Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. iralvivkvity

iralvivkvity Active Member

ви теж не можете гарантувати що через УК буде дешевше. Я ж писала Вам, якщо маєте досвід і конкретні дані, давайте зустрінемось і мені все розкажете. Я можу навіть вас на збори запросити і проллєте світло на наші питання.

2. Pepakiller

Pepakiller Member

Запросіть :)

3. Pepakiller

Pepakiller Member

А то я ніразі не чув ні за збори ні за шось подібне

4. neolviv

neolviv Member

Суть навіть не в ціні домофону, а в тому що не дали людям право вибору. Підсунули з документами на оформлення платіжку на домофон, от багато і пооплачували. А поставили самий дешевий домофон, навіть без відеокамери і ще й за таку ціну. І на питання чому так, п.Богдан футболить в офіс, а ті в свою чергу скеровують назад. Якби у них була конкретна відповідь, то вже давно б дали, а так що скажуть - ми вас кинули бо ви лохи, тому і футболять один до одного... Договір на домофон ж ніхто не підписував...

5. iralvivkvity

приходьте! будемо раді! у вівторок на 19 год біля будинку.

6. Pepakiller

Pepakiller Member

постараюся прийти. Дякую

7. iralvivkvity

ми і Богдана запрошуємо неодноразово і на цей раз просимо, але знов не гарантує що буде.

• Подобається Подобається x 1
  8. Hedera

Hedera Well-Known Member

В любому випадку нічого не буде точно ясно поки не буде весь комплекс добудований. Я можу помилятись, але до того часу це буде дуже важко зробити.

9. Gorka

Gorka Active Member

хіба обовязково має бути домофон?
    викиньте його і всім буде добре

10. iralvivkvity

не буде ясно, але нам з 1 чи 2 будинку треба жити якось до того часу.

11. iralvivkvity

по-перше, дехто вже оплатив, а по-друге будинок ще не зданий і не знаходиться в когось на балансі, тому ніхто не має права нічого робити з будинком. В нашій черзі вже дехто балкон засклив і одна квартира кондиціонер ставить, відповідно їм це загрожує штрафом від забудовника.

12. Pepakiller

Pepakiller Member

Топто не задний :)? Там люди вже живуть :). це хто такі тоді у не зданому будинку.

Ну знови вернулися всі з того з чого почалося. Пропонуйте шось конкретне а не треба, не треба домофон, платити, не платити за домофон - Ромашка.
    Давайте все по порядку видкиньте все не задоволення, Напишить шось посуті. Ми бачемо таку організацію відноси, бла-бла-бла.
    Тоді це дискусія а так це все СПАМ. коли кожен висловить думку яке в нього бачення тоді і буде результат, а не задоволення писати то можна так і до Садового із мусором дойти і казати шо він у всьому винуватий

Останнє редагування: 26 тра 2017
    • Подобається Подобається x 2
  13. iralvivkvity

БУДИНОК НЕ ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ!!! він знаходиться на балансі в забудовника.Живуть люди, в яких нема виходу. Будинок рахується зданим, якщо видали документи всім власникамі,виконані роботи по прибудинковій території і підведені всі комунікації. Тоді його передають на баланс або УК або ОСББ. А ці роботи можуть затягнутися і на 3 роки.
    Я ж кажу, прийдіть і послухайте що в нас твориться

Останнє редагування: 26 тра 2017
  14. neolviv

neolviv Member

Якраз суть управлінської компанії в зароблянні грошей, а ми є засобом для досягнення цієї цілі. Їм по суті фіолетово на якість і ціну послуги, основна ціль - отримання прибутку. І мешкаці при УК не зможуть собі обирати того чи іншого надавача послуг, а лише того, що їм пропонує УК і по своїй ціні.
    В ОСББ ж діяльність некомерційна, і всі мешканці на загальних зборах вирішують питання питання тарифів, послуг, їх вартості.
    Тобто, апріорі, ціна в УК не може бути нижча.
    І ще, щоб потім відмовитись від УК треба згоди 75 відсотків мешканців.
    А також не поганий варіант, коли новостворене ОСББ може найняти в управління УК, тоді хоч можна було б простіше розірвати договір при невиконанні УК своїх обов"язків.
    Так, що вирішуйте, що краще.

15. Pepakiller

Pepakiller Member

Я вже вам виклав свій варіант ОСББ+Управлінська компанія. Це для мене прийнятний варіант.

• Подобається Подобається x 2
  16. neolviv

neolviv Member

Ну я ж не проти :)

17. Pepakiller

Pepakiller Member

Вот і перший спілний результат, Дякую :)

18. Pepakiller

Pepakiller Member

Я вас прошу спокійніше. Це ваше особисте усвідомлення здачі а не з юридичної сторони. То шо ше не має комунікаці це не означає шо він не зданий. Він прийнятий в експлуатацію а то що наші Газ служби тянуть резину це вже інше. То шо твориться і так знаю, а прийти і вислуховувати шось про таке не збираюся. Я якшо прийду то мене буде цікавити питання яке бачення організаціє ОСББ чи УК чи гібрид. А так просто говорити про шось інше зараз не цікаво

• Не подобається Не подобається x 1
  19. iralvivkvity

я абсолютно спокійна))) просто ще раз вам кажу: наш будинок не зданий) А по газу таке: сьогодні отримали інформацію,що по нашому будинку тільки вчора подали заявку на гизифікацію.

20. Pepakiller

Pepakiller Member

Шось бачите все добре :) майте терпіння.

Tags:
а де твій аватар? :)