Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Kuprovskiy

Kuprovskiy Member

Ключі отримав, квитанцію на домофон не давали

2. Hedera

Hedera Well-Known Member

шось забагато як на домофон... взагалі не розумію для чого його ставити забудовнику.

3. Dyka

Dyka Well-Known Member

160 квартир по 1200грн, а коштує домофон 400 з квартири, от різницю і порахуйте.

4. Hedera

Hedera Well-Known Member

знайома з 1ї черги каже що від всього підключення відмовились окрім домофона, і так, там квитанція на 1200грн

5. iralvivkvity

iralvivkvity Active Member

і ще одне хочу повідомити всім таке: вчора дещо з"ясувалося: купили квартиру в ПАТ "Національний резерв"(Київська фірма), землю в міської ради на цю забудову взяли ТзОВ "Будівельний Альянс плюс"(Львів) , а субпідрядником є Кратор (Тернопіль). Оплата за домофон - на Креатор(чому субпідрядник вирішив сам без згоди мешканців ставити ці домофони? - не ясно) . Оплата за підвали - на Будівельний альянс( яке відношення фірма, яка взяла в оренду землю має до наших підвалів?????) Щось вони такого намутили!!!!! В платіжках на підвали нема ні печатки, ні договору , ні адреси,де знаходиться той підвал і № підвалу - НІЧОГО !!!! А дехто вже і оплатив. То ща що вони оплатили по 15-20 тис грн???? може за комірки в Винниках чи за якусь пивницю в якомусь селі?????

6. iralvivkvity

Це не слюнтяйство, це мої власні гроші, чому я маю їх викидати на вітер???? А ви чому креатор захищаєте??? Ви там купили квартиру? Чи ви свій?

7. iralvivkvity

Бачу,що не там купила квартиру!!!! І не раджу комусь купувати !!! Буду писати де тільки зможу про всі шахрайські схеми креатора!!!!

8. andrsen

andrsen New Member

Маєш багато грошей то запла
    Дуже дякую за корисну інформацію

9. Hedera

Hedera Well-Known Member

шось Ви такий кіпіш підняли. особисто мені на будівництві розказували про домофони і решта, до того ж від цього можна відмовитися. підрядники і субпідрядники це нормально при будівництві. в мене знайомі мають в першій черзі квартиру. вже все оформили і не було ніяких нарікань. може перед тим як кричати і повсюди писати варто поїхати до них і розібратися?

• Подобається Подобається x 1
  10. mironboymedyk

mironboymedyk Member

А де і в кого купувати?

11. iralvivkvity

справа в тому що їздила і ніхто нічого не пояснює, документів не дають і на збори мешканців не приходять!!! І ще одне : взнавали в львівобленерго і в львівгазі про підключення нам комунікацій, ні там ні там немає ніяких відомостей щодо нашого будинку!!!! А нам кажуть 6 наступноготижня підключимо і так вже треій місяць!!!! думаю варто задуматися !! А по-друге - це є форум, де треба розказувати що і як відбувається . Якщо було б все так як обіцяли і не нав"язували своє, ніхто б не кіпішував.

12. Hedera

Hedera Well-Known Member

згадайте галицький лев і як довго їм підключали газ. це залежить не тільки від забудовника. вони не можуть здати будинок без всіх документів. я тут нікого не захищаю, може треба почекати на якісь роз*яснення. там стільки квартир і багато з форумчан на самих початках писали що купили там в 1й черзі. поки пишете лише ви. де решта?

13. Trahtibidoh

Trahtibidoh New Member

там стільки квартир і багато з форумчан на самих початках писали що купили там в 1й черзі. поки пишете лише ви. де решта?

14. iralvivkvity

я пишу тому,щоб хто ще не купив,знали з чим ми стикнулися. Решта всі ми переписуємось в окремій групі і вирішуємо разом наші питання. Тут - це просто інформація для роздумів.В нас вільна країна , хочу - пишу!

15. Hedera

Hedera Well-Known Member

Вам що 10 рочків? Бо пишете трошки як неврівноважена (вибачте! відразу напишу розшифровку своїх слів, щоб ви раптом не ображались що я Вас обзиваю ---> *легко піддається чужим впливам*). Пишіть собі скільки влізе! Я хочу почути думку інших, а крім Вас ніхто не пише. Вчора спілкувалися з людьми які там мають квартиру і вони нічого поганого не сказали. То кому я маю вірити? Я Вас в очі не бачила, як і решта людей які читатимуть цей коментар. Чи ви реально думаєте що люди обирають житло по форумах? Завжди є погані і хороші коментарі. Я не кажу що Ви підставне лице, але і кричати гвалт лише через ваш коментар не збираюсь.

16. Pepakiller

Pepakiller Member

Я ще не бачив у львові ідеального забудовника. Всі вони із грішками і своїми схемами. На рахунок продажу підвалів всі так продають і всі так купляють, не тільки тут. А писати шо всі погані а хтось один кращий це не правильно, Якшо ви маєте сутєви докази що креатор чи інші фірми вас ошукали думаю вам треба звертатися в суд. А на рахунок солюньтяйства, це шо ви зараз тут пишете так і є. Бо нічого кокретного у ващих постах нема. Всі погані бо погані. Вот коротко про ваші пости.

17. iralvivkvity

я й не пишу для того,щоб ви кричали. Мені стільки років, скільки вдалося прожити. Форум - для обговорення, а чи я врівноважена чи ні, то вже не вам такі висновк робити. Ваша справа кому вірити а кому ні, а по-друге чому ви тут пишете за своїх занйомих, хай вони пишуть от і буде думка ще когось з нашого будинку.

18. iralvivkvity

я висловлюю свою думку - ваше право погоджуватись з нею чи ні.

19. Hedera

Hedera Well-Known Member

Так поділіться, тут екстрасенсыв немає!
    ось і я з вами погоджуюсь. пошуміти це вони правильно роблять, але це 1ша черга і взагалі перший будинок у Львові:tormoz:але розбиратися треба :cofee:

20. iralvivkvity

можете писати ,що хочете, я висловлюю свою думку і буду продовжувати це робити і буду писати все,що в нас відбувається по будинку і з чим ми ще будемо стикатися. От і все!

Tags:
а де твій аватар? :)