Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. prostoroman

prostoroman Active Member

це добре )....і як проходить оформлення ? проблем ніяких не виникає ? нюансів ? що на рахунок підвалів ? тех приміщень ? купляли паралельно ?

2. prostoroman

це добре )....і як проходить оформлення ? є якісь нюанси ?
    що на рахунок підвалів ? тех поверхів ? купляєте паралельно ? ціна ?

3. Dyka

Dyka Well-Known Member

Якраз спілкуємося про це на Вайбері. Оформили 13 кв ще в четвер, а 12 тільки дали рахунки на оплату і кажуть чекати, вони подзвонять. Крім 13 більше ніхто не відписався про оформлення. Може тут хтось є, кому також оформили. Про підвали навіть не питали, чи зразу оформляли, тільки писали ціна підвалу 4000, тех.приміщення з вікном 3000, без вікна 2000. На тех приміщення дають право користування, на підвал - власності. Нотаріусу платили 2000 плюс 2 відсотки від вартості квартири на оформлення. Хто ще не приєднався краще приєднуйтесь до Вайберу там більше інформації.

4. kolach

kolach Member

Як знайти в вайбері ?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

5. Dyka

Dyka Well-Known Member

У вайбері додаєте цей номер до контактів (0677899930) а далі пані приєданє вас до групи.

6. Trahtibidoh

Trahtibidoh New Member

Привіт.Оформили право власності в четвер, 09.03.2017. Процедура наступна:
    З офісу до Вас подзвонять попередньо і узгодять час прийому в нотеріуса ( в нас був на 10-30).
    У вказаний день підходите в офіс з документами (договір бронювання, квитанції про оплтау, паспорт, ІПН) та грошима. 2% вартості квартири та послуги нотаріуса (здається обійшлося 1500 грн.)
    В нотаріуса з предчтавниками креатора, а точніше "Національного резерву" підписуєте акт прийому-передачі а також оформляєте прово власності. Займає це все приблизно 1,5 години.
    Після того берете копію акту прийому-передачі та їдете на будову. Вам передають ключі, і ВУАЛЯ!
    На підвали скоро теж будуть оформляти документи. 4000/метр

• Подобається Подобається x 5
  7. prostoroman

то ви ще не взяли підвал ? коли обіцяють ? ви бронювали ? який метраж ?

8. Pakiis

Pakiis Member

Добрий день.

Для Архітекторів які хочуть склити балкон!!!

маєте один балкон засклений і хватить з вас...

Або якщо хочете склити балкон є варіант продати квартиру і купити собі десь в панельному будинку і там собі скліть.

Я сам особисто буду викликати службу яка цим займається щоб штрафували людей які портять фасад будинку.

Треба щоб вже нарешті порядок був з будинками і в місті... а то одні пародії на нові будови робляться.

• Подобається Подобається x 8
  9. prostoroman

Викликайте, буду чекати, але тільки щоб вас не оштрафували потім

10. TapacK

TapacK Member

Не вказуйте мені де мені жити,а я не скажу куди вам піти...

раджу зразу викликати нацгвардію

• Подобається Подобається x 1
  11. asmik

asmik Member

Ви спочатку доведіть,що скління портить фасад будинку,а потім і про штрафи поговоримо.І якщо в мени три балкони і 2 з них не засклені ,то я Вам ще раз кажу ,що не збираюсь черпати воду і вигрібати сніг,бо хтось великий естет.А ще в мене двоє маленьких дітей і з практичної точки зору я не можу і не буду ризикувати їх життям ,бо перила там не дуже захищають і поверх не перший.Так що викликайте архітекторів, поговоримо!!!!

• Подобається Подобається x 2
  12. Pakiis

Pakiis Member

Мудра людина написала!!!

Шо тут сперичатися. Коли ви підписували угоду із Креатором ви не купляли а підписували договір бронювання.
    Договір купівлі ви підкисуєте після підписання акту "прийому передачі".
    А умови підписання цього акту може і бути додаткова угода від забудовника де ви зобовязуєтеся дотримуватися тих чи інших умов.
    Якшо вам умови забудовника не підходять, це значить шо ваша "зделка" не відбулася і сторони не зійшлися по умовах купівлі-продажу, після чого вам напевно повернуть гроші (суму яку ви фактично сплатили по рахунках).

Отже все просто і легально.
    Але чогось кожен прихильник скління думає, шо він купив квартиру ше на стадії будівництва. Ви купляєте її тільки тоді коли ви підписали акт "прйому передачі" із забудовником.

13. prostoroman

Ну мудра, це тільки так здається

вже про все домовлено, про який договір ви говорите, це казки,...юристи все поставлять за потреби на місця

14. prostoroman

викликайте архітекторів одним словом )

15. bigboss

bigboss Well-Known Member

Тоді і кондиціонери заборонено ставити!!!!!

16. bigboss

В мене в договорі про скління не йде мова і не попереджували що не можна склити, якщо так мудро говорити де що кому купити - тоді може і ви би собі продали і купили де інде!!! Так що не будьте такій дуже розумні!!!! Багато дуже людей хоче ставити кондиціонери, - що їм також забороните???? Бачу дуже багато розумних тут є, розказують що де кому купляти і що робити, я такий же власник як і ви так що будемо солідарними!!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  17. bigboss

Не в вашій компетенції розказувати що мені робити а що ні!!! Квартиру не ви мені купляли!!!!

18. danio

danio Member

Простіше домовитись про узгодження одного варіанту скління для бажаючих, а кондюки висять і на Хрещатику в Києві.

Останнє редагування: 17 бер 2017
  19. bigboss

Ми не в Києві на Хрещатику!!!!!!!!

20. Pakiis

Pakiis Member

Нащо мені куплять якщо я погоджуюсь на ці правила і більша половина людей також.

Це вам треба задуматись всім людям які хочуть з будинка робити клоуна.

За кондиціонери тут взагалі мова не іде.. їх пока ніхто не забороняє. головне акуратно і культурно їх встановити.

Так що Люди добрі тримайте порядок бо нам до цивілізації як до НЕБА

Tags:
а де твій аватар? :)