Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Dyka

Dyka Well-Known Member

Я заплатила 30 000 грн, для того, щоб регулярно прибирати балкон і не мати з нього ніякої користі. Дякую, ви дуже добрий мужчина.

• Подобається Подобається x 1
  2. asmik

asmik Member

Ні куди ,бо її на балконі не буде, коли він засклений??? Ви чогось не розумієте???

3. asmik

asmik Member

Якщо ви все таки будете жити в цьому будинку,то я хочу Вас запитати про не засклений балкон після першої ж зими,тоді і поговоримо хто був правий!!!!!

4. Olevsol

Olevsol New Member

Не впевнена що ви захочите рази 2 в тиждень оброблять підлогу і стіни з хлорним розчином, щоб запобігти чи позбутися плісняви. Причому якщо ваші сусіди матимуть грибок, він вам забезпечений як би ви не прибирали. А зимою відкидати сніг з лоджії - одне задоволення!

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

5. umbra

umbra Member

щось тема балконів дуже гостро тут обговорюється, моя думка, що можна, але однаково. Але люди ви серйозно? Грибок? Я все життя прожила в центрі, де не було засклених балконів. Будинку більше 100 років і жодної плісняви, а на рахунок прибирання, то батьки почали чистити лоджію років 15 назад, коли встановили металопластикові двері і вікна, бо раніше дерев'яні двері на зиму просто заставл ялись, щоб не дуло зі шпарин. Особисто мені не подобається колхозне скління і коли балкон використовують як якийсь загашник із купою мотлоху, який я постійно бачу в хрущовках.

• Подобається Подобається x 2
  6. Hedera

Hedera Well-Known Member

Подивіть відео коміка Карліна про речі і ви зрозумієте навіщо людям балкони:pardon:хоча це і не секрет ;) а посміятися над собою іноді корисно.

Останнє редагування: 4 кві 2017
  7. Olevsol

Olevsol New Member

Ну то вже в кого які плани, хтось хоче кавовий столик, хтось зимовий сад, а хтось загашник

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

8. Тема балконів дуже актуальна, але не піддається вирішенню в найближчому майбутньому. Більшість покупців економ житла - вихідці з сіл. Вони вибиваються з села, але село не полишає їх. Принцип "а щоб було" ще буде довго домінувати. Захланність, заздрість, страх залишитись без запасів, низький рівень культури та поваги до навколишніх, які культивувалися в радянські часи, ще довго будуть впливати на наше життя. Найгірше - це небажання більшості до вдосконалення. Це підміняється накопиченням добра, а видається за культурне вдосконалення.

А тепер про закиди щодо зими. В мене буде балкон -лоджія площею під 60 м. кв. І ніякого скління. Просто квіти, деревця, кущі - залежно від пори року. І я теж зі села.

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. mironboymedyk

mironboymedyk Member

У вас лоджія більша,ніж моя квартира,там напевно зимою можна буде снігові баби ліпити,прикольно.

10. prostoroman

prostoroman Active Member

почитав ваш коментар...посміявся...така собі як що чесно філософія про некультурних селян українців і культурну еліту- тобто містян )
    бред...одним словом
    я з міста...доречі львова....і не вважаю себе чи львівян культурнішим чи вищим в якомусь плані за якихось селян, які за вашими словами такі відсталі у розвитку....це говорить про рівень і культуру самого дописувача, я так думаю
    Доречі планую на лоджії і балконі створити затишок для своєї сімї, незважаючи на те що я з міста і не слухаючи різних "філософів"
    так що натхення і творчих успіхів, і не ображайте людей, ділячи їх на групи за розвитком, я думаю жодного права ви на це не маєте, головним чином починайте самокритику із себе

• Подобається Подобається x 4
    • Тупо Тупо x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  11. Я і не ділю, а просто констатую факт, А такого дурдому з переобладнанням балконів немає ніде, крім країн, що розвиваються. В країнах, де є хоч невеличка повага до законів та тих, хто вас оточує, ви будете змушені отримати купу дозволів, а потім вас провірятимуть на дотримання умов, заявлених містом/селом.
    Ми пишаємось старим Львовом. А уявіть собі, якщо б така вакханалія в будівництві і переплануванні тривала і в ті старі часи, чим би ви пишалися сьогодні.
    В українських селян не відняти природню мудрість та працьовитість, але рівень культури треба розвивати. А це не просто. Тому що ті, хто мав би цьому сприяти, самі часто йдуть шляхом найменшого спротиву в потакають негативним тенденціям в суспільстві - "а воно мені треба, знайшли крайнього, а я що - гірший і т. д.
    Так що "good luck" в створенні затишку для сім'ї та пустій траті грошей в цей швидкоплинний час. Досвід приходить з роками, але, на жаль, за рахунок молодості.

• Подобається Подобається x 5
    • Тупо Тупо x 1
  12. prostoroman

так все зрозуміло, щасти

• Тупо Тупо x 1
  13. prostoroman

і ще одне уточнення...слідуючи вашій логіці.....та стану більшості будівель львова, а саме їх балконів, де ми часто можемо спостерігати недоладну архітектуру, самобуд, захаращеність...є вихідцями із села, тобто виходить що львів це велике село.
    І про "покупців економ житла - вихідці з сіл". - Ви проводили певний моніторинг в цьому плані, досліджуєте статистику, і робите висновок що елітну нерухомість (якої як на мене у львові поки немає) скуповують високоосвідченні жителі мегаполісів

14.  
  15. Щодо старої частини міста - то в багатьох старих будинках живуть "освободітєлі" або їх нащадки з відповідним рівнем культури. Але це про історію. В частині живуть наші галицькі пристосуванці теж з таким самим рівнем культури. Все що збереглось - збереглось не завдяки їм, тому що будували на віки.

Щодо покупців: купляють в більшості заробітчани для нащадків. Якщо що у вас є трішки більше грошенят, то ви купите ближче до центру в зеленій зоні з низькоповерховою забудовою.
    І не треба статистики. Поспілкуйтеся з сусідами і робіть висновки.

• Подобається Подобається x 3
  16. Podoliak

Podoliak Member

Хто з власників вже ходив укладати договір з львівобленерго на водоканалом? Підкажіть будь ласка яка там процедура і скільки часу займає.ми не місцеві.дякую)

17. Pakiis

Pakiis Member

Я наприклад склити балкон не буду.
    який є балкон такий і залишиться.

якщо сусідам з низу щось буде текти чи замокати тоді це його проблеми!!!

і взагалі незнаю чи хтось додумається засклити балкон.

бо я знаю що забудовник заборонив.. вони нехочуть цього рагулізму.

18. Bogdan LV

Bogdan LV Member

Доброго дня всім, підскажіть, документи на право власності вже хтось отримав з першої черги?

19. Kuprovskiy

Kuprovskiy Member

Перші два підїзди вже отримали

20. Gorka

Gorka Active Member

IMG_20170409_190327.jpg
    IMG_20170409_190352.jpg
    IMG_20170409_190654.jpg

Tags:
а де твій аватар? :)