Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Hedera

Hedera Well-Known Member

за кожен будинок має бути відповідальний, а за комплекс взагалому окремий. все це має працювати разом.

2. iralvivkvity

iralvivkvity Active Member

поки ще той комплекс буде - огого! тим хто швидше заселеться, ніж 7 будинок треба якось жити .

3. Pepakiller

Pepakiller Member

А шо вже видали 100% ордерів
    Це називається вертаємося до ЖЕКІв, типу все його і всі знають за шо вони відповідають, а юридино коли прийде якась реальна проблема то всі скажуть то не наше, нема грошей, статутом не перебачено, мешканці не згдіні і мільйон відмозок, і шо далі будемо робити ?
    Тут має бути комлексний підхід так як це не 1 будино із прибудинковою територією а комплекс із майданчиками парковками.
    І таке питання а хто буде оплачувати за комунікації на парковці чи майданчиках? Як це розподілити між 7 ОСББ. одні скажуть там віднас 5 машин і діти там не бавляться, 4 скажуть ок ми згідні, одні взагалі скажуть нам це не цікаво але ставити машини будуть бо мусять десь ставити і якшо не на парковці то по підбудинки і назав в USSR. такшо передтим тре все добре зважити і думати не на разаз а на років 5 в перед. Бо чим більше думок ти гірше їх в 1 звести. Я за управлінську компанію на адекватних умовах.

• Подобається Подобається x 1
  4. Lapulja

Lapulja Well-Known Member

Домофони можна не проплачувати...однак і ключів від під'їзду вам ніхто тоді не дає і не продає...потрапляйте всередину, як можете:попри інших сусідів, по фасаду, балкону:)

5. iralvivkvity

головне щоб нас хоч попередили про ту управлінську компанію. Справа в тому,що вони навряд чи нададуть інформацію по тарифах перед підписанням договорів. Це знову ж моя особиста думка. Цікаво на практиці інших новобудов з управлінськими - чи хтось надавав їм таку інформацію чи ні.

6. iralvivkvity

тут з вами не погоджусь : це є моє майно, мене туди мусять впустити , а як не дадуть ключів,то їх можна в сусіда позичити і зробити самому, просто не буде в квартирі домофону. Але знову ж буде все так,як вирішить більшість.

7. Hedera

Hedera Well-Known Member

Ви мене на правильно зрозуміли. Я з Вами погоджусь. Я про конкретно будинки. Якщо проблема буде в одному будинку (ну не знаю, фасад оновити скажімо), то це має вирішувати будинок і меншканці того будинку....якось так. Звичайно що все що Ви написали вище має вирішуватися загально. Це ясне діло.

8. Pepakiller

Pepakiller Member

На даний момент тут більшість за управлінську компанію :)
    Покишо вас мало хто тут підтримав.

9. Pepakiller

Pepakiller Member

Тоді спийміть це як узагальненя або як підсумок :)

10. Hedera

Hedera Well-Known Member

і я, і я!!! шо значить не дадуть?! а може я не хочу домофону взагалі? альо? це дурня повна.

11. iralvivkvity

так нас тут переписуєть 3 людей. Але і я не проти управлінської, тільки щоб мені надали документи і всі тарифи

12. iralvivkvity

ну декому з нашого будинку так сказали ,що як не заплатите за домофон то ключів не дамо. Але я так думаю ,що це пусті фрази.

13. Hedera

Hedera Well-Known Member

навіть коли буде налагоджено все і всі знатимуть хто за що відповідає Ви реально вірите в те, що не буде когось з тої кількості квартир в будинку хто скаже шо його це не гребе?))) буде як з балконами:rock:

14. Hedera

Hedera Well-Known Member

:yahoo::haha: переможні погрози просто
    нехай спробують:fool:

15. Lapulja

Є група у вайбері (067 78 999 30) , складі якої більше 140 осіб, де обговорюються питання будови досить активно...там же вас зорієнтують по окремим групам 1 та 2 черги...доєднуйтесь, і постійно матимете актуальну інформацію..

16. iralvivkvity

нам при підписанні договору-купівлі на квартиру, всім давали таку-собі пам"ятку, в якій вказано, що забороняється склити балкони, ставити кондиціонери та саталітарки, оскільки це псує фасад. Думаю,що все рівно люди будуть це ставити, просто треба робити збори і вирішувати разом,щоб все було гарно ,а не як циганська дорога. Хоча,знайшлись в нашому будинку і такі, які вже собі поставили кондиціонери, кажуть що їм це Богдан дозволив. Не знаю чи це Богдан чи самовільно, але так є.

17. Hedera

Hedera Well-Known Member

що саме цікаве: батареї забудовник не ставить, а от без домофона будинок здавати ніззя бггг:hi:

18. Hedera

Hedera Well-Known Member

ага, це як зараз люди в будинках після створення нових управлінчик сваряться за дахи і ліфти: одне кричить що він на 5 поверсі чого це має платити за дах, нехай 9й платить, а той що на 2гому не хоче за ліфт платити бо він не їздить (хоча бреше і їздить :haha:.

19. Lapulja

Поцікавтесь у 1 черги, як в нихто все виглядає

20. iralvivkvity

дійсно, хто чим цікавиться, все обговорюється в групі. Долучай
    я і є з 1 черги

Tags:
а де твій аватар? :)