину, а ни жену, ни детей, ни мать в случае необходимости не защитит! Я считаю идти надо! И не слушайте Вы людей которые прячутся за фразы...там только время потеряю, что я там не видел... Ясно из своего опыта сказать не могу, но училась на технической специальности, в группах в основном мальчики, многие после института пошли в армию и сейчас никто из них не жалеет, получают второе образование кто экономику, кто юридическое...работают, все хорошо!
В першому пості даної теми я писав, що це гілка для обговорення способу відкосу. Також я писав, що на офтоп не буду відповідати. Якщо вам не зрозумілі навіть такі прості речі, ваша думка з приводу армії мене зовсім не цікавить. ---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ---------- Шановне панство! Ну що ж за свинство? Ну невже вам не доходить, що якшо на форумі є тема, "як працює велосипед", то писати в ній про те, нашо існує велосипед - не етично, не культурно, не грамотно і просто не красиво в решті-решт! Все таки, Львів - культурна столиця, давайте ж і в інтернеті будемо культурними!