Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Vitalik D

Vitalik D Member

поки що плануємо і батареї (автономне газове) і електричний підігрів. Електричний підігрів підлоги плануємо в ванні/туалеті - коридор - кухня-студіо, де планується плитка на підлозі. Довго вагались (та й дотепер інколи вагаємось), але вибирали як альтернативу газу (залежно, що буде швидше рости в ціні) + простіше в експлуатації (хоча не факт, що дешевше...але не факт, що і дорожче) + залежить від єдиної системи енергопостачання (водяний підігрів хоче і світла, і води, і газу) та і гріти цілу плиту перекриття немає сенсу (ми плануємо підігрів в стяжку під плитку). Це моя думка. але поки здадуть будинок все ще може помінятись)))

2. danio

danio Member

Я ставив в кухні+ванна+коридор підігрів підлоги водяний газовий, батарею в кухні не ставив . Додатково ще ставлю кондиціонер (інверторний) в кімнату(в мене однокімнатна) яким до мінус 15 можна опалювати.

Останнє редагування: 1 бер 2017
  3. bigboss

bigboss Well-Known Member

Яка вартість кондиціонера, якщо не секрет????

4. danio

danio Member

Carrier 42luvh026k inverter в районі 10000грн

5. adroush

adroush Member

О і в мене такі самі плани + 2 кондюка інверторні

Sent from my SM-T525 using Tapatalk

6. tcsernyk ivan

tcsernyk ivan Member

В мене чоловік вже більше 10-ти років встановлює кондиціонери. І ми теж будемо ставити два інверторні кондиціонери Cooper&Hunter Alfa CH-s07ftxe-на кухню ( за 450$) і ARCTIC INVERTER CH-S09FTXLA в кімнату (за 586$)з WI-FI. В нас однокімнатна в другій черзі. Каже що так буде економніше.

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Який зміст ставити 2 кондиціонера в 1 кімнатну квартиру?
    Ви хочете використовувати кондиціонер для опалення?
    Установка кондиціонера на кухні є досить специфічною річчю - його не можна вмикати, коли готуєш. Бо зіпсується.

8. Vitalik D

Vitalik D Member

Інверторні кондиціонери теж мають таку бандуру ззовні квартири чи хіба всередині?

9. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

А чому зіпсується? Хочу теж на кухні монтувати

10. danio

danio Member

Доречі, які зараз тарифи на встановлення кондюка, може є знижки для сусідів :) ?

11. tcsernyk ivan

tcsernyk ivan Member

Стандартне встановлення до 3-х метрів труби від 1900грн. Для сусідів будуть знижки) Кондиционери зі складу. Кому цікаво, то скину телефон чоловіка.

12. TapacK

TapacK Member

перша черга,що чути про документи?
    вже і декілька тижнів пройшло і березень місяць,і оріон в зеніті юпітера О_0
    ще трохи і планети в ряд стануть....

• Подобається Подобається x 3
  13. umbra

umbra Member

сьогоднішні фото 2-ї черги.

Вкладення:

• DSC_4072.JPG
      DSC_4072.JPG
      Розмір файлу:
      134,9 КБ
      Переглядів:
      69
    • DSC_4074.JPG
      DSC_4074.JPG
      Розмір файлу:
      114,5 КБ
      Переглядів:
      66
    • DSC_4073.JPG
      DSC_4073.JPG
      Розмір файлу:
      140,1 КБ
      Переглядів:
      68
  14. serafim

serafim Member

Слушне запитання. Дорогі покупці квартир першої черги,що у вас чути за документи?Коли вже настане цей щасливий тиждень,коли вам зателефонують.щоб йти до нотаріуса?

15. danio

danio Member

Коли настане, тоді точно напишем :) кажуть що питання кількох днів і починають по списку по 5 квартир в день оформляти з 1-ї і тд

16. kristinak

kristinak Member

Сьогодні чоловік був в офісі , дали рахунки на лічильники . На днях починають оформляти перший під'їзд , по кілька квартир в день. Так що готуйте 2% від вартості+ 2000 нотаріусу.

17. Vitalik D

Vitalik D Member

Я дурію просто від тих юристів, нотаріусів...
    Яка сума в рахунках на лічильники?

18. kristinak

kristinak Member

19. Vitalik D

Vitalik D Member

А лічильники світла 2-зонні чи ні? Не знаєте? :)

20. adroush

adroush Member

Так:
    Электросчетчик MTX1A10.DF.2L0-PO4 однофазный многотарифный 5-60А, реле вкл/откл нагр., датчик магн.поля, PLC1

Sent from my F8332 using Tapatalk

Tags:
а де твій аватар? :)