НП їздить. Від нас у Крим доставка по часу стандартна - 1-2 дні. Ціна - краще порахувати на сайті в залежності від вантажу. Але коефіціент розрахунку більший, ніж до інших областей
Тобто, якщо продавець з Сiмфi, товар менi прийде? Це гуд, бо дуже треба дещо замовити, а думала, що це тепер неможливо.
Добре, що взагалі туди їздять. А скоро будуть ще в Молдову і Грузію возити http://www.proreklamu.com/news/news...troit-seti-otdelenij-v-moldavii-i-gruzii.html
І увагу модератора ще було би добре звернути на цього фаната LifeNews ---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- А про тарифи Ви яку-небудь інформацію зустрічали? Питання на часі
Тоді може і третю треба відкрити - раптом хтось тільки з третього разу... ---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ---------- Про це я нічого не знаю. Випадково не бачила, а спеціально не шукала.
Побачила щойно на фейсбуці таку інфу: НП оголошує про створення вакансій для переселенців по всій Україні. У зображенні, що нижче, детальна інфографіка з описом цих вакансій та розподіл по містах. Думаю, треба далі поширити. Комусь точно в нагоді стане!
Можливо мені стане. Дякую. Маю двох мам-біженок з дітьми. Одна з Криму, друга з Луганську, ще невлаштовані.
Чому Нова пошта створює інфографіку мовою окупанта? Бачу, тут багато її рекламних агентів зібралося, то поясніть А потім про Снєжку поговоримо
Щось мені ця картинка не дуже правдивою здається. По-перше, не має на оф. сайті такої. По-друге, російська, Скільки бачила їх реклами чи ще якихось штучок - завжди українською було. По-третє, де хоч якийсь телефон, контактні дані? Зазвичай, в оголошеннях про вакансії пишуть, що звертатися туди-то