Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. iralvivkvity

iralvivkvity Active Member

ну я ділюсь

2. Hedera

Hedera Well-Known Member

я не кричу;) напевно тому чому і Ви пишете за всіх мешканців одна:dntknw:

3. Hedera

Hedera Well-Known Member

головне, щоб не перестали писати коли все налагодиться, бо люди мають звичку зливати лише погану інфу і свої відгуки, а як все добре то і писати не треба:uanew:;):bye2:

4. iralvivkvity

якщо я вже почала писати,то буду писати все що відбувається : буде все добре,то буду писати що добре, пішли нам на зустріч, щось роблять, а зараз пишу те що відбувається на даний час

5. iralvivkvity

так як вони планують будувати 7 будинків , а не один, то вони мають самі бути зацікавленими,щоб ми писали позитивні відгуки. До цього часу я нічого не писала, бо розумію,що ніде не буває все ідеально, хоч багато чого теж було, але коли людей вважають за дурних - це обурює.

6. Pepakiller

Pepakiller Member

Я так розумію ви за всіх 40% мешканців тут виступаєте. Вас у цьому хтось уповноважува. Чогож вони не пишуть решта 67 квартир?
    Я згідний із тим шо креатор тупить. Вони все роблять не так як всі того очікують. Згідний шо ціна за домофон завищенна, але що дасть вам ці дописи чи шось це змінить , ціна зменшеться, підвали видадуть безкоштовно?
    вас будуть такі варіанти:
    1. Ви лишитися без підвалів так як їх розкуплять поки ви буде схеми розгадувати
    2. Буде замовляти десь домофон і 3-їх службах, думаю ціну вони поставлять нижчу але взагальному ви зекономите десь так 300-400 грн, а часу потратите ше на грн 200. І як результат купа нервів в втрачений час і економія буду не така вже велика

• Подобається Подобається x 1
  7. Hedera

Hedera Well-Known Member

Там вище хтось писав що є електрика та вода. Тоді як вони це підключили якщо у них якісь проблеми з документами (припустимо)? Так, могли виникнути затримки і проблеми при оформленні з іншими службами. Ніхто не хоче чекати, бо вони і так вже затягують, але наважусь таки сказати про давайте тоді почекаємо:dntknw: Ірино, Вам раджу не перенервовуватися. Я теж в тому човні:scratch_one-s_head:і не менше Вас хочу щоб все було добре. Все буде добре!

8. iralvivkvity

мене ніхто не уповноважив, я вирішила написати свою особисту думку. Чому пишу? - тому що домофон - це дурничка, головне якщо ми пропустимо це, почнеться інше : один лічильник на світло для будинку і оплата світла через управлінську компанію, оплата за охорону, за паркомісце ,за утримання будинку - все буде йти через них. Тому і виник кіпіш, бо нам там жити і нам платити комунальні платежі.

9. iralvivkvity

вода підключена, по воді поки питань нема і світло підключене до будинку загалом, нема розводки по квартирах і проекту цієї розводки нема

10. Hedera

Hedera Well-Known Member

в смислі нема? я була в першій черзі в квартирі де вже хтось щось робив, і в 3х інших, там була проводка. чи Ви про щось інше?

11. Pepakiller

Pepakiller Member

Згідний, Але я думаю спочатку тре дочекати тої компанії почитати їх стату, отримати від них тарифи а потім приймати рішення підписувати угоди з ними чи ні. А також не забувайте там ціна анфраструктура на 7 будинків а отрже якшо шось має бути ореме то ми маємо педедбачати шо інші будинки тудиж приєднаються. І так для роздумів а якшо кожен будино створить власне ОСББ як ділити будемо охорону, парковку, територі, прибиральниці, сантехніки, бугалтери і так далі. Це все гроші це все будеть наші кварплати. такшо давайте робити все поступово якшо вас одне шось не подобається це не означає шо загальна тенденьція погана.
    Я особосто цьому забудовнику можу поставити 4 бали з 5 і то 1 бал я знімаю за затримку із здачею. Все решта співпраця із офісом на дорошенка і робочими та прорабом Ігорем я тільки лишився задоволений, Всі адекватні і зівсіма дуже кокретно можна обговорити всі питання

• Подобається Подобається x 1
  12. Pepakiller

Pepakiller Member

А також за Богдана забува сказати, досить адекватний чоловік, всі питання які він може вирішити він вирішив.

13. iralvivkvity

проводку кинули і нормально зробили. Справа в тому, що немає проекту. Щоб підключили світло у вашу квартиру потім, коли будинок буде зданий ,потрібно щоб був проект на розгалуження і заключена угода з кожним мешканцем або осбб або з управлінською компанією. Якщо буде управлінська і немає того проекту, будуть списуватись показники по одному загальному лічильнику. І всі оплати (світло,газ, і все решта) буде йти через кправлінську компанію, яка може собі поставити тарифи на обслуговування, які захоче.

14. iralvivkvity

ну вам пощастило) це добре. Мої недоліки по квартирі не усунули, сама буду усувати. На рахунок всього решта : можна створити осбб на кожен будинок окремо, тому що кожен будинок має чітко окреслену ділянку землі і прибудинкової території(так звана червона лінія). Потім осбб може собі вибрати управлінську компанію. Якщо в них будуть нормальні тарифи ,то можна і їх. Але справа в тому ,що якщо не створити осбб,вони мають право насильно долучти до управлінської компанії і не розказувати свої тарифи.І потім змінити щось буде дуже важко і треба 75% голосів мешканців, що дуже важко назбирати. На рахунок цін - дізнавалися : ціна не буде нижчою, якщо більше будинків. Тобто, є ціна за будинок, додаються будинки до обслуговування - росте з/п і бухгалтера і всіх решта працівників чи то осбб чи то управлінська компанія.

15. iralvivkvity

і я була дуже задоволена спілкуванням і з офісом і з прорабом і з всіма решта, поки не дійшло до таких сиуацій, в яких не питають думки власника, а насаджують свої умови. Їздила в офіс неодноразово, відправляють до Богдана , а Богдан - нічого не заю, то офіс . На збори Богдан не приходить, постійно запрошуємо. Богдан , як майбутній керівник організації яка буде облс.будинок зробив щось щоб організувати навколо себе мешканців?

16. Hedera

Hedera Well-Known Member

ну важко щось сказати. хтось щось міг не так зрозуміти. я поспостерігаю краще поки.

17. iralvivkvity

і ще одне, краще не брати на роботу сантехніка і постійно платити йому з/п. При потребі замовляється майстер, ремонтує що треба і по факту оплатити, ніж постійно платити тому хто майже нічого робити не буде, бо в новому будинку немає що дуже робити

18. Dyka

Dyka Well-Known Member

Якщо буде сім осбб, то 1 черга скаже, що це вже не моя територія, а друга скаже, що це ще не моя. І буде як в нашій державі без ремонту. А по парковці і спорт майданчиках також червоні лінії проходять - де чия частина.

19. iralvivkvity

тут моя хата з краю не пройде! або люди гуртуються і щось вирішують, або всім все рівно і пристають на ті умови,які їм висувають. Третього не дано

20. iralvivkvity

ви не праві! кожен будинок має чітко окреслену територію !!!! (червона лінія наз) земля дорога, нема такого - то нічиє)))) Все чітко окреслено і парковка і майданчик

Tags:
а де твій аватар? :)