О. Якраз біля мене є плакат Яника. Я думав взяти лампочку, зняти цоколь, заповнити фарбою і бомбонути його. Я не думаю, шо за таке можуть посадить, а от штраф має бути. Поєднав би приємне з корисним. Але, чи допомогло б це з армією? І чи не відрахували б мене з універу після цього?
Знав би, що Ви, юначе, такий довбанутий, порадив би Вам щось таке, щоби Ви вже не відкрутились і від морфлоту... :n: Тим більше маючи знайомих у Львівському облвійськкоматі я би зміг домовитись... Встидно...
А якщо серйозно, розпитуйте у VasMT! Він тут самий компетентний, хоча є ще один Полковник, але він вроді хохлам не помагає.... пробуйте! Попытайте удачу!
Шкода, що я вже порадив... З Вас, пане захисник вільної України, 250 баксів. Мені можете не давати. У Вас не візьму. Бридко. Або спаліть, або дайте на церкву... Templar! це я не Вам. Це отому косарю...
Як камінь з душі після цього.... ---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ---------- невдалий очевидно!
Кстатє, о Юльке... Можна піти в депутати по якомусь сільському округу, їм здається відстрочку надають. У партій з кадрами напряжонка.
Я знаю, якщо в медкомісії знаходять проблему зі здоров'ям і бракують, то потім направляють в обласну і там ще раз треба проходить. Але це не всі хвороби. Хто знає, з якими хворобами переобстеження не потрібне?
Не можу, бережу його і свої нерви в мене він в ігнорі... Нехай краївку копає, Вай-фай антену і відкритий доступ до нету