Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. serafim

serafim Member

тут є вже власники оформлених квартир і які вже почали ремонтні роботи?чи є якісь зауваження майстрів?і чи хтось вже пробував робити перепланування?

2. Vitalik D

Vitalik D Member

Їм уже не до форуму)))

3. mironboymedyk

mironboymedyk Member

дехто навіть вже живе

4. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

без газу?

5. serafim

serafim Member

дуже цікаво взнати від власників квартир,чи роблять перепланування зі знесенням перегородок,бо хтось згадував про памятку від креатора.в якій зазначалось,що неможна склити балкони,зносити перегородки і тому подібне..

6. Igorcju

Igorcju Member

Тут страсті на іншому форумі стосовно огорожі. Варто чи ні її ставити навколо будинку назавжди.

7. pollilop

pollilop New Member

мені в креаторі казали, що міжкімнатні стіни можна переносити

8. mironboymedyk

mironboymedyk Member

Саме так,перегородки рухати можна,я точно буду змінювати дещо.

9. mironboymedyk

mironboymedyk Member

Наразі є єлектрика та вода.

10. Pakiis

Pakiis Member

я ДУМАЮ ТУТ 80% Мешканців будуть щось змінювати зі стінами у своїй квартирі.
    тут ніхто це не забороняє.

Одне що не можна то це склити балкони якщо нехочете платити штрафи.

11. neolviv

neolviv Member

Подивіться на фото. Сітка йде по периметру першої черги, навіть відгороджуючи іі від черги другої. Вряд чи вони будуть відгороджувати кожну чергу окремо. Отже припускаю, що сітка там тимчасово. Та і є ще нюанс, наприклад, пятий під"їзд не виходить у двір і не буде доступу до авто, щоб розванажити/завантажити. Потрібно обходити огорожу, щоб дістатись до свого під"їзду, та ще й з вантажем на руках.

12. Olevsol

Olevsol New Member

Сітка мала бути як тимчасова огорожа, щоб відгородити будівництво від зданих будинків

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

13. Hedera

Hedera Well-Known Member

Щось все зависло. Люди які отримали вже документи, розкажіть як там квартири? Як стяжка, проводка? Багато роботи? Звичайно що всі роблять і переробляють під себе, але як там стан взагалі, для людей які наприклад не планують переробляти багато. Було б цікаво знати вашу думку.

14. Kuprovskiy

Kuprovskiy Member

Була в мене на квартирі бригада майстрів, сказали що зроблено непогано. Стяжка стіни +- рівні. Проводка нормальна, вимикачі вивели, виводи на розетки у кімнатах теж не пожаліли. Просіть відразу схему проводки, шоб електрику легше було розбиратися шо куди іде. Мене особисто вразили дверні проходи і радіатори. Радіатори під "панорамними" вікнами дуже низько від підлоги. Дверні проходи робили таке враження на око, лиш би меше відходів піноблоків було.

• Подобається Подобається x 1
  15. Marks

Marks New Member

А яка ситуація із сортуванням сміття яке планують зробити біля будинків креатору? Хочемо купляти там житло, але насторожує проблема із сміттям. Якийсь результат зборів на Стрийській є?

16. Hedera

Hedera Well-Known Member

Наскільки я знаю, то на тому місці еко дім будинок будує. Це ж мені підтвердили на будівництві.

17. Vitalik D

Vitalik D Member

Вчора проходив повз будову. На автостоянці вже кладуть бруківку, а між автостоянкою і будинком обіцяють спортмайданчик. Правда на рахунок будівельних робіт всередині будинку не знаю. Мені ще поки навіть за стяжку не дзвонили (4 під'їзд). Хто знає як і що там?

18. iralvivkvity

iralvivkvity Active Member

Доброго дня! Я є власником кварити в 1 черзі. Купу проблем і питань до забудовника!!!! Під час отримання ключів видають квитанції на оплату домофону на суму 1200 грн. Домофон найпростіший, не передбачена камера і сама проста трубка. Дізнавалась ціни на домофони на ринку Львова, мені назвали максимум 500 грн на квартиру в нашому під"їзді, де є 40 квартир. Ходили в офіс по цьому питанні і по питанні прибудинкової території, вони всі відправляють до п. Богдана, який видає ключі.(кажуть він буде гловою управлінської компанії креатора). Нав"язують свою упарвлінську компанію. Отже будуть лупити ціни, як і за домофон значно завищені!!!!

19. iralvivkvity

iralvivkvity Active Member

а ще креатор затягує з документами по світлу і газу, дехто вже живе в будинку, а коли буде підключено газ невідомо

20. Pepakiller

Pepakiller Member

І знову слюньтяйство, То балкони, то домофон, Бачу шось не там ви квартиру купили.
    Шось все не так.

Tags:
а де твій аватар? :)