Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. kolach

kolach Member

Скажіть будь-ласка хто з першої черги. Будуть склитися балкони?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

2. umbra

umbra Member

Кажуть, що власники 1 черги підписують доп договір перед оформленням документів, що склити балкони не можна.

3. kolach

kolach Member

Я є з першої черги і нічого Незнаю. Але непроти засклити

4. asmik

asmik Member

А чому не можна склити?!Якщо балкони великі, навіщо втрачати таку площу квартири за яку я заплатила!!!!!Друга черга.

• Подобається Подобається x 2
  5. prostoroman

prostoroman Active Member

я щось взагалі заплутався, я заплатив гроші , вони побудували будинок на основі договору між нами, (із затримкою 4-5 місяців), чому я маю укладати якісь додаткові договора, ????? на якій основі ????

• Подобається Подобається x 1
  6. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Вам байдуже чи гарний дім чи гімно? Скління порушує фасад, а платили ви з коефіцієнтом 0,3

7. asmik

asmik Member

Чим заскленний балкон білого кольору порушує фасад, я що добудовую щось, чи змінюю колір???

• Не подобається Не подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  8. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

А фасад якого кольору? Ти зашклиш той зашкалити інакше і буде хаос

• Не подобається Не подобається x 1
  9. pizzaiolo

pizzaiolo Member

При купівлі квартири мене попередили, що не можна склити балкони, і крапка! ( у мене три відкриті балкони і я проти скління!)

• Подобається Подобається x 2
  10. kolach

kolach Member

В мене також три балкони. Два з них хотів би засклити

11. prostoroman

мені не байдуже, вже майже пів року чекаю здачі, і ще хтось буде заставляти мене щось підписувати, думаю юридичної основи тут немає, можна буде прийти із своїм юристом, а якщо будуть заставляти то звернутись до суду

12. prostoroman

щиро за вас радий, а у мене на руках договір, гідно якого ще у вересні мав бути зданий будинок, і умови вся прописані, і на якій основі мене заставляти щось підписувати

13. pizzaiolo

pizzaiolo Member

Те що будинок зданий з запізненням це окрема тема. Але якщо з самого початку усіх попередили, що склити не можна! То для чого постійно піднімати цю тему?

14. prostoroman

власне про це і розмова, мене з дружиною ніхто не попереджував. в договорі це не прописано, якщо б знани то не купляли б. а то зараз бачу все нові умови прописуються....в договорі цього немає...для чого дурити людей

15. prostoroman

думаю юристи і суд поставить все на свої місця

16. Mila Small

Mila Small Member

коли купляли квартиру, нас попереджали про неможливість вносити поправки в фасадну частину, скління балконів тощо. друга черга

17. adroush

adroush Member

Можеш продати і купити в якийсь з коробок екодому де спокійно можеш уродувати фасад.

Sent from my SM-T525 using Tapatalk

18. prostoroman

ЩО МЕНІ РОБИТИ ВИРІШУ САМ, АЛЕ НІЧОГО ДОДАТКОВО ПІДПИСУВАТИ НЕ БУДУ , ЯК ВІВЦІ

• Не подобається Не подобається x 2
  19. Kuprovskiy

Kuprovskiy Member

Не тих вівцями називаєте, ті хто проти скління і змін фасаду якраз не хочуть жити як в хліві

20. asmik

asmik Member

Мене теж не попереджували, і є офіційний договір в якому нічого не сказано про скління балконів.В мене 3-кімнатна квартира і 2 великі балкони,з яких в дощ я не збераюсь черпати воду, бо хтось так хоче !!!!!!Я не збираюь псувати фасад ,але засклити балкон мені ніхто не завадить і доведіть ,як він може зіпсувати фасад.

Tags:
а де твій аватар? :)